Şimdi Ara

EnglishTown.com Sitesini Deneyen Varmı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
72
Favori
85.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu okudum yalnız bir kaç sorum olacak.

Zamanında kpds sınavından 70 almışlığım var. Amacım speaking belki bunu sertifilandırmak için ielts için yds 70 denkliğinde puan almak. Özellikle geçen hafta antalya tarafına tatile gittiğimde dilin eksikliğini hissettim. Klasik türk söyleşisi : aanlıyorum ama cevap veremiyorum. Cidden öyle cevap veremiyorum, test tekniğine alıştığımız için ilk önce gramer yapısını kurmaya çalışıyorum kafamda refleks olarak. Dediğim gibi evde ielts sınavına çalışmak istiyorum, tavsiyeleriniz ne olur yardımcı olur mu bana bu site. tavsiyeleriniz öğütleriniz varsa dinlemeye hazırım

Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için
  • konyaaslani K kullanıcısına yanıt
    1 euro ile 2 hafta sitenin çalışma araçlarını kullanmak ve konuşma sınıflarına katılmak güzel,

deneyin, beğenmezseniz 13. gün iptal edin para kesilmez.

ben memnunum, tavsiye ederim, isterseniz mail adresinizi mesaj atın referans linki atayım deneme süreniz 1 ay olsun.
  • Bu kadar iyi olabileceğini hiç düşünmemiştim...
  • hakınnda gerçekten birbirinin tam zıttı olacak şekilde yorumlar. garip bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqageke

hatta şimdi bir yeri detaylı okudum hocam birinin tavsiyesi ile kaydolursan 1 euroya 2 hafta değil 1 ay kullanabilecekmişsiniz

bana yollayabilir misiniz? ayın 21'inde.
  • hocam benim işim bu ararla yoğun 1-2 hafta ara verdim arkadaşlar yardımcı olsunlar email ve isminiz gerekir gitar hocam yada amazonia ya yazınız isterseniz
  • Selam hocam

English town a üye olmak için bilgilerini bana iletirsen tavsiye linki atabilirim. Sanırım email ve isim soyisim gerekli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende üye olmayı düşünüyorum. Davetiye gönderebilecek birileri var mı?
  • Bende uye oldum bugun sanal karttla bastan baslayip bir iki konu denedim genel manada vok basarili insani calismaya ve meraka tesvik ediyor saglam bir ek materyalle birseyler basarilanabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • viktor1574 kullanıcısına yanıt
    bu siteye çok dikkat edin, uzak durun. başlangıçta 1 euro deneme ücreti yazıyor fakat sonra siteyi kullanmasanız da uyarı yapmaksızın 50 euro kesinti yapıyor.
    kesintiyi ekstrenizde görüyorsunuz. itiraz ettiğinizde de kayıt esnasında uyarı vardı deniyor. böyle bir uyarı da yok kayıt yaparken.
    sakın üye olmayın. zaten deneyince anlamsız olduğunu görüyorsunuz. konuşma sınıfları vs karşınızda hoca yok.
    arkadaşlık sitesine dönmüş, herkes arkadaşlık peşinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerss

bu siteye çok dikkat edin, uzak durun. başlangıçta 1 euro deneme ücreti yazıyor fakat sonra siteyi kullanmasanız da uyarı yapmaksızın 50 euro kesinti yapıyor.
    kesintiyi ekstrenizde görüyorsunuz. itiraz ettiğinizde de kayıt esnasında uyarı vardı deniyor. böyle bir uyarı da yok kayıt yaparken.
    sakın üye olmayın. zaten deneyince anlamsız olduğunu görüyorsunuz. konuşma sınıfları vs karşınızda hoca yok.

merhaba,

yorum yazmadan önce yazılanları keşke okumuş olsaydınız. 1 ocak 2013 yılında kayıt oldum ve 10 aydır aralıksız kullanıyorum. Ayrıca üye olup aylardır kullanan birçok arkadaşında yorumlarını da okuyun.

Ben yüzlerce konuşma sınıfına katıldım ve 1 kez bile hoca olmadığını görmedim. Siz bu sitede nasıl bir çalışma yaptınız. Sormak istediğiniz konu olursa yardımcı olalım.

