Şimdi Ara

Enpara Playstation Store %50 iade kampanyası (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.671
Cevap
22
Favori
55.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • enpara ile cüzdana nasıl para ekliyoruz. kart eklemede kabul etmiyor. zaten sadece kredi kartı ve ön ödemeli kart girişi var. yanlışlıkla kkartından çektim bu yğzden
    edit:ismi türkçe karakter olmadan girince sanırım kartı ekledim ve çekti. sanki zorlaştırmak için yapmışlar. bu arada ykb 40tl ye 0.24tl fark almış. yurtdışı alışveriş yerine koyuyorlar sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Riven_ -- 27 Ağustos 2015; 6:29:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 26 Ağustos tarihinde en para ile alışveriş yaptım psn den acaba Eylül 5'i mi para iadesi yapılır yoksa Ekim ayını bulurmu acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcblue

Arkadaşlar 26 Ağustos tarihinde en para ile alışveriş yaptım psn den acaba Eylül 5'i mi para iadesi yapılır yoksa Ekim ayını bulurmu acaba??

Eylül'ün 5. iş günü iadesi yapılır.
  • Until Dawn almak için Enpara Kart ile 3 kere arka arkaya TR PSn'e 40'ar lira para yükledim. 4. denememde kart bilgiler hatalı ve şuanda hesabınıza para ekleyemiyoruz gibi hatalar almaya başladım. Sony Eurasia'yı arayıp sordum. Sanal kart ve hesap kartlarıyla alışveriş yapmak istediğimde ilk bir kaç alışveriş sonrası sistemin kullandığım kartın kredi kartı olmadığını anladığını ve bloke koyduğunu söylediler. 15 gün beklemem gerekiyormuş. Sistem sadece kredi kartını kabul ediyorsa enpara hesap kartı ile nasıl kampanya yapıldığını sorduğumda cevap veremediler. Sanırım ardı ardına işlem yapmaya çalışınca bloke konuyor. Olan da parasıyla rezil olan bizlere oluyor.
  • Enpara ile ben de ekleyemedim. Bir sorun var ama hayırlısı bakalım. Bu ay bitmeden ekleyebilsek iyi olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara kartım geldi, sözleşmeyide imzaladım

Az önce PS Store'a girip cüzdana 60,00 TL ekledim. 5 Eylül'e kadar 25,00 TL iade edilecek diye bekliyorum

PS Store'a Enpara kartımı tanıtırken hiç zorlanmadım, sıkıntı çıkarmadı.

Her ay böyle yapacağım. PS Store'da 50,00 TL seçeneği olmadığı için bu ay 60,00 TL ekledim, önümüzdeki ay 40,00 TL ekleyeceğim

Amacım yıl sonuna kadar kampanyadan yararlanıp 250,00 TL yatırarak 115,00 TL sini geri almak.

Aralıktada PS Plus aboneliğim doluyor 250,00 TL'nin 150,00 TL'siyle aboneliği uzatırım, kalan 100,00 TL'de bir oyuna gider.

Süper bir kampanya Enpara'ya helal valla :)

Kampanyadan haberim olmasını sağlayan @ank_yer_6 arkadaşımıza teşekkürler .D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 31 Ağustos 2015; 17:39:27 >
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    Cevap veremeyecek bir sey yok.

Enpara karti bir kredi kartidir. Sadece taksitli alisveris yapilamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcblue

Arkadaşlar 26 Ağustos tarihinde en para ile alışveriş yaptım psn den acaba Eylül 5'i mi para iadesi yapılır yoksa Ekim ayını bulurmu acaba??

Eylülde

• Dante kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgilendiriyorsunuz.Kredi kartı değil enpara hesap kartı dır.
    Kredi karti bankanin verdiği limiti kartta para olmaksizin kullanip harcama yapabilirsiniz.
    Ama Enpara da hesapta paranız yoksa harcama yapamazsınız.

• Dante kullanıcısına yanıt
    Hesap numarasına bağlı olarak çalışan ve harcadığınızda hesabınızdan para düşen bir kart nasıl kredi kartı oluyor? Kredi kartı demek adı üstünde size harcamanız için kredi sağlayan kart demek. Bankacıyım ben hocam. Enpara card bildiğimiz hesap kartıdır. Debit kart diye de geçer. Zaten enpara müşteri hizmetleriyle görüştüğümde de bana hak verdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Allen_Bradley

Enpara kartım geldi, sözleşmeyide imzaladım

Az önce PS Store'a girip cüzdana 60,00 TL ekledim. 5 Eylül'e kadar 25,00 TL iade edilecek diye bekliyorum

PS Store'a Enpara kartımı tanıtırken hiç zorlanmadım, sıkıntı çıkarmadı.

Her ay böyle yapacağım. PS Store'da 50,00 TL seçeneği olmadığı için bu ay 60,00 TL ekledim, önümüzdeki ay 40,00 TL ekleyeceğim

Amacım yıl sonuna kadar kampanyadan yararlanıp 250,00 TL yatırarak 115,00 TL sini geri almak.

Aralıktada PS Plus aboneliğim doluyor 250,00 TL'nin 150,00 TL'siyle aboneliği uzatırım, kalan 100,00 TL'de bir oyuna gider.

Süper bir kampanya Enpara'ya helal valla :)

Kampanyadan haberim olmasını sağlayan @ank_yer_6 arkadaşımıza teşekkürler .D

40+10 TL de yükleyebilirsin, boylece ıadenın tamamını alırsın. 5 Eylül haftasonu denk geliyor, iadeler pazartesi günü yatar haftaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tr psn yine hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygrkmklnc

Hesap numarasına bağlı olarak çalışan ve harcadığınızda hesabınızdan para düşen bir kart nasıl kredi kartı oluyor? Kredi kartı demek adı üstünde size harcamanız için kredi sağlayan kart demek. Bankacıyım ben hocam. Enpara card bildiğimiz hesap kartıdır. Debit kart diye de geçer. Zaten enpara müşteri hizmetleriyle görüştüğümde de bana hak verdiler.

Enparanın k.kartı gibi ürünü taksitle alma özelliği var mı denemedim hiç. Psn de kullandım hep.

• bu gece saat 00:00 kadar bir yükleme yapsam (oyun alsam) eylül 5 de 25 TL iade olur mu ?
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    hayır hocam kredi kartıyla bir ilgisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygrkmklnc

hayır hocam kredi kartıyla bir ilgisi yok.

Eyvallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Hesapta yeterli para varsa Amazon sitesinden encard ile alışveriş yapabilir miyim?

Yapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Kredi kartı değil banka kartı ama hesabı aktif olarak kullanırsanız -100 tl ye kadar kullanabilirsiniz hesapta para olmasa bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR PSN hatasının yine baş göstermesiyle sanıyorum durumu anladım. Art arda yapılan işlemlerin 2.sinde PSN işlemi şüpheli görmeye başlıyor. Yani 40 + 10 yüklüyorsanız, 10'u 40'tan birkaç gün sonra yüklemeyi deneyin. Şu an tekrar kartımı tanımadığı için deneyemiyorum, ancak provizyona düşen ödeme iptal edildiğinde tekrar deneyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.