Şimdi Ara

Enpara ile internet harcamanıza %20 iade...Efsane kampanyanin devamini bekliyoruz. (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.583
Cevap
47
Favori
99.365
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2

    arkadaşlar ben geçen hafta başvurmuştum, ayın 24ünde mesaj gelmişti aktif kurye elemanına kartınız teslim edilmiştir vs diye. ama hala gelen giden yok, niye gecikti acaba ?

    aktif kurye halkbankta çalışan yeğenimin paraf kartını 3 ayda teslim edemedi ona göre hesap et sen
  • 2 ayı geçti paraf kartım gelmedi.kartın şifresi mektupla gelmesine rağmen kartı bi zahmet arayıp getirelim diyen yok. getirmezlerse kendileri bilir.
  • Sanırım sıcak fırsatlar efsanelerine girecek bir kampanyanın son gününde toplam 900 liralık alışverişle kapattım 2 kartımın da hakkını :) En azından yemeksepeti kampanyası devam etse bile tadından yenmez yani bu kart
  • Kartımdakı 400 tl kullanım hakkı var. Isteyene karsılıksız olarak kullandırabılırım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

    quote:

    Orijinalden alıntı: ONUR_345241

    quote:

    Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo


    quote:

    Orijinalden alıntı: ONUR_345241

    Arkadaşlar vatan bilgisayar bilindiği üzere standart %30 indirim tüm kredi kartlarına yapıyor.
    Peki ben Encard ile alsam %30 + % 20 şeklindemi faydalanırım yoksa sadece %20 indirimdenmi faydalanmış olurum ?

    Odedigin para uzerinden indirim gecerli olur.

    http://resim.donanimhaber.com/m_84411589/tm.htm
    Buradaki 2.yorumu yapan üye vatanın % li indirimden faydalanamazsın diyor eğer encard ile alırsam.

    Mesela bu ürünü alsamhttp://www.vatanbilgisayar.com/Dahili%20Harddisk/seagate-st1000dx001-35-1tb-hdd-+-8gb-ssd-sata-30-64mb-cache-7200rpm-sshd/productdetails.aspx?I_ID=68432
    ürün bana;
    %30 indirimli hali olan 239 TL üzerinden % 20 mi indirim yaparak 191 TL ye mi gelir
    yoksa
    indirimsiz hali olan 310 TL üzerinden % 20 indirim yapılarak 248 TL ye mi gelir ?

    2 indirimden de faydalanırsın, faydalandım. Enparanın vatanın indirimiyle alakası yok. Çakışma falan yok yani. Vatana kaç tl ödersen %20sini iade alırsın enparadan. Yani %30 indirimle 239 tl ödersin ama 48 tlye yakın iade alırsın ayın 5inde.

    Ha bu arada enparadan iade alabilmek için BKM ya da 3d secure ile alışverişi yapman gerek, bunu unutma.

    Eğer mağazadan gidip alacaksan sanal pos ile de internetten yapılmış gibi gösterebiliyorlar. Ben öyle almıştım. Durumu anlatıp rica edersen yardımcı olurlar. Hayırlı olsun şimdiden.

    Şimdi mağazada sordum konyaaltı\antalya şifre gelmiyor diyorlar. Olmuyormuş, sanal pos farkındanmı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: taytay11

    2 ayı geçti paraf kartım gelmedi.kartın şifresi mektupla gelmesine rağmen kartı bi zahmet arayıp getirelim diyen yok. getirmezlerse kendileri bilir.

