Şimdi Ara

Enpara Birikim hesabı %12 faiz oranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayın enparalısı olana %1 fazladan faiz vererek brüt yıllık %12 faiz getirisi sağlıyormuş. Bir gün öncesine kadar %9+1(ayın enparalısı olursan) toplam %10 iken şimdi %12 oldu.

Birikim hesabı için iyi, çoğu bankanın mevduat hesabından daha iyi oran vermişler.

Son kredi kartına taksit olayından sonra bu iyi oldu, yavaş yavaş enparaya geçicem gibi tamamen.

edit: %12 olan 500bin lira üzeriymiş, gelen mesajda alt limitsiz %12'ye kadar demişler. Bu -e kadar ifadesi nasıl bir oyundur diyeceğim... Neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonaletona -- 1 Mart 2018; 23:29:7 >

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    telefonuma gelen mesajda yazıyor ama "-e kadar" dendiği için laf oyunu yapılmış. Yani alt limitsiz birikim hesabı açabilirsin ve birikim hesaplarındaki faiz oranları %12'e kadar. Ama kaç liraya %12 söylemiyor tabi. Açıp bakınca görüyorum ki 100bin lira altı %9,5 + 1 şeklinde. Ben şu an %10,5 alıyorum brüt örneğin. Kötü mü? değil yine de iyi birikim hesabı için ama böyle laf oyunları hoş değil insan heyecan yapıyor gereksiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garanti Bankası Dolar Hesabı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.