Şimdi Ara

Enpara hakkında bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu yanlış yere açtıysam affola, nasıl bir kart fiziksel mi sanal mı ne gibi avantaj dezavantajları var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kart fiziksel, işlemler sanal.

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Başvuru falan da mı öyle?

• alınca nıye almamısım dedıgın kart 2 hafta oldu dıger bankayı kapattım bu her ısı goruyor cep bankıda var pratık tek tus
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Annem adına alacağım sıkıntı olmaz değil mi?

• annen imza atıcak kımlık vercek hesap actırıcak hepsı sızın evde olucak,bankacı eve gelıyor salonda sehba ustunde ıslerı halledıyor

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

annen imza atıcak kımlık vercek hesap actırıcak hepsı sızın evde olucak,bankacı eve gelıyor salonda sehba ustunde ıslerı halledıyor

Hocam bir de harcama limitini nasıl koyuyoruz kartı ben kullanacağım ön ödemeli gibi paramı biriktirip kenara koyacağım.

• 0850 lı fınansbank nosu var adam ordan arayıp yarın evdeyım dıcek,ımzada sozlesmede cekınme,dolandırıcı degıl cunku 0850 den arıcak
    işlem ucretı ve yıllık aıdat almıyorlar hemde cepten kendın vadelı hesap acıp aylık faız alıyorsun,10 bın tl yatır her ay 100 tl cepe at

cepte ve pc den gırıste ayar kısmından lımıtı belırlersın,ben gunluk 1000 tl yaptım,hemde 1 tl dahı para gırıs cıkıs olsa maıl ve msj gelıyor

kımse paranı kullanamaz,tek kusuru taksıtle alısverıs olmuyor.oda taksıtle alan kısıler kartını boş bırakırsa
    banka ödemek zorunda kalır diye.sonra icralarla ugrasırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 17 Aralık 2017; 7:15:32 >
    Çok sağol abi ya zaten ben internet alışverişi için kullanacağım ininal gibi paramı biriktirip öyle harcayacağım yani.

Ön ödemeli değildi değil mi? Kusura bakma sonradan geliyor aklıma hep.

• ön ödeme derken kart bos gelıyor ıcıne yatır kullan.kredı kartı gıbı ama ıcı bos bıde taksıt yok hepsı o,ınınal tarzı.ama ınınaldakı gıbı her dakıka para kesmıyor

paranı yatır cek lımıt yok

• 0850 222 0900

bu numaradan adam arayıp kendını tanıtım yarın gelıcem dıcek..gelmeye yakın yarım saat once kendı cep nosu 05.. ... ... den arıcak aynı ısım ses ıse sorun yok

ortalık dolandırıcı dolu.adamın cantada onlarca kart var elınde tablet,şemsiye falan var yaya gezıp evlere ıs yerlerıne gıdıyorlar

ilk olarak 0850 222 0900 den aramazsa salla gitsin.sozlesme 2 sayfa ona ımza atıcan arkasında kımlık bolumu var kagıda canlı kımlıgı koyup tabletle ss cekıp hesabını acıyor.o an gırıs sıfren cepıne gelıyor

cepine fınans bankı yukle ordan gırıs yapıp kendın guvenlık sorusu olusturucan

ceptekı menu kısıtlıdır.pc dende onlıne gır daha teferruatlı menu gelıyor

fatura odemesı kolaydır bır kez tanımlıyon.tek tus hızlı odeme var fatura gelınce ekranda borc gorunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 17 Aralık 2017; 7:59:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

0850 lı fınansbank nosu var adam ordan arayıp yarın evdeyım dıcek,ımzada sozlesmede cekınme,dolandırıcı degıl cunku 0850 den arıcak
    işlem ucretı ve yıllık aıdat almıyorlar hemde cepten kendın vadelı hesap acıp aylık faız alıyorsun,10 bın tl yatır her ay 100 tl cepe at

cepte ve pc den gırıste ayar kısmından lımıtı belırlersın,ben gunluk 1000 tl yaptım,hemde 1 tl dahı para gırıs cıkıs olsa maıl ve msj gelıyor

kımse paranı kullanamaz,tek kusuru taksıtle alısverıs olmuyor.oda taksıtle alan kısıler kartını boş bırakırsa
    banka ödemek zorunda kalır diye.sonra icralarla ugrasırlar

Kredi kartına taksit olur, banka kartına taksit olmaz zaten

• enpara.com'da 2 sene çalıştım soruları alabilirim
    Sağol abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: G3gg

enpara.com'da 2 sene çalıştım soruları alabilirim

Hocam ön ödemeli değil değil mi birde annem adına yapacağım kartı sıkıntı olur mu benim numaramı versem 3Dsecure vs. İçin? Ne gibi özellikleri var yazarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

benimki eve bile girmedi kapıda yaptı gitti

Oda iyiymiş abi , Tipten mi kaybettin acaba?

• Kendi telefon numaranı verme boşuna, başvuru iptal olur. İlk aradıklarında sesten farklı biriyle görüştüklerini anlıyorlar ve güvenlik gerekçesiyle başvuruyu iptal ediyorlar. En azından iki sene önce böyleydi.
    Kart kredi kartı değil, ön ödemeli kart, ne yatırırsan onu harcarsın.
  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    Bu kadar sıkıntı ettiğine göre bayanı herhalde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.