Şimdi Ara

Enpara ve AGT Kurye rezilliğı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 17 Mayısta kredi kartı başvurusu yaptım enpara uzerinden, 22 mayısta AGT kuryeye teslim edildiğine dair mesaj ve link geldi gönderi takibi için. 27 Mayısta da Dağıtım merkezine ulaşmış, buraya kadar her şey normal, 1 Haziranda teslim edileceği söyleniyordu lakin gelen giden olmadı. 4 Hazirana ertelendi.

    AGT Kurye ve Enparayı aradım, AGT kurye sahadaki elemanına bile ulaşamıyor! Enpara da sürekli kayıt oluşturduk diyip geciktiriyor, Bu pazartesi işe başlayacağım ve evde de olamayacağım.

    Anlamadığım nokta şu, haritadan gördüğüm üzere kurye 500 metre yakınıma kadar geliyor o gün lakin bana nasıl teslim edemiyor?

    Bu konuda ne yapabilirim bilgisi olan arkadaşlar var mı?



  • Şikayet var da bir ton sıkıntı var kurye şirketiyle alakalı. Bankayı ara ve bankaya yönlendirme talebinde bulunabiliyorsan öyle yap. Ben şikayet varda şikayet gördükten sonra direk banka şubesine yönlendirttim kartı ve ordan aldım. Bu arada kartın özel kart değilse(hemşire kart vs) Finansdan kredi kartın yerine geçecek bir kart tanımlayabiliyorlar diye biliyorum. Bir Sorun bankaya isterseniz.
  • AGT- Aynı Gün Teslimat.


    Şaka gibi. Yok, dalga geçiyorlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.