Merhaba 2 tane sorum olcak 1.Blue basmak nedir ve nasıl yapılır açıklayabilirmisiniz? 2. Çin ırkında pve de en iyi olan char sizce hangisidir? [Benim aklımdan full int cold light bow geçti, sizin görüşleriniz nelerdir?] Şimdiden teşşekkür ederim...
Kimsenin bi fikri yok mu yaw?
Kımsenın bi fikri yok mu?
Blue basmak anlatılmaz onu deneyerek öğrenebilirsin. China karakterleri arasında pwpde str karakter daha cok iş yapmaktadır fakat itemi olan daima iyi pwp oyuncusudur itemi olan pwpde iyidir kısacası
Pve e monsterlara karşı demek person versus enviroment pvp demek istememştm person versus person
quote:
Orijinalden alıntı: airmemoli
Pve e monsterlara karşı demek person versus enviroment pvp demek istememştm person versus person
player vs player *
quote:
Orijinalden alıntı: Smuzy
quote:
Orijinalden alıntı: airmemoli
player vs player *
vs'nin versus olduğunu bilyorsundur umarım blue basma olayı aslında + basmaya benzer ama bu sefer degree olayı var yani 9 degre silaha 9 d Str Stone basabilirsin ancak daha fazlası ya da daha azı olmaz.
player vs player *
vs'nin versus olduğunu bilyorsundur umarım blue basma olayı aslında + basmaya benzer ama bu sefer degree olayı var yani 9 degre silaha 9 d Str Stone basabilirsin ancak daha fazlası ya da daha azı olmaz.
onu belirtme gereği görmedim bilindik birşey olduğu için person yazmış playera çevirdim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme