Şimdi Ara

Enpara ihtiyaç kredisinin yapılandırılması hakkında;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Enparadan kredi kullandım ve bir defa yapılandırdım ancak şu an faiz oranları yine düşmüş lakin ikinci bir yapılandırma istemim kabul edilmemektedir.
    İnternet sitesini incelediğimde Tüketici Kanunu çerçevesinde kredinin bir defa yapılandırılabileceği belirtiliyor ancak Tüketici Kanununda sadece 1 defa yapılandırma yapılacağı yazmamakta ya da benim gözümden kaçmış da olabilir.
    Bu konuda yardiminiza ihtiyacım var. Eğer ki kanunda bu yönde bir düzenleme yoksa sözleşme haksız şart kapsamında da değil midir? Ya da yapılan sözleşme kanunun üstünde mıdır?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Enpara Kredi Yapılandırma

Enpara ihtiyaç kredisi ödemelerinizi düzenlemekte zorlanıyorsanız, kredinizi yeniden yapılandırarak ödeme koşullarınızı değiştirebilirsiniz. Bu işlem, aylık ödemelerinizi azaltmanıza, vade süresini uzatmanıza veya her ikisini de yapmanıza olanak tanır.

Enpara Kredi Yapılandırma Nasıl Yapılır?

Enpara kredi yapılandırması yapmak için şu adımları takip edebilirsiniz:

• Enpara mobil uygulamasına veya internet bankacılığına giriş yapın.
    • "Krediler" sekmesine gidin.
    • Yapılandırmak istediğiniz krediyi seçin.
    • "Yapılandırma" seçeneğine tıklayın.
    • İstediğiniz ödeme koşullarını seçin.
    • İşlemi onaylayın.

Enpara Kredi Kartı Yapılandırma

Enpara kredi kartı borcunuzu da yapılandırabilirsiniz. Yapılandırma işlemi ihtiyaç kredilerindekine benzer şekilde gerçekleştirilir.

Yapılandırma Sonrası

Kredinizi yapılandırdıktan sonra, yeni ödeme koşullarınız yürürlüğe girecektir. Yeni ödeme planına uymanız önemlidir, aksi takdirde cezalara tabi olabilirsiniz.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

• Kredi yapılandırması ücretli bir işlem olabilir.
    • Yapılandırma, kredi notunuzu etkileyebilir.
    • Kredinizi yapılandırmadan önce mutlaka Enpara ile iletişime geçin ve mevcut seçenekler hakkında bilgi alın.

Enpara kredi yapılandırması, mali durumunuzu yönetmenize ve borçlarınızı daha yönetilebilir hale getirmenize yardımcı olabilir. Yukarıdaki adımları izleyerek, kredinizi kolayca yapılandırabilir ve ödemelerinizi düzenleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben 1.44 den aldığın 20 bin Tl yi faizler 1.40 inince geri ödedim. 300 tl ye mal oldu. Şimdi 1.40 dan aldığım 20 bin tl için yapılandırma sordum. Bakalım cevap gelince yazarım.
  • Bugün itibariyle enpara müşteri hizmetlerini aradım. 30 ay kalan kredimi yapılandırıp 48 ay yapmak istedim. 1.38 faiz oranım vardı. Bu yeni çıkan yasa ile vade oranını hem arttırıp hem azaltabildiğimizi öğrendim ve 24 ay vade yaptırdım ayrıca faiz oranı 1.29 oldu. Enpara'ya teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.