Şimdi Ara

ENPARAMA İADE PARASI 2 KEZ GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün paribu diye bir siteden bitcoin almak için kolları sıvamıştım sonra baktım bonsa bizim işimiz değil bildirimde bulunup yatırdığım parayı geri istedim. Parayı geri iade ettiler ama 2 kere ödediler 500 yatırmıştım 495 495 şeklinde ödemişler. Bu nedir neyi nesidir? Hem paramı kesmişler ardından aynı miktarı bir daha ödemişler. Ben bunu 490 olarak geri iade etsem sonradan gelip başıma iş açabilirler mi lütfen yardım edin hayra alamet değil bu iş

• 10 lira atta yolumuzu bulalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • podkayfom kullanıcısına yanıt
    para gitmezse onların gönderdiğinden atayım :)
  • sen uğraşma onlar bankayla iletişime geçip alır bi şekilde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

Enparaya bildirmezsen hiç bir şey olmaz o paraya, git çöpcü insanlar'a döner al. Bir sürü çöpcüye döner al ve evrene pozitif mesajlar yolla.

• Amroth. kullanıcısına yanıt
    Parada değilim başıma iş açılmasın biraz araştırdım internetten böyle para gelip sonra hesabı dolandırıcı faaliyetleri var diyip kapattırıyorlarmış benimde ihtiyacım var enparaya büyük para var içinde benim için tamamen bloke olmasın

• podkayfom kullanıcısına yanıt
    Yok hocam haram bizi aşar nasıl gelmişse öyle gitsin inşallah 5 lira kaybımız da bizim eşşekliğimiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım,ara adamları bana fazla yatırmışsınız de bilgilendir.O para senden zaten fazlasıyla çıkar

• lonewolf61 kullanıcısına yanıt
    Yalnız adamların ne whatsappı var ne telefon numarası var sadece mail atabiliyorum

• çözüm merkezini arayıp durumu anlat. İlgili birime yönlendirirler. Aksi takdirde hiç ummadığın bi anda hesaba holdu yersin
  • quote:

Yalnız adamların ne whatsappı var ne telefon numarası var sadece mail atabiliyorum

Tamam hocam mail at işte mis gibi

• lonewolf61 kullanıcısına yanıt
    Attım zaten bekliyorum

• Parayı gönderen hatalı ben senin cebine fazla para koysam geri verip vermemek sana kalmış. Banka bile senin rızanı almadan geri vermez

• Limonen kullanıcısına yanıt
    Hesabı bloke ediyorlarmış

• ses çıkarma beter olsunlar. geri iade için 5 lira komisyon alıyorlar bi de yüzsüzce, hak etmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 19 Aralık 2017; 16:26:18 >
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Evet ya eksik gönderilmesine çok kızdım zaten iletişime geçtiğimizde 490 olarak göndericem 5 liramı geri alıcam

• quote:

Hesabı bloke ediyorlarmış

Banka mi dedi öyle? Başka biri senin hesabına nasıl bloke koydurabilir ki yanlış gönderse bile.

• Limonen kullanıcısına yanıt
    Yok banka hesaba bloke koyuyormuş incelemek için ben bloke istemiyorum zaten paranın üstüne yatmak gibi bi amacım da yok

• quote:

Orijinalden alıntı: podkayfom

quote:

Enparaya bildirmezsen hiç bir şey olmaz o paraya, git çöpcü insanlar'a döner al. Bir sürü çöpcüye döner al ve evrene pozitif mesajlar yolla.

pozitif mesaj al ve dönerlere evren yolla

döner is everything.
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    Ben bundan çok kötü sonuçlar çıkartıyorum. Vahşet görüyorum hocam kan görüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.