Sanırım ücretli üye değilsiniz, sohbet odalarını gezdiniz sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: gitar

quote:

Orijinalden alıntı: dincerss

merhaba,

yorum yazmadan önce yazılanları keşke okumuş olsaydınız. 1 ocak 2013 yılında kayıt oldum ve 10 aydır aralıksız kullanıyorum. Ayrıca üye olup aylardır kullanan birçok arkadaşında yorumlarını da okuyun.

Ben yüzlerce konuşma sınıfına katıldım ve 1 kez bile hoca olmadığını görmedim. Siz bu sitede nasıl bir çalışma yaptınız. Sormak istediğiniz konu olursa yardımcı olalım.

Sanırım ücretli üye değilsiniz, sohbet odalarını gezdiniz sadece.

siz bu sitenin ücretli elemanısınız sanırım. ben yaşadığım tecrübeyi aktardım.
    bu sayfayı inceleyin bakalım uyarı var mı?
    https://secure.englishtown.com/checkout/member/index

ek olarak en kritik konu kredi kartı bilgilerinizi saklıyorlar.
    kredi kartı bilgisini paylaşmış olanlar varsa acilen online alışverişe kapatmalarında fayda var.
    adamların niyeti iyi değil.

isteyen istediği gibi deneyebilir. denerken dolandırılmamaya dikkat etmek gerekli.
    deneme süresinde hoca vs bulmak mümkün olmadı. böyle olunca da kullanmayı bıraktık.
    buna rağmen bizden ücret kesildi. kayıt aşamasında da böyle bir uyarı yok.
    ben bulabildiğim her yerde bu uyarıyı yapacağım.
    AMAN DİKKATLİ OLUN, ENGLISHTOWN İZİN ALMADAN PARANIZI ALIYOR.

benimkinden başka örnek vakalar aşağıda, daha kaç kişi vardır allah bilir;
    http://www.sikayetyolla.com/s-ENGLISH-TOWN-FAZLA-PARA-CEKIYOR-4939.htm#
    http://www.alosikayet.com/tag/englishtown-sikayet-hatti
    http://www.alosikayet.com/egitim-sikayetleri/englishtown-bilgim-olmadan-ucret-cekilmesi.html
    http://www.tuketicihaklari.biz/english-town-internet-sitesindeki-ince-hesaplar/
    http://www.uludagsozluk.com/k/english-town/
    http://www.sikayetle.com/sikayet/englishtown

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerss -- 31 Ekim 2013; 13:11:41 >

• şimdi ben bu sitenin avukatı değilim. Siz okumadan araştırmadan üye olmuşsunuz, sonra sizden para kesilmiş, kesilen parayı alamamışsınız. Bu tamam.

Ben 2-3 ay boyunca araştırdım bu siteyi, Şikayetimvar sitesindeki yorumları okudum ve bu konunun ilk mesajlarını okursanız endişelerimi yazdım. İnsanlar 1 euro diye atlamışlar, çalışmamışlar sonra para kesilince başlamışlar bağırmaya. İstediğiniz zaman üyeliği iptal edebilirsiniz. Dünya çapında 8 milyon öğrencisi bulunan dev bir organizasyon. Ben çok memnunum.

*****************************************************************************************

Benim size olan itirazım sitenin eğitim sistemi ile ilgili. Siz tam olarak kaç Online Derslere Katıldınız ve kaç derste hoca yoktu. Ve sitenin hangi eğitim araçlarını tam olarak nasıl kullanınız ve memnun olmadınız.

Her online ders sonunda hocalar detaylı hakkınızda görüş yazıp puan veriyorlar. Ayrıca her 4 ünitede bir yazılı ödeviniz yorumlanıp puanlanıyor. Her aşamada seviyenizdeki ilerlemeyi kontrol ediyorsunuz. Sesin tanınması ayrı bir güzellik. Konuşmayı geliştiriyor. Daha sayısız araç var.

Sizden özel olarak ricam, bana cevap vermeden önce bu konudaki önceki mesajları okuyun. Bilgi sahibi olun ve sonra fikirlerinizi detaylı yazın. Siteyede okumadan araştırmadan üye olmuşsunuz, sonra çalışmamışsınız, iptal etmemişsiniz, 49 euro zarar etmişsiniz. Hep bizim insanımızın başına okumamaktan geliyor.

BEN OKUDUM ARAŞTIRDIM, ÜYE OLDUM VE HERGÜN ÇALIŞIYORUM VE BU SİTEDEN MEMNUN DEĞİLİM DİYEN KİMSE GÖRMEDİM.

