Şimdi Ara

English home tüm ürünler için %50 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
6
Favori
6.100
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.englishhome.com.tr/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu sitenin bildim bileli ürünleri hep %50 zaten. zaten indirimsiz fiyatlara alınmaz bişi indirimli fiyatlarda heryerde bulunuabilen fiyatlar
  • http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Avantaj-Cepte.php#englishhome2
    uygulamasından %15 ile birleşince harika oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsrkycn

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Avantaj-Cepte.php#englishhome2
    uygulamasından %15 ile birleşince harika oluyor :)

birkaç alınacak vardı birleşince iyi fiyata geldi, haber veren arkadaşa ve size teşekkür ederim.
  • Vodafone kodu olup kullanmayacak bir arkadas varsa pm bekliyorum cok makbule gecer

• Online site bozuk alışveriş yapamıyorum..
  • vodafone kodu verebilecek arkadas varsa çok sevinirim ,simdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vodafone kodu olan varsa bende alabilirmiyim şimdiden teşekkürler

• Bende kod alabilirmiyim vodofone kodu kullanmayacak varsa

• Bende vodafone kodu alabilirmiyim siparis verecegim birazdan cok lazim

• vodafone kodu ücretsiz sms atmadan avantajcepte ilealınabiliyor
  • Aylardır çeyiz için kampanya bekliyordum vodafone kodu verebilirseniz çok memnun olurum arkadaşlar :)
  • bir de bu mağazanın ürünleri hakkında yorum yapabilecek olan var mı bir taç a göre nasıldır mesela ?
  • bu inglish home ile madam coco nun satış stretejileri hic dürüst degil.ürünleri kalitelidir değildir onu bilemem ama % 75 %50 nedir arkadaş.indirimsiz alan kaca aliyor veya urune ne kadar kar koyuyorsun?bir diger secenekte bu yuzde olayları tamamen kandirmaca herkesin söyledigi gibi.girmek bile istemiyorum bu magazalara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

bu inglish home ile madam coco nun satış stretejileri hic dürüst degil.ürünleri kalitelidir değildir onu bilemem ama % 75 %50 nedir arkadaş.indirimsiz alan kaca aliyor veya urune ne kadar kar koyuyorsun?bir diger secenekte bu yuzde olayları tamamen kandirmaca herkesin söyledigi gibi.girmek bile istemiyorum bu magazalara.

Arkadaşım madame coco da çalışıyor.ürün fabrikadan geldiğinde üzerinde %50 indirim oluyor.

• vodafone kodu olan varsa yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

bu inglish home ile madam coco nun satış stretejileri hic dürüst degil.ürünleri kalitelidir değildir onu bilemem ama % 75 %50 nedir arkadaş.indirimsiz alan kaca aliyor veya urune ne kadar kar koyuyorsun?bir diger secenekte bu yuzde olayları tamamen kandirmaca herkesin söyledigi gibi.girmek bile istemiyorum bu magazalara.

+1
    tamamen insanları keriz yerine koymaca, adam zehirli araba yaptığını dünya aleme itiraf etti, bizimkisi hala reklamını çekiyor, vw aşktır diyor
    inşallah batarlar hepsi, kimse de alışveriş yapmasın, n11'de aynı fiyata satan yerler var, çek puanla daha uyguna gelir
  • Geçen tepsi aldım yığınla nevresim takımı geldi geri gönderdik 2 tepsi 2 side kırık geldi dahada bişey almam müşteri hizmetleri desen adam akıllı değil

• İlk gören kimse kullansın,ben kullanmayacağım.
     English home tüm ürünler için  %50 indirim

• Tekstil ülkesiydik; english home geldi, madame coco geldi. Mahalle aralarına kadar girdi. Çay ülkesiydik lipton geldi, kendi çayımızı bize sattı. Sürdürülebilir tarım projeleri gerçekleştirip kazığı daha sağlam çaktı.
    Tarımda kendi kendine yeten ülkeydik, günlük sütün litresi 3 lirayı geçti. Samanı ithal eder olduk, zaten az yediğimiz eti de ithal eder olduk.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.