Şimdi Ara

Ense Kılları :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
13.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ense ve boyun kıllarımdan aşırı derecede şikayetçiyim bu konuda ne yapabilirim acaba bir bilgisi olan varmı tshirt giymeye çekinir hale geldim ne ile almam lazım yada ne yapmam lazım hem siyah hemde çok fazlalar :( Epilasyon bile düşünüyorum ama zararı varmıdır epilasyonun yani ense tehlikeli bir yer sonuçta

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ense Kılları: Kapsamlı Bir Kılavuz

Ense kılları, boynun arkasındaki kıllardır. Hem kadınlarda hem de erkeklerde bulunabilir. Kadınlarda ense kılları genellikle daha az belirgindir, ancak herkesin kıl büyüme modeli farklılık gösterir.

Kadınlarda Ense Kılları Nasıl Alınır:

• Tıraş: Ense kıllarını tıraş etmek hızlı ve kolay bir yöntemdir. Ancak tıraş, kılların daha kalın ve koyu renkli olarak geri çıkmasına neden olabilir.
    • Ağda: Ağda, ense kıllarını kökünden almak için sıcak balmumu kullanır. Bu yöntem tıraşa göre daha kalıcıdır, ancak ağda sonrası kızarıklık ve tahriş meydana gelebilir.
    • Lazer Epilasyon: Lazer epilasyon, kalıcı kılların alınmasında etkili bir yöntemdir. Ancak lazer epilasyon genellikle birden fazla seans gerektirir ve pahalı olabilir.

Erkeklerde Ense Kılları Çözümleri:

• Tıraş: Erkekler genellikle ense kıllarını tıraş ederler. Bu yöntem hızlı ve kolaydır, ancak kılların daha kalın ve koyu renkli olarak geri çıkmasına neden olabilir.
    • Düzenleme: Ense kıllarını düzenlemek, onları kısaltmak ve şekillendirmek anlamına gelir. Bu yöntem kılları tamamen almaz, ancak daha az belirgin hale getirir.
    • Lazer Epilasyon: Lazer epilasyon, erkekler için de kalıcı kılların alınmasında etkili bir yöntemdir. Ancak lazer epilasyon genellikle birden fazla seans gerektirir ve pahalı olabilir.

Enseye Ağda Yapmak Zararlı Mıdır?

Enseye ağda yapmak genellikle güvenlidir, ancak hassas cilde sahip kişilerde tahrişe ve kızarıklığa neden olabilir. Ağda öncesi ve sonrası cildini temizlemek ve nemlendirmek önemlidir.

Önemli Not:

Ense kıllarının alınması kişisel bir tercihtir. Doğru veya yanlış yol yoktur. En iyi yöntem, her bireyin cilt tipine ve tercihlerine bağlıdır. Herhangi bir kılların alınması yöntemini uygulamadan önce bir dermatoloğa veya cilt bakım uzmanına danışmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Enes kılları diye okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kizlarda bile görüyorum takma kafana , cogu kiz ensesinde killa gezdiginin farkinda bile degil . dert etme bence onun disinda tek çözümü epilasyon veya ağda olur

• Yakalı giy :)

Ense değildir o sırt kılıdır makineyle alabilirsin berberden rica et
  • bende saçımı uzatmayı düşünüyorum şuanda o kadar uzun değil. Ensedeki kıllar sırıtıyor bayağı keseyim mi yoksa uzasın mı?

• racyrocq kullanıcısına yanıt
    Hocam ağda bir kere denedim o nasıl bir acıdır yahu kol bacak değil ki bu çok fena acıyor ensede aklım çıkıyordu neredeyse :) Tüy dökücü kremler var birde onlardan kullansam daha fazla artmasına sebep olurmu acaba ?
  • steganography kullanıcısına yanıt
    Saç uzatacaksan gerek yok bence kesmene hocam saçlar kamufle ediyor o bölgeyi benimde önceden uzundu hiç kesmiyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal üstü kıllar
    8 yıl önce açıldı
    Vücut kıllarını seyreltme.
    9 yıl önce açıldı
    Bacağımdaki kıllar dökülüyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Yakalılarda rahat edemiyorum ki
  • berberlerde ense traşı olabilirsin, ben 25-30 günde bir saçımı kestiriyorum, onun dışında kardeşim makine ile alıyor, delilik yapma ağda krem falan, babandan yardım alabilirsin

• Ben makine ile alıyorum 2 günde bir falan okul olduğundan.Normalde haftada 1 veya 2 kere alsan yetiyor ama her gün dışarda olduğumdan okul için alıyorum
  • Mavi Buz kullanıcısına yanıt
    tuy dokucu jilet etkisi yapar artar

• quote:

Orijinalden alıntı: racyrocq

kizlarda bile görüyorum takma kafana , cogu kiz ensesinde killa gezdiginin farkinda bile degil . dert etme bence onun disinda tek çözümü epilasyon veya ağda olur

hocam ne ensesi ben sırtta gördüm ensenin de altına inmiş kız da güzeldi bu arada
  • Traş makinesiyle elimin uzunluğuna alıyorum ben, cillop gibi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Buz

Arkadaşlar bu ense ve boyun kıllarımdan aşırı derecede şikayetçiyim bu konuda ne yapabilirim acaba bir bilgisi olan varmı tshirt giymeye çekinir hale geldim ne ile almam lazım yada ne yapmam lazım hem siyah hemde çok fazlalar :( Epilasyon bile düşünüyorum ama zararı varmıdır epilasyonun yani ense tehlikeli bir yer sonuçta

Berbere git usturayla alsın

• Lazer epilasyon ile 6 seansta kurtulursun. Tamamen yok olmaz ama şu ankinden daha zayıf ve daha ince çıkar. Bi de mesela şu an 1 haftada uzuyorsa lazerden sonra 2 haftada uzamaya başlar.
  • Berbere haftada 1 makinayla aldırıyorum enseleri.
  • kış geldi olum bırak kalsın sıcak tutar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.