Şimdi Ara

Enpara Playstation Store %50 iade kampanyası (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.671
Cevap
22
Favori
55.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler, Endonezya PSN'den alış-veriş yapınca da iade geliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Beyler, Endonezya PSN'den alış-veriş yapınca da iade geliyor mu?

Geliyor hocam
  • GHoST_FaCe kullanıcısına yanıt
    Ön sipariş et ama oyun çıkana kadar her ay o hesaba 50 TL para ekle. Mesela bu ay 50 TL, gelecek Eylül ayında 50 TL zaten oyun Eylül sonunda çıkacak. İki ay da iade geleceği için toplamda 50 TL'lik bir indirimle satın almış olursun.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Ben kayıt açtırmadım ama dün gelmiş galiba bana da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1 Ağustos'ta yaptığım harcamanın iadesi ne zaman gelir, Ağustos içinde mi Eylül 5'i mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: steelpanther

Arkadaşlar 1 Ağustos'ta yaptığım harcamanın iadesi ne zaman gelir, Ağustos içinde mi Eylül 5'i mi?

En geç bir sonraki ayın 5. İş günü.
    7 Eylül olabilir.
  • hekrese merhaba,
    enpara hesabı açtım. sonra honk kong psn açtım. en para kartını tanıttım. hk psn 3tl e yakın bir para çekti sonra iade etti. fakat şimdi hk psn cüzdana para eklemek istediğimde hata mesajı veriyor. kart bilgilerinde adres hariç her şey doğru girmiştim. sorun olsa para çekip geri yatırmazlardı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Hk hesabına para atamıyor muyuz? yoksa endonezya veya rusya hesaplarına mı en paradan para yükleyip iade alabiliyoruz? tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejurerak

hekrese merhaba,
    enpara hesabı açtım. sonra honk kong psn açtım. en para kartını tanıttım. hk psn 3tl e yakın bir para çekti sonra iade etti. fakat şimdi hk psn cüzdana para eklemek istediğimde hata mesajı veriyor. kart bilgilerinde adres hariç her şey doğru girmiştim. sorun olsa para çekip geri yatırmazlardı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Hk hesabına para atamıyor muyuz? yoksa endonezya veya rusya hesaplarına mı en paradan para yükleyip iade alabiliyoruz? tşkler.

Tüm psn ler de iade var nerede kullandığının önemi yok. Ama şu sıralar en para dan endonezya psn gibi sitelerde cüzdana para ekleyemiyoruz. Sorun olmaya başladı. Önümüzdeki ay 250.000rp eklemeyi düşünüyorum. Olacak mı bilmiyorum. %50 iade almak için açtırdım. Yalan oldu gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ama ufak bir miktarı çekip iade etmiş psn sistemi. enpara o zaman ona da izin vermezdi kanısındayım. bir yerlerde görmüştüm forumda; error verirse bir daha deneme sonra dene oluyor gibi ama acaba ben mi yanlış hatırlıyorum onu bilmiyorum. Ayrıca enparayı ne ilgilendirir; endonezya mı amerika mı vs. diye? iade edeceğiz diyorlarsa onu düzgün yapmanın peşinde düşsünler.
  • quote:

ama ufak bir miktarı çekip iade etmiş psn sistemi. enpara o zaman ona da izin vermezdi kanısındayım. bir yerlerde görmüştüm forumda; error verirse bir daha deneme sonra dene oluyor gibi ama acaba ben mi yanlış hatırlıyorum onu bilmiyorum. Ayrıca enparayı ne ilgilendirir; endonezya mı amerika mı vs. diye? iade edeceğiz diyorlarsa onu düzgün yapmanın peşinde düşsünler.

