Şimdi Ara

Engin bilgilerinizden yaralanmak isterim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.Blue basmak nedir ve nasıl yapılır açıklayabilirmisiniz?
    2. Çin ırkında pve de en iyi olan char sizce hangisidir? [Benim aklımdan full int cold light bow geçti, sizin görüşleriniz nelerdir?]
    Şimdiden teşşekkür ederim...

• Kimsenin bi fikri yok mu yaw?
  • Kımsenın bi fikri yok mu?
  • Blue basmak anlatılmaz onu deneyerek öğrenebilirsin.
    China karakterleri arasında pwpde str karakter daha cok iş yapmaktadır fakat itemi olan daima iyi pwp oyuncusudur itemi olan pwpde iyidir kısacası
  • Pve e monsterlara karşı demek person versus enviroment pvp demek istememştm person versus person
  • quote:

Orijinalden alıntı: airmemoli

Pve e monsterlara karşı demek person versus enviroment pvp demek istememştm person versus person

player vs player *
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smuzy

quote:

Pve e monsterlara karşı demek person versus enviroment pvp demek istememştm person versus person

player vs player *

vs'nin versus olduğunu bilyorsundur umarım blue basma olayı aslında + basmaya benzer ama bu sefer degree olayı var yani 9 degre silaha 9 d Str Stone basabilirsin ancak daha fazlası ya da daha azı olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

quote:

Orijinalden alıntı: Smuzy

quote:

player vs player *

vs'nin versus olduğunu bilyorsundur umarım blue basma olayı aslında + basmaya benzer ama bu sefer degree olayı var yani 9 degre silaha 9 d Str Stone basabilirsin ancak daha fazlası ya da daha azı olmaz.

onu belirtme gereği görmedim bilindik birşey olduğu için person yazmış playera çevirdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.