Şimdi Ara

Engelliyim. Kendime banka hesabı açtırabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık sanırım her şeyi anlatıyor. 21 yaşındayım. Artık gerekli olduğunu düşünüyorum. Yaptığım satışlar olsun, insanların bana para gönderebilmesi için böyle bir hesap açmam şart. Ama şu var ki fiziksel engelliyim. Evden çok sık çıkan biri değilim. Ücretsiz hesap açabileceğimiz bir banka önerir misiniz? İnternet yoluyla gelen giden parayı kontrol edebileceğimi düşünüyorum. Gidip çekmesi de sanırım bana kalmış.

• Hepsi ücretsiz benim bildigim parandan kesiyorlar sonra yatarken alırken vs.
  • Merhaba,

İng Bank Turuncu hesaba internet üzerinden başvurabilirsiniz. İnternet şubesinden eft ve havale ücretsiz yapılabiliyor. Tek kötü yanı bankamatik kartı vermiyorlar. Ayrıca faizde veriyorlar.

Dışarı çıktığınızda ise Kuveyt Türk bankasından hesap açtırın. Onlarda ücret almıyorlar..
  • ing bankta para yatırdığım bir hesabım vardı. turuncu hesap mı ne diyorlar sanırım. açarken hiç para falan kesilmedi. faiz sırasında kesiyorlar mı bilmiyorum ama ona bi bakabilirsin
  • işbankasını tavsiye ederim. internet bankacılığı, mobil bankacılığı ülkede en iyi hizmet veren banka. atm cihazıda çok fazla.
    ücretsiz açtırabilirsin hesabını. maaş hesabım olduğundan herhangibir kesimde yapmamışlardı bana.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederimç Ziraat bankasından hesap açtırmayı düşünüyorum. Havale'de kesinti parası almıyor diye biliyorum.
  • İng Bank Turuncu Hesabı bende kullanıyorum faiz oranı çok iyi , anlık para çekimi yapabilirsin vade bozulmuyor ayrıca eft-havale ücretsiz.Bir miktar paranı koy hem değerlensin hem işlerini halledersin.Ayrıca fiziksel engelli olduğun için hesap açmama gibi birşey olamaz olmamalı var ise böyle birşeyin kararını verenler zihinsel engellidir.Umarım aradığını bulursun dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

İng Bank Turuncu Hesabı bende kullanıyorum faiz oranı çok iyi , anlık para çekimi yapabilirsin vade bozulmuyor ayrıca eft-havale ücretsiz.Bir miktar paranı koy hem değerlensin hem işlerini halledersin.Ayrıca fiziksel engelli olduğun için hesap açmama gibi birşey olamaz olmamalı var ise böyle birşeyin kararını verenler zihinsel engellidir.Umarım aradığını bulursun dostum.

Teşekkür ederim kardeşim. O manada yazmamıştım zaten. Öyle bir ayrım yoktur kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

İng Bank Turuncu Hesabı bende kullanıyorum faiz oranı çok iyi , anlık para çekimi yapabilirsin vade bozulmuyor ayrıca eft-havale ücretsiz.Bir miktar paranı koy hem değerlensin hem işlerini halledersin.Ayrıca fiziksel engelli olduğun için hesap açmama gibi birşey olamaz olmamalı var ise böyle birşeyin kararını verenler zihinsel engellidir.Umarım aradığını bulursun dostum.

arkadaş sanırım "evden pek dışarı çıkan biri değilim bankaya gitmeden hesap açabilir miyim?" demiş. Bence müşteri hizmetlerini ara hesap açmayı düşündüğün bankanın. Belki kargocu sana imzalaman için gerekli evrakları getirebilir hocam denemekte fayda var

• Öğrendiğim kadarıyla Halkbank hesapta 150 TL+ bakiye veya 1 adet otomatik fatura ödeme talimatı verilirse hesap işletim ücreti almıyormuş.
    Ayrıca online işlemlerde EFT ve Havale ücretsizmiş.

Bende hesap açtıracağımda 2 saat kadar önce forumdaki diğer arkadaşlardan öğrendim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.