Konunun en parayla alakası yok sanırım. Endonezya rus vs psn ler tr psn den çok çok avantajlı olduğundan bizim tr psn mıstaa meselenin peşine düşüp iptal mi ettirdi ondan şüpheleniyorum. Neden dersen adam herzaman ki endo psn hesabından cüzdanına para eklerken artık kartı kabul etmiyor sistem. Hata veriyor. 20 kez deniyor olmuyor. Aynı hatayı veren kart tr psn de tek seferde alışveriş yapıyor hata vermiyor. Baktılar millet başka psn lere yöneldi sistemi enparaya kapattılar herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 24 Ağustos 2015; 15:00:51 >

• dostum dediğin olduysa çok kötü bir durum. 200 300 tl para oyunlara vermek istemiyorum. ön siparişlere kadar 2 ay para atsak alacağım iade toplam 50 tl. yaralı parmağa işemez kısacası. bir kaç gün daha denerim olmaz ise artık hk psn den kartlan direk alırım yapacak bir şey yok. ila nihayetinde 100 tl' yakın zaten tasarruf ediyorsun. en para ile de artık psn tr cüzdana 25 tl ata ata 300 tl max bulup artık onunla indirimli bir kaç oyun almaya bakarım. zaten iadeler gelene kadar indirimlerde gelir.
  • quote:

dostum dediğin olduysa çok kötü bir durum. 200 300 tl para oyunlara vermek istemiyorum. ön siparişlere kadar 2 ay para atsak alacağım iade toplam 50 tl. yaralı parmağa işemez kısacası. bir kaç gün daha denerim olmaz ise artık hk psn den kartlan direk alırım yapacak bir şey yok. ila nihayetinde 100 tl' yakın zaten tasarruf ediyorsun. en para ile de artık psn tr cüzdana 25 tl ata ata 300 tl max bulup artık onunla indirimli bir kaç oyun almaya bakarım. zaten iadeler gelene kadar indirimlerde gelir.

Sonuç itibariyle en para hangi psn den alışveriş yaptığına bakmıyor psn olması yeterli iadeni yapıyor. Şüpheli olan durum her zaman sıkıntısız şekilde alış veriş yaptığımız bir kartın aynı anda herkeste hata vermesi. Aynı kart tr psn de çalışıyor. Sanki bizi tr psn ye zorluyorlar gibi.

• quote:

hekrese merhaba,

Tamamen aynı sıkıntıyla karşı karşıyayım. Endonezya hesabı açıp, enpara kartımı kaydettim. 1.1 dolar otomatik çekti kayıt esnasında fakat oyun almaya çalıstıgımda ya da cüzdana para yüklemeye çalıştıgımda hata alıyorum. Bu sıkıntıyla karşılaşan var mı, çözümü nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: District7

quote:

hekrese merhaba,

Tamamen aynı sıkıntıyla karşı karşıyayım. Endonezya hesabı açıp, enpara kartımı kaydettim. 1.1 dolar otomatik çekti kayıt esnasında fakat oyun almaya çalıstıgımda ya da cüzdana para yüklemeye çalıştıgımda hata alıyorum. Bu sıkıntıyla karşılaşan var mı, çözümü nedir ?

Bu forumda birçok kişide aynı problemi yaşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

quote:

quote:

hekrese merhaba,

Bu hatayı sadece encard da mı yapıyor Endonezya psn, yoksa diğer kredi kartları da mı alıyor aynı hatayı?

Sanırım çözümü de yok :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

quote:

quote:

hekrese merhaba,

Bu hatayı sadece encard da mı yapıyor Endonezya psn, yoksa diğer kredi kartları da mı alıyor aynı hatayı?

Sanırım çözümü de yok :(

Arkadaşların yazdığına göre garanti kartla vs endonezya psn de sorunsuz alışveriş yapılıyormuş. Ama hata veren en para kart tr psn de çalışıyor.

• Zamaninda kendime ve babama almistim ps4 alinca cok yardimlari olacak

• Enpara kart ile TR PSN den alım yapılıyor mu? Geçen ay XBL da sorunsuz çalışan kart Microsoft tarafından engellendi kimsenin Enpara kartı XBL da çalışmıyor artık PSN de durum nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son tr psn de çalışıyordu. Birşey olmadıysa

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Enpara kart ile TR PSN den alım yapılıyor mu? Geçen ay XBL da sorunsuz çalışan kart Microsoft tarafından engellendi kimsenin Enpara kartı XBL da çalışmıyor artık PSN de durum nedir?

Engellenme değil bence bir sorun var genel olarak. İş Bankası kredi kartımı da kullanamıyorum çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.