Şimdi Ara

Enpara ile internet harcamanıza %20 iade...Efsane kampanyanin devamini bekliyoruz. (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.583
Cevap
47
Favori
99.520
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gittigidiyor ve sahibinden kampanyası iptal mi oldu arkadaşlar?
  • ugrkrdmn kullanıcısına yanıt
    Eyvallahda deneyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: ugrkrdmn

biraz önce müşteri hizmetlerinden aradılar, mh söyledi dün itibariyle sahibinden ve gittigidiyor da tekrar kullanıma açılmış, haberiniz ola

sitedeki listede gözükmüyor. sizi neiye aramıştılar bi itirazınız mı oldu

memmunmusunuz vs. diye aradılar, bende %20 iade kampanyanızda gittigidiyoru çıkarttınız, faydalanamıyorum dedim, kız dün itibariyle tekrar sahibinden ve gittigidiyor kullanıma açılldı, alışveriş yapabilirsiniz dedi.

• quote:

quote:

quote:

biraz önce müşteri hizmetlerinden aradılar, mh söyledi dün itibariyle sahibinden ve gittigidiyor da tekrar kullanıma açılmış, haberiniz ola

memmunmusunuz vs. diye aradılar, bende %20 iade kampanyanızda gittigidiyoru çıkarttınız, faydalanamıyorum dedim, kız dün itibariyle tekrar sahibinden ve gittigidiyor kullanıma açılldı, alışveriş yapabilirsiniz dedi.

Dün banada alışveriş yapabilirsiniz dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

quote:

quote:

quote:

Dün banada alışveriş yapabilirsiniz dediler.

size ozelmi yoksa bizdemi arıyalım :)

• lcw de varmı %20
  • BAVUL.COM sitesinde 3d Secure olmasına rağmen enpara GEÇMİYOR !!! Firma tatil.com' un da sahibi. muhtemelen orada da geçmiyordur. Bilgilerinize...
  • 900 liralık bir ürün almıştım iade ettim şimdi bu ayki 100 lira hakkımı geri kazanmış olur mıyum. Daha önce iade yapan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derdesxa kullanıcısına yanıt
    LCW banka kartı ile ödeme almıyor.
  • cancantürk kullanıcısına yanıt
    Süper haber yarın deneyeceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo224

900 liralık bir ürün almıştım iade ettim şimdi bu ayki 100 lira hakkımı geri kazanmış olur mıyum. Daha önce iade yapan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

maalesef 100 tl. alamazsınız çünkü o para sizin hesabınıza iade olarak geri yatacak ,yani hiç almamış gibi olacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

quote:

900 liralık bir ürün almıştım iade ettim şimdi bu ayki 100 lira hakkımı geri kazanmış olur mıyum. Daha önce iade yapan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

maalesef 100 tl. alamazsınız çünkü o para sizin hesabınıza iade olarak geri yatacak ,yani hiç almamış gibi olacaksınız

Arkadaş zaten ondan bahsediyor; "Hiç almamış gibi olup tekrar alışveriş yapıp 100 TL indirim kazanabilir miyim?"
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaş zaten ondan bahsediyor; "Hiç almamış gibi olup tekrar alışveriş yapıp 100 TL indirim kazanabilir miyim?"

tamam hocam şimdi anladım

peki sizce tekrar alışveriş yaparsa alabilir mi :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam hocam şimdi anladım

peki sizce tekrar alışveriş yaparsa alabilir mi :)

Evet alabilir. :)

• kemal1414 kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar ben kartımı 2 gün önce alıp bugün n11 den alışveriş yaptım. %20 iade alabilmek için özel bişey yapmam gerekiyo muydu ? bi kuponum vardı 50 TL lik onu kullandım, sonrada kalan tutarı enparayla ödedim. önümüzdeki ay %20 iade alır mıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

arkadaşlar ben kartımı 2 gün önce alıp bugün n11 den alışveriş yaptım. %20 iade alabilmek için özel bişey yapmam gerekiyo muydu ? bi kuponum vardı 50 TL lik onu kullandım, sonrada kalan tutarı enparayla ödedim. önümüzdeki ay %20 iade alır mıyım

evet alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

bende aynı durumdaydım müşteri hizmetlerini aradım dedim nolucuk bizim %20 ne arayan soran nede gelen giden var diye hanımefendi 2.ve 4.pazartesi sms gönderiliyor dedi.yani 25 inde sms gelecekmiş %20 ile ilgili.
  • evet tekrar alışveriş yapacağız kazanabilir miyiz demek istedim. Olabileceğini düşünüyorum bende ama belki geçen aydan tecrübesi olan vardır diye sordum. teşekkür ederim cevaplar için.
  • evet tekrar alışveriş yapacağız kazanabilir miyiz demek istedim. Olabileceğini düşünüyorum bende ama belki geçen aydan tecrübesi olan vardır diye sordum. teşekkür ederim cevaplar için.
  • Bugün 45 tl lik alışverişimi ulusoydan yaptım halen otobsteym.İnşallah aybaşına geçer ödemem 45 yerine 36 tl ye gelmiş olur bilet
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.