Şimdi Ara

Ensar Vakfında olan olayda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Valinin kaymakamın İl milli eğitim müdürüne kadar kişilerin çocuklarınında direkt olarak şuan hapiste olan adama verildiğini biliyor muydunuz?
    Resmen Akpli önemli şahsiyetlerin bile çocuklarını korur olduk.

• Dreatlord kullanıcısına yanıt
    Nasil yani ? Hapisteki adama verildi derken ? Linki izleyemedim. Acilmiyor. Destekliyorlar mi o istismarci köpeği ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhametli M kullanıcısına yanıt
    karaman in en iyi okulunda özel bir sınıfın sorumlusuymus. ilin kaymak tabakasıni bir sınıfa toplamışlar. hatta bu çocuklarla kamp felan yapmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yec44 kullanıcısına yanıt
    Yuh. Hasta ya bu adam. Eeee işinin ehli olmayan adamları torpille alirlarsa boyle mevkilere olacagi budur tabi. Sen kalk hicbir saglik , psikolojik test yapmadan oturt masa basina adamlari sonra da ahlak perdesi kalkti diye dizlerine vur. Yaziklar olsun. O kadar kaliteli adamlar issiz dururken böyle köpekleri is sahibi yapiyorlar. Yarin salarlar da bunu gör bak.

• tanerali kullanıcısına yanıt
    Ya kim yaparsa yapsin siyasi boyut bi yana hocam idam kesin gelmeli. Ahlak diye bi kavram kalmadi. Kadın olarak bu ülkede yasamak ,kumar masasinda tüm varlığını ortaya koymaktan daha riskli olmus. Kimseye guvenemiyorsunuz. Kadin olmak bi yana cocuk olmak cok daha zor :( lanetlenen bi kavim olacagiz bu gidisle.

Zaten suc oraninin düşmesi tek bir meydan dayagi yada meydan idamina bakar. Inan bahse girerim ki su an 1 idam gelse ve bir tecavuzcu asilsa ayda 100 tecavüz oluyorsa ayda 5 tecavuze kadar düşer. Kime benzedik bilmiyorum. Hicbir ulke bizim durumda değil su an bence,ustelik islam ağırlıklı bir ulke olarak utanc verici bi durum. Düşünsenize öz babasindan hamile kalan 13 yasinda bir kizin ülkesinde yasiyorsunuz. Re-za-let.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • akp lilerin çocuklarını savunduğun için pişman mı oldun dreatlord ?
  • Ne diyelim ki yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: tanerali

quote:

Orijinalden alıntı: Miklo*

akp lilerin çocuklarını savunduğun için pişman mı oldun dreatlord ?

Kardeş ben parti tutmam bıraktım o işleri. Sadece takip edebildiğim şeyleri söylüyorum objektif olmaya çalışıyorum o kadar.

dreatlord a söylemiştim
    Tabi ki genelleme her konuda yanilgiya düşürür ve cahillige surukler. Yani ingilterede bunun yapilmasi normal goruluyor. Cunku kur'anı kerim gibi "insana ,insan bedenine saygili olamayi ,ne olursa olsun mutlaka amacini sonuca ulastirmayi benimseyen" bir kitaplari yok. Haa tabi incil de ahlaki boyutu muslumanlikla hemen hemen ayni olan bi kitap ama iki din arasindaki gunah kavrami cok farkli. Onlarda gunah cikarma var. Biz affolup olmadigimizi bile ölünce ogrenicez bunun bilincindeyiz. Simdi bu tarz ahlaksiz seyleri ozellikle muslumanlarin yaptigini duyunca kınıyorum. Herkes yapsin. Ama biz yapmayalim. Son peygamber bize indi. En dogru cizgi bizim cizgimiz . Biz Muhammed'in ümmetiyiz. Bizim oyle rahatca en ahlaksiz gunahlari isleme gibi bir luksumuz yok. Genelleme yaoanlar cahildir. Fakat şöyle bi düşününce istatistikleri acip bakan biri eger bi yabanciysa "yuh be müslümanlar nasil bi toplulukmus" diyecek. Suclu biziz. Kendimizi dunyaya pisliklerimizle tanımıyoruz.GAVUR diye asagiladigimiz adamlar su an yazi yazdigim cihazi bile icat edip halka mal ederken , biz ancak hayvan tecavuzu ,aile ici istismar ve en komik olani da ölü bedene tecavuzde 1 numara olalim. Cok çok vahim durumdayiz. Bizi hicbisey paklamaz artik.