    Cevap: Enpara ile internet harcamanıza %20 iade...Güncel siteler ve SSS ilk mesajda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara cartını kullandırmak isteyen varsa 255 TL'lik bi ürün alacağım n11'den. Satıcıya 225 lira gönderirim. Üstü olan 30lirayı satıcı tamamlar, daha sonra 51 lira iade alır. pm'den gelin...
  • enpara bu kampanyaya devam etmeli taksitle telefon ve bilgisayar alınamayacağı için enpara kral olur.
  • saat 12 den önce n11 den ürün alsam indirimden faydalanabilimiyim ki, hani resmi tatil geç oldu filan diyip sıkıntı çıkarırlarmı ki
  • 85 lira iade hakkim daha var. 42.5 42.5 paylasmak uzere biri alisveris yapabilir kartimdan. İade verildiginde yollarim iadeyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enpara %10 ile kullandırılır
  • arkadaşlar bence enpara kampanyalarına devam eder diye tahmin ediyorum. hatta bunu yapan bankaların sayısıda artacak gibi..heleki bilgisayar cep telefonu gibi üürünlerde taksit olayı kalkınca bu uygulama bir numara olacak. enpara inş. kendini bozmaz.
  • Koçtaştan sipariş verdim, ödemeyi de BKM ile yaptım ancak ekran BKM sayfasında kaldı, siteye dönüş olmadı. Koçtaş' ta da verdiğim sipariş görünmüyor ancak Enparadan telefona ödemeyi yaptığıma dair mesaj geldi. Hesaptan da para çekilmiş. Sorun olur mu acaba?
  • 1 tl. daha hesabımda olsaydı bu yılın son alımını yapacaktım ama olmadı ,hayırlısı olsun :)
  • Valla ben n11 den alışveriş yaptım.Ama 3d ile yapmayı unutmuşum.MH yi aradığımda olur bir sıkıntı yok dediler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaRanTuLa_MY

    Koçtaştan sipariş verdim, ödemeyi de BKM ile yaptım ancak ekran BKM sayfasında kaldı, siteye dönüş olmadı. Koçtaş' ta da verdiğim sipariş görünmüyor ancak Enparadan telefona ödemeyi yaptığıma dair mesaj geldi. Hesaptan da para çekilmiş. Sorun olur mu acaba?

    morhipodan bkm ile alışveriş yaparken, bkm ödeme sayfasında takıldı. Sonrasında da morhipodaki çeklerim kullanılmış duruma düştü.
    Olan enparadan alacağımıza ve morhipodaki çeklere oldu. Yaktın beni bkmexpress.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkaraaa

    N11 100 TL LİK ÇEK SADECE 15 TL
    200 TL ALT LİMİTLİ ÇEK

    İLGİLENEN ARKADAŞLAR TELEFON NUMARALARINI GÖNDERİRLERSE DAHA HIZLI İŞLEM YAPABİLİRİZ

    LÜTFENN CİDDİ ALICILAR İLETİŞİM NO GÖNDERSİNLER AKSİ TAKDİRDE CEVAP VERİLMEYECEKTİR.

    ÖDEMELER SADECE ZİRAAT BANKASINA ALINACAKTIR

    TELEFONDAN GÖRÜŞME TALEBİMİZİN SEBEBİ İSE PMDEN YETİŞEMEMİZDİR.

    bas git dolandırıcı yaa bu kadar yüzsüz olmayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanAtas -- 31 Aralık 2013; 23:57:13 >
  • yemeksepeti kampanyasıda bitiyor galiba 2014 itibariyle.güle güle enpara
  • ve enpara bitmiştir an itibari ile paraları geri çekme zamanıdır kartlardan..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oymak.beyi

    quote:

    Orijinalden alıntı: TaRanTuLa_MY

    Koçtaştan sipariş verdim, ödemeyi de BKM ile yaptım ancak ekran BKM sayfasında kaldı, siteye dönüş olmadı. Koçtaş' ta da verdiğim sipariş görünmüyor ancak Enparadan telefona ödemeyi yaptığıma dair mesaj geldi. Hesaptan da para çekilmiş. Sorun olur mu acaba?

    morhipodan bkm ile alışveriş yaparken, bkm ödeme sayfasında takıldı. Sonrasında da morhipodaki çeklerim kullanılmış duruma düştü.
    Olan enparadan alacağımıza ve morhipodaki çeklere oldu. Yaktın beni bkmexpress.

    aynısı bana da oldu. çek otomatik geri geldi bi keresinde. bi keresinde de ben arayıp durumu anlattım. demin de son dakka yine aynı şey oldu.




  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.