Şimdi Ara

Banka hesabı açtırmak ücretli mi beyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garanti bankasına sıfır bir hesap açtırıcam tamamen paracard ve iban işlemleri için. İlk defa olacağı için nasıl başvurucağımı da bilmiyorum, yanımda para da yok zaten bu yüzden banka işine giriyorum. Şubeye gitsem ve hesap açtırsam herhangi bir ücret talebi olur mu?

• Finansbank enpara şiddetle tavsiye ederim hersey dahil 0.00 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemi yapacak kişi garanti den istedi, atm gidecek zamanı olmadığı için paracard yoluyