Bildirim
Banka hesabı açtırmak ücretli mi beyler?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Finansbank enpara şiddetle tavsiye ederim hersey dahil 0.00 tl
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemi yapacak kişi garanti den istedi, atm gidecek zamanı olmadığı için paracard yoluyla aktarım yapacak. Bu yüzden garanti bankasında hesap açmak için herhangi bir ücret istiyorlar mı onu sordum dostum beş kuruş param yok ondan korkuyorum -
Garanti'nin ATM'sinin tuşuna bassan para alır.
Sanırın 2 adet otomatik ödeme talimatı verince ücretsizdi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dün enpara o kadar işime yaradıkiquote:
Orijinalden alıntı: OptimizedSettings
Finansbank enpara şiddetle tavsiye ederim hersey dahil 0.00 tlŞehir dışından geliyordum. Otogardan eve dönücem gece geç saat minibüs kalmamış bende taksiyle eve dönmek üzere para çekmek için Finansbank ATM'nin önüne gittim. Önümde bir bayan işlem yapıyordu ve sıra bana gelince ne olsun?? "Geçici Olarak Servis Dışı" haydaaa diye bi güzel sövdüm gece hava buz, mal gibi dolanıyorum. En son yapacak bişey yok diyip başka bir bankanın ATM'sine taktım kartı işlem ücreti kesilmesini göze almıştım. Çünkü birinden birini göze almam lazım. Ya donucam yada cüzi bir miktarı bankaya hibe edecektim. Taktım para çekicem bir uyarı geldi ekrana "Bankanız sizden bu işlem için herhangi bir ücret tahsil etmeyecektir" buna benzer bi cümle. Ben sonundaki "ETMEYECEKTİR" kelimesini bi kaç defa okudum. Keseceğine o kadar emin olarak çekiyorum parayı çünkü
Bi mutluluk geldi ve aldım parayı hızlıca uzaklaştım. Sonradan aklıma geldi enparanın özelliği. Sanırım ayda 1 veya 2 kere başka bir atmden ücretsiz para çekilebiliyordu.
-
Garanti hesabı açtım 2 hafta önce. Hesap açma ücreti Yok, yıllık aidat yok. Hesap açılır açılmaz qr kod ile islerimi halletmeye başladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam garanti hakkında bir fikrim yok ancak ücret alacaklarını sanmam aralarında rekabet var sonuçta
genelde ücretsiz ama bazı bankalar hesapta 0tl tutamıyoruz en az 20tl civarı hesaba yüklemelisiniz falan diyorlar.para yine senin hesaba yükleniyo ayrı ücret almıyolar ama hesap açma uzun sürer. banka boşken git.nüfus cüzdanınla git. tc kimlik no adres anne kızlık soyadı sorarlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 4 Mart 2019; 11:9:7 >
Çünkü enpara mutluluktur hocam fatura oduyorsun transferi yapıyorsun borç oduyorsun şans oyunlarına yatiriyorsun kontör yüklüyorsun hepsine de 1 kuruş işlem ücreti almıyor ayda 1 kere farklı bankadan işlem ücreti olmadan para cekmekte cabasi :)
Kumar haramdır.quote:
Çünkü enpara mutluluktur hocam fatura oduyorsun transferi yapıyorsun borç oduyorsun şans oyunlarına yatiriyorsun kontör yüklüyorsun hepsine de 1 kuruş işlem ücreti almıyor ayda 1 kere farklı bankadan işlem ücreti olmadan para cekmekte cabasi :)
Benide kac kere kurtardi Allah razi olsunquote:
Orijinalden alıntı: EzoBride
Dün enpara o kadar işime yaradıkiŞehir dışından geliyordum. Otogardan eve dönücem gece geç saat minibüs kalmamış bende taksiyle eve dönmek üzere para çekmek için Finansbank ATM'nin önüne gittim. Önümde bir bayan işlem yapıyordu ve sıra bana gelince ne olsun?? "Geçici Olarak Servis Dışı" haydaaa diye bi güzel sövdüm gece hava buz, mal gibi dolanıyorum. En son yapacak bişey yok diyip başka bir bankanın ATM'sine taktım kartı işlem ücreti kesilmesini göze almıştım. Çünkü birinden birini göze almam lazım. Ya donucam yada cüzi bir miktarı bankaya hibe edecektim. Taktım para çekicem bir uyarı geldi ekrana "Bankanız sizden bu işlem için herhangi bir ücret tahsil etmeyecektir" buna benzer bi cümle. Ben sonundaki "ETMEYECEKTİR" kelimesini bi kaç defa okudum. Keseceğine o kadar emin olarak çekiyorum parayı çünkü
Bi mutluluk geldi ve aldım parayı hızlıca uzaklaştım. Sonradan aklıma geldi enparanın özelliği. Sanırım ayda 1 veya 2 kere başka bir atmden ücretsiz para çekilebiliyordu.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aylık 500 tl sınırı var sanırım
Cevaplarınız için teşekkür ederim dostlar işime yaradı. -
Kesinlikle Garanti ve Akbank tan uzak durmak lazım
Enpara da atm ye 5 kere gitsem en az 2sinde atm bozuk oluyor. Diğer Atmlerde ise şimdiye kadar hiç arızaya denk gelmedim. Tesadüf mü anlamadım. Son zamanlardaki favorim vakıf katılım. eft ücretsiz, tüm devlet atmlerinden ücretsiz para yatırma çekme varquote:
Orijinalden alıntı: EzoBride
Dün enpara o kadar işime yaradıkiŞehir dışından geliyordum. Otogardan eve dönücem gece geç saat minibüs kalmamış bende taksiyle eve dönmek üzere para çekmek için Finansbank ATM'nin önüne gittim. Önümde bir bayan işlem yapıyordu ve sıra bana gelince ne olsun?? "Geçici Olarak Servis Dışı" haydaaa diye bi güzel sövdüm gece hava buz, mal gibi dolanıyorum. En son yapacak bişey yok diyip başka bir bankanın ATM'sine taktım kartı işlem ücreti kesilmesini göze almıştım. Çünkü birinden birini göze almam lazım. Ya donucam yada cüzi bir miktarı bankaya hibe edecektim. Taktım para çekicem bir uyarı geldi ekrana "Bankanız sizden bu işlem için herhangi bir ücret tahsil etmeyecektir" buna benzer bi cümle. Ben sonundaki "ETMEYECEKTİR" kelimesini bi kaç defa okudum. Keseceğine o kadar emin olarak çekiyorum parayı çünkü
Alıntıları Göster
-
Yıllardır birçok banka ile çalıştım. Enpara konusunda da şüpheliydim başlarda ama gerçekten bu işi iyi yapıyorlar. Dört yıl ya da daha fazla olmuştur. Bir tek sıkıntı dahi yaşamadım.quote:
Maaş hesabı açtırınca para falan istemiyorlar hocam. -
Hesap işletim ücreti kalktı deniyor ama bazı bankalar hala ücret sayfasında ücretli görünüyor.
Aslında hepsinde ücretsiz. Bazılarında ise içinde içine belli bir miktar para atınca ücretsiz. (Vakıf, deniz, ziraat)
Ama garantide böyle bir koşul yok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Garanti'nin ATM'sinin tuşuna bassan para alır.
|
|
Benzer içerikler
- aslan evcilleşir mi
- sağ kulaktan pıt pıt ses gelmesi
- kumru yumurtası kaç günde çıkar
- olmetec 20 mg kullanıcı yorumları
- pttavm dolandırıcılığı
- ets 2 türkiye haritası
- prompt mühendisliği nedir
- elektrikli bebek arabası
- sodyum iyon batarya
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X