Şimdi Ara

Enpara ile internet harcamaniza %20 iade..Guncel site isimleri ilk mesajda (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.726
Cevap
72
Favori
156.639
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bLuEmavi

Ben n11'den altın siparişimi verdim, BKM ile ödedim.

Bu arada BKM ile ödeyince encard taksit yapıyor, 3-6-11 taksit seçeneği sundu bana

bakalım sistem altın aldığınızı anlayabilecek mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

İnternetten yapılan fatura, sigorta, vb. ödemeler, altın, hisse senedi vb. yatırım aracı alış satış işlemleri, BKM Express hariç diğer ödeme sistemleri (ör: Paypal) aracılığıyla yapılan alışverişler, siparişi internet üzerinden verilmesine rağmen ödemesi EFT/havale yoluyla veya teslimat anında fiziksel POS'lar üzerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Aranan cevap bulundu....

Altın olmadığına göre, başka alternatifleri değerlendirmek gerek....

• Sonradan eklediler bu altın işini..
  • aşırı yüklenme olursa bu kampanya yakında sona erer demedi demeyin
  • quote:

Ben bu altın olayını görmemiştim iptal edeceğim

Sizi ikinci kez üzmek istemiyorum ama, N11.com'un dediğine göre:

Altın fiyatları dünya altın borsasındaki değişikliklere göre güncellenmektedir. Bu sebeple;

Altın siparişleri kesin sipariştir,herhangi bir nedenden dolayı iptal edilemez, iade edilemez ,ürün ile ilgili üretim kusuru olması durumunda yenisi ile değiştirilecektir,sipariş veren kişi bu şartları kabul etmiş sayılır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanyasar -- 1 Ekim 2013; 16:50:28 >
  • valla süper kampanya, hemen enpara'ya başvuracağım bugün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet altını sonradan eklediler.500 tl alışverişi nakite döndürecek dahiyane bir fikir aranıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

İnternetten yapılan fatura, sigorta, vb. ödemeler, altın, hisse senedi vb. yatırım aracı alış satış işlemleri, BKM Express hariç diğer ödeme sistemleri (ör: Paypal) aracılığıyla yapılan alışverişler, siparişi internet üzerinden verilmesine rağmen ödemesi EFT/havale yoluyla veya teslimat anında fiziksel POS'lar üzerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Aranan cevap bulundu....

Altın olmadığına göre, başka alternatifleri değerlendirmek gerek....

enpara internet şubesindeki altın alış satışı kastediyor gibi Diğerlerini arkadaşın dediği gibi anlaması zor. (bkm için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 1 Ekim 2013; 16:55:33 >

• Sanalpazar üzerinden satış yapılır.
  • quote:

quote:

Ben bu altın olayını görmemiştim iptal edeceğim

Sizi ikinci kez üzmek istemiyorum ama, N11.com'un dediğine göre:

Altın fiyatları dünya altın borsasındaki değişikliklere göre güncellenmektedir. Bu sebeple;

Altın siparişleri kesin sipariştir,herhangi bir nedenden dolayı iptal edilemez, iade edilemez ,ürün ile ilgili üretim kusuru olması durumunda yenisi ile değiştirilecektir,sipariş veren kişi bu şartları kabul etmiş sayılır .

Evet Aslında altını zaten alacaktım, hani kar yapayım diye almadım.

Enpara'yı aradım, altın ibaresinin sonradan eklendiğini söyledim, ben kampanyayı görüp alışveriş yaptıktan sonra eklendi dedim ve altın siparişini de iptal edemediğim söyledim.

Onlar da söylediler altının sonradan eklendiğini, kayıt oluşturup geri döneceklerini söylediler bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Hızlıal da banka kartı yok. Sadece kredi kartı var. Orada da Finansbank var. Onu mu seçeceğiz?

Edit: Seçtim aldım bakalım nasıl olacak süreç. Bu arada OPET Online yakıtta geçerli mi acaba? :)

hocam iptal edin siparişi. enpara başka finansbank başka.

bkm express seçip o şekilde alışveriş yapacaksınız. ama önce bkm express'e enpara kartını kaydetmeniz lazım.

Tamamda hocam zaten üye iş yeri şartı yokki. Yapı kredi, finans bank, garanti farkeder mi? Önemli olan internetten encard ile ödeme değil mi? :(

Aradım hızlı al için teyit aldım sorun yok.

• quote:

Arkadaşlar nereden altın alalım sizce? En uygun n11 görünüyor, 10 tl fark var gg, sanalpazar gibi yerler ile, ne dersiniz?

http://www.n11.com/ceyrek-altin-2013-tarihli-ve-sigortali-kargo-P14902291

4 adet alsak 628 lira olacak ve 100 TL enpara verecek 528 e mal olacak yani tanesi 132 TL ye gelecek. kuyumcu kaçtan alacak ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poster2010

quote:

Bu arada BKM ile ödeyince encard taksit yapıyor, 3-6-11 taksit seçeneği sundu bana

bakalım sistem altın aldığınızı anlayabilecek mi

Aynen nasıl anlayacaklar siparişi mi kontrol edecekler sonuçta BKM ile ödeme yapıyoruz.
    Aynı muhabbet Paraf indiriminde de olmuştu.
    Hızlıal dan altın aldım indirim yansıdı bence bunda da yansır diye düşünüyorum.

• açtım bakalım hesabımı baya karlı gözüküyor
  • quote:

mevduat hesabı nasıl taksit yaptı?
  • BKM Express ile parçalı ödeme yapılabilir mi? 500+200 gibi...

• Acaba tek sefer olayı var mıdır bunda? Yani internetten her alış verişim 100 TL mi olacak her seferinde yoksa sözgelimi iki farklı günde 50TL'lik alışverişin toplamı mı önemli olan?
  • bu kampanyadan faydalanmak için enpara'ya başvurdum, oldukça avantajlı görünüyor.

• Enpara yıllık aidatı falan var mı ? Varsa ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4SP4WN

Acaba tek sefer olayı var mıdır bunda? Yani internetten her alış verişim 100 TL mi olacak her seferinde yoksa sözgelimi iki farklı günde 50TL'lik alışverişin toplamı mı önemli olan?

istersen 1tl'lik ürün al bunun %20si iade edilecek. Ancak 1 ayda en fazla 100tl iade edilir diyor. Benim anladığım bu şekilde...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.