Sende haklisin. Ben seni haksız bulmuyorum asla. Ama benim istegim ornek bi ulke olabilmek varken neden cirkinlestik ? Bakin kendiniz diyosunuz avrupada ensest iliski normallesti diye. Biz avrupadan ornek ala ala ensest iliskiyi ornek almisiz demek ki. Avrupa ahlak fukarasi olabilir ama bilim ve teknolojide üst duzeyde. Ama biz ? Iki ucu b*klu degnek. Hem ahlak yok bizde hem kültür hem bilim hem teknoloji... her bakimdan sıfır durumdayiz. Yobaz olma yolunda da emin adimlarla ilerliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: tanerali

@Yazamsar bildirim geldi ama konuda yok.

Kurumları korumak ... Diye bisiler yazıyor görmedim.

Kurumları koruyacak değilim. İdam la bile yetinmiyorum işkence ile öldürülmeli

Fakat ben Aziz nesin vakfında iki sapığın yaptığı şey yok için aziz nesin vakfınin zan altında kalmasını istemem. Yada baleci hocanın yapmasını ile tüm balecilerinde zan altında kalmasını istemem. Kemal Kılıçdaroğlu akrabası yaptı diye Kemal Kılıçdaroğlu oğlunun da zan altında kalmasını istemem.

Birisi boğaz köprüsünde atladı diye boğaz köprüsün suçlayabilir miyiz? Çıkıp sosyal medyada boğaz köprüsü yıkılsin insanlar kendini aşağı atıyor diyebiliriz miyiz? Hayır.

Karaman daki olay da kişi yargılanıyor. Kapsamli bir önerge kabul edildi. Daha ne olsun. Sapıklık bir hastalıktır. Kimsenin alnında yazmiyor ne yazık ki?

Ensar vakfında belki de yüzlerce gönüllü öğretmen öğrencilere ders veriyor eğitim veriyor. Kalkip bir namussuz yüzünden ben o insanlara nasıl sapık Tecavüzcü diyeyim ki?

Aziz nesin vakfı da yıllardir aktif bir olay oldu. Kişiler cezalandırıldi ama kimse bu vakfa onların destekçilerine tecavüzcu sapık demedi.

Ve eminim ki iktidar partisi Bu Olayda olmasa asla ve asla bu kadar tepki olmayacak 2 gün sonra herkes unutacakti. Aziz nesin vakfında olduğu gibi

Ensar da gerçekleşen bu üçüncü olay aile Bakanı ise bir defa oldu diye kurumu kotulemeyin dedi bak aynı şeyi farklı yazıyorum madem bir defa diğer ikisi ne oluyor aile Bakanı mı bilgisiz sence ? 45 çocuk az değil şimdiye kadar kimse nasıl duymaz ETME mantığın alıyor mu ?

Karaman daki olay da kişi yargılanıyor. Kapsamli bir önerge kabul edildi. Daha ne olsun. Sapıklık bir hastalıktır. Kimsenin alnında yazmiyor ne yazık ki?

Bak yukarı da senin yazdığın peki nasıl kabul edildi ? Onu yazmamissin?

Akp Hayır dedi buna bana göre çok ilginç ensar kime yakın bilirsin sanırım ? Bu olayın üstüne önergeyi akp Hayır diyor sosyal medya yıkılıyor ve akp çark edip evet diyor belirli kesim ayaklanmasaydı tepki vermeswydi emin ol evet demelerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miklo*

akp lilerin çocuklarını savunduğun için pişman mı oldun dreatlord ?

Yok bu çocukların durumlarını göre göre hala midesizlik yapan makam mevki uğruna çocuklarını bile satan akplileri gördükçe üzüldüm sadece

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.