• Merhaba, keşke iyice araştırdıktan sonra üye olsaydınız. Ayrıntılı olarak okunmasına bile gerek yok birçok sayfada yazıyor daha sonra 49 euro olacağı. Üye olmadan önce hatırlıyorum da ya dolandırıcılık varsa diye birçok yeri okudum, araştırdım, gitar hocaya bu konuda çok soru sordum ve üye olurken şartların hepsini okudum. Siteye haziran ayının sonundan beri üyeyim, şimdiye kadar 88 sınıfa girmişim hepsinde hoca vardı ve çok ilgililerdi.

Kursunu etkinleştir kısmında yazanlar;
    Ücretsiz deneme sürenizi ba?latmak için bize deneme sürenizden sonra kullanmak üzere geçerli bir ödeme bilgisi vermeniz gerekmektedir. Fakat endişelenmeyin, eğer iptal etmeye karar verirseniz ilk bir ay içinde istediğiniz zaman hesap ayarlarından üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Bu durumda kredi kartınızdan ücret alınmayacaktır.

Eğer çalışmalarınıza devam etmek isterseniz ödüllü okulumuza ayda sadece 49 Euro'ya 24 saat boyunca erişebilir, anadili İngilizce olan öğretmenlerle canlı derslere katılabilirsiniz.
    Kısa Süreli Teklif: İlk iki hafta 49 Euro yerine yalnızca 1 Euro öde.

Not: Siteyle hiçbir ticari bağım yoktur, sadece üyeyim!

• quote:

Orijinalden alıntı: Amazonia

Merhaba, keşke iyice araştırdıktan sonra üye olsaydınız. Ayrıntılı olarak okunmasına bile gerek yok birçok sayfada yazıyor daha sonra 49 euro olacağı. Üye olmadan önce hatırlıyorum da ya dolandırıcılık varsa diye birçok yeri okudum, araştırdım, gitar hocaya bu konuda çok soru sordum ve üye olurken şartların hepsini okudum. Siteye haziran ayının sonundan beri üyeyim, şimdiye kadar 88 sınıfa girmişim hepsinde hoca vardı ve çok ilgililerdi.

Ücretsiz deneme sürenizi ba?latmak için bize deneme sürenizden sonra kullanmak üzere geçerli bir ödeme bilgisi vermeniz gerekmektedir. Fakat endişelenmeyin, eğer iptal etmeye karar verirseniz ilk bir ay içinde istediğiniz zaman hesap ayarlarından üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Bu durumda kredi kartınızdan ücret alınmayacaktır.

Eğer çalışmalarınıza devam etmek isterseniz ödüllü okulumuza ayda sadece 49 Euro'ya 24 saat boyunca erişebilir, anadili İngilizce olan öğretmenlerle canlı derslere katılabilirsiniz.

Benim anladığım şöyle bir sıkıntı var:

BEĞENDİM, ÖDEME YAPIP DEVAM ETMEK İSTİYORUM,

yerine,

BEĞENMEDİM ÖDEME YAPMAYIP DEVAM ETMEK İSTEMİYORUM.

demeniz bekleniyor. Doğrusu birincisi olmalıydı diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HerhangiBiriyim

quote:

Orijinalden alıntı: Amazonia

Merhaba, keşke iyice araştırdıktan sonra üye olsaydınız. Ayrıntılı olarak okunmasına bile gerek yok birçok sayfada yazıyor daha sonra 49 euro olacağı. Üye olmadan önce hatırlıyorum da ya dolandırıcılık varsa diye birçok yeri okudum, araştırdım, gitar hocaya bu konuda çok soru sordum ve üye olurken şartların hepsini okudum. Siteye haziran ayının sonundan beri üyeyim, şimdiye kadar 88 sınıfa girmişim hepsinde hoca vardı ve çok ilgililerdi.

Benim anladığım şöyle bir sıkıntı var:

BEĞENDİM, ÖDEME YAPIP DEVAM ETMEK İSTİYORUM,

yerine,

BEĞENMEDİM ÖDEME YAPMAYIP DEVAM ETMEK İSTEMİYORUM.

demeniz bekleniyor. Doğrusu birincisi olmalıydı diye düşünüyorum.

aynen öyle üstat. üstüne söz söylemeye gerek yok.

• Bende 2 aydır EF yi kullanıyorum. Çalıştığımdan dolayı akşamları girebiliyorum ama hiç konuşma sınıfına denk gelmedim ?

Mailde gönderdim ama cevapları tatmin edici olmadı ? Bu kurs dersleri hangi saatler arasında oluyor bilgisi olan var mıdır ?

NOT : Be2 haftalık denemeden sonra kursu durdurmuştum bir ay kadar sonra bana kursa geri dönen öğrenciler için 3 aylığına 70 euro ödeme garantisi verdilr.Benim için daha karlı oldu :)

Ödeme durdurma noktasında da bende hiç sorun yaşamadım.Kolayca iptal olabiliyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: aSCi

Bende 2 aydır EF yi kullanıyorum. Çalıştığımdan dolayı akşamları girebiliyorum ama hiç konuşma sınıfına denk gelmedim ?

Mailde gönderdim ama cevapları tatmin edici olmadı ? Bu kurs dersleri hangi saatler arasında oluyor bilgisi olan var mıdır ?

NOT : Be2 haftalık denemeden sonra kursu durdurmuştum bir ay kadar sonra bana kursa geri dönen öğrenciler için 3 aylığına 70 euro ödeme garantisi verdilr.Benim için daha karlı oldu :)

Ödeme durdurma noktasında da bende hiç sorun yaşamadım.Kolayca iptal olabiliyor ama

Merhabalar,

normalde sitedeki araçları sınırsız kullanabiliyorsunuz. Toplam 16 Level her level da 6 ünite var.

Ben haftada 1 ünite çalışıyorum, ortalama 1 saat zaman ayrıyorum. 1,5 - 2 ayda bir level geçiyorum.

*************************************************************************************

Konuşma sınıfları için hergün 1 konu oluyor. Bu konu 24 saat boyunca konuşuluyor. Mesela bugün level 12 nin konusu "Extreme sports", Yarının konusu "Renting out a room". 24 saat içinde 1 saat günlük bağlanma hakkın var. Dünya çapında EF öğretmenleri bağlanıyor. Saat dilimine göre " Güney Afrika" Endonezda" İngiltere " Amerika " gibi bunların merkezi var. Şansına her ülkeden kim uygunsa sınıfa bağlanıyorsun. Hocaların hepsinin ana dili ingilizce ve özel eğitimden geçmiş kişiler.

Ben bazen sabah 10 da bağlanıyorum, bazen öğleden sonra bazende akşam 10-12 gibi bağlanıyorum. Günlük konuşma sınıfı çok önemli, çünkü ne kadar çalışırsan çalış konuşurken beyin duruyor. Hiçbirşey bilmiyormuş gibi hissediyorsun. Bunu aşmanın tek yolu pratik. Hocalar çok anlayışlı kekelesen takılsan bile yardımcı oluyorlar. Zaten her milletten insan bağlanıyor ve hepside senin gibi olduğunu görüyorsun rahatlıyorsun. bende sorun yokmuş diyorsun :))

Başarılar.

Not: Gece gündüz farketmez 24 saat boyunca her saat başı sınıfa bağlanabilirsin. İlk 10 dakika içinde bağlanmazsan diğer saati beklersin. Sınıfa Bağlanmak İçin Ana Sayfada Live Teacher bölümünde kulaklıklı bir bayan hoca resmi var, ona tıkla. Sayfa açılınca Bağlanmadan önce kulaklık ve mikrofonunu kontrol et. Sınıf sayfasında SAĞ ÜSTTE " Visit The Test Room" linkini kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitar -- 2 Kasım 2013; 12:33:46 >

• Sınıf - Grup dersi sekmesinden mi bağlanıyoruz

benim aldığım pakete bağlı olarak konuşma dersi olmayabilir mi ?

gerekirse evde ekran görüntüsü ekleyebilirim yada siz eklerseniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aSCi

Sınıf - Grup dersi sekmesinden mi bağlanıyoruz

benim aldığım pakete bağlı olarak konuşma dersi olmayabilir mi ?

gerekirse evde ekran görüntüsü ekleyebilirim yada siz eklerseniz ?

Sisteme girince Ana Sayfada Ortada net olarak görünüyor, sizin pakette olmayabilir, ekran görüntüsü ekleyin en iyisi. Bir bakayım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.