Şimdi Ara

Enpara.com size 50 TL'lik bir jest yaptı! (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.770
Cevap
45
Favori
116.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Witcher 3 GOTY 50 liraya geldi, güzel oldu.
  • Benim sepet idefixte 5 tl daha ucuz çıktı. PICODIIDE10 kodu ile de 10 tl indirim oluyor. Ölücüler garanti kodunu 10 tl satınca ellerinde patladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackMon

bunları aldım 50,62 TL'ye geldi

birde Lightning kulaklık aldıkmı tmdır :)

Hocam ben de lightning kulaklık almak istiyorum. Sizce orijinal midir satılan ürünler ?

• 100lük dver aldım. Ne alınır arkadaşlar kitap okumuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: NewAqePrince

quote:

Orijinalden alıntı: BlackMon

bunları aldım 50,62 TL'ye geldi

birde Lightning kulaklık aldıkmı tmdır :)

Hocam ben de lightning kulaklık almak istiyorum. Sizce orijinal midir satılan ürünler ?

Orj hocam dr kod garanti kodla 54 TL’ye geliyor

• Bu dr den ne alıyorsunu ya. Kod aldım ama alacak birşey bulamadım :)

• Dünkü sipariş hatasından sonra hediye çeki bulunamadı hatası veriyor. Ne zaman düzelir acaba :(

• idefixte nasıl kullanılabiliyor bu dr kodu? indirim çeki kısmında çekiniz yok diyor direkt bir şey giremiyoruz ki?

edit: sanırım mail felan tanımlatmak gerekiyormuş o yüzden hiç uğraşmadım garanti + jestini yap birleştirdim

19:12 de denedim çalıştı hocam garanti 25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 21 Aralık 2017; 19:12:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Dr kodu açıklamalarında altlimit üstlimit yoktur diyor. Yani 20 liralık bir şey alıp sonradan 80 liralık hakkımı kullanabiliyor muyum?

Mağazada oluyor. Online alışverişi bilmiyorum.

• 3d secure hatası alıyorum. sorun nedir bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Vagrant

idefixte nasıl kullanılabiliyor bu dr kodu? indirim çeki kısmında çekiniz yok diyor direkt bir şey giremiyoruz ki?

edit: sanırım mail felan tanımlatmak gerekiyormuş o yüzden hiç uğraşmadım garanti + jestini yap birleştirdim

19:12 de denedim çalıştı hocam garanti 25

hm anladım hocam gece hesapta 25 garanti kullandım demek ondan olmadı :) bende dedım lımıt doldu heralde 10 tllık kod vardı forumda onu kullandımdı :) 15 tl gitti fazladan :D :D
  • SilentNight78 kullanıcısına yanıt
    hocam, 4 gündür boğuşuyorum bu hata ile. Kart değiştirdim hala ayni hatayı alıyorum bende.

az once enpara da ki müşteri hizmetleri ile bir kaç islem yaptık gene yok. 3D yi deneyebilecegim bir yerde yok. n11 de denedim yeni kart ile direk satın Aldi. enterasan bir hata hala çözemedik. detaylı bir inceleme talebi oluşturduk. ekran görüntüsü falan istediler en son artık.
  • Hakikaten alacak bir şey yokmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: 1NoFear1

Enpara kartıyla bana 100tl D&r gift kart alabilecek olan arkadaş varsa ekstra 5tl verebilirim pm atabilirsiniz

5 tl nedir ya :)

alacak olan varsa ben 15 vereyim bana alsın :)
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    İdefix'de kodun nasıl aktif edildiğini aktarabilir misiniz ben uğraşmaya razıyım

• Almış olduğum g300s mouse + mousepad geldi. Dandirikten 1 tanede bardak altlığı var. :)

Ürün sorunsuz. Bilen biliyor zaten.

Bu arada Mousepad acayip lastik gibi mazot gibi kokuyor çözüm varsa bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

hocam, 4 gündür boğuşuyorum bu hata ile. Kart değiştirdim hala ayni hatayı alıyorum bende.

az once enpara da ki müşteri hizmetleri ile bir kaç islem yaptık gene yok. 3D yi deneyebilecegim bir yerde yok. n11 de denedim yeni kart ile direk satın Aldi. enterasan bir hata hala çözemedik. detaylı bir inceleme talebi oluşturduk. ekran görüntüsü falan istediler en son artık.

desene bir kurbanda biz olduk. bende enparayı aradım, bizlik birşey yok dediler. kayıt açtılar. bakalım nasıl sonuçlanacak. eğer siz bir çözüm bulursanız beni pm ile bilgilendirirseniz sevinirim. aksi hal olursa bende sizi bilgilendireceğim.
  • SilentNight78 kullanıcısına yanıt
    forumda bir kaç kisi daha var alan. 4 gündür 5. kayit benim. çözüme ulaşırsam ins. bilgilendiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 21 Aralık 2017; 19:38:2 >
  • Kiğili 100'lük çek aldık bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam satın alma sayfasındayken tükendi yav ne zamana gelir acaba tekrar arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.