Şimdi Ara

Eniştem ve Amcama 60 - 70 bin tl arası araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende az çök bilgiliyim bu konularda ama burada daha tecrübeli insanlar var diye buraya konu açmak istedim;
    Pek çevreleri yok. O yüzden benden öneri istediler bende sizden öneri bekliyorum.

1. Araç : 70 bin tl bütçe
    2. Araç : en fazla 60 bin tl bütçe

Yaşları büyük olduğundan biraz ağır bir araba tavsiye ederseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Mümkünse dizel, otomatik ( manuel olsa da olur şart değil. ) 2.el, tutulan yada tutulmayan fark etmez. Ve çok fazla yakmayan. Yakıt cimrisi demiyorum ama insigna gibi araçlar olmasa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkolizm -- 10 Haziran 2014; 20:45:55 >

• sıfır ikinci el? Tutulan tutulmayan? Hangi segment? benzinli dizel? otomatik- düz ? bu bilgiyle ne önermemizi bekliyorsunki
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusau

sıfır ikinci el? Tutulan tutulmayan? Hangi segment? benzinli dizel? otomatik- düz ? bu bilgiyle ne önermemizi bekliyorsunki

Haklısın editliyorum. Aceleyle yazmıştım.
  • Mondeo olur Passat olur Latitude olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolizm

quote:

Orijinalden alıntı: dusau

sıfır ikinci el? Tutulan tutulmayan? Hangi segment? benzinli dizel? otomatik- düz ? bu bilgiyle ne önermemizi bekliyorsunki

Haklısın editliyorum. Aceleyle yazmıştım.

dizel otomatik ve tutulmayan ise ikinci el sıfıra yakın delta ve giulietta öneririm. Sedanlarda ise benzinli japonlara kaymak gibi bir durum var. Sıfır olarak sx4 s-cross dizel-benzinli seçenekleri (benzinde uygun yakıyor donanım olarak hiç fena değil) mazda-3 benzinli olarak mevcut. Yine aynı segmentte vw golf, astra 1.6 CDTİ ve ford focusta bakılabilecek arabalar. Bu arabalara gidip kendileri binip, pazarlık edip içine sinenler için karar vermek durumundalar. Hatta ikisi aynı galeriden alırsa indirim oranlarıda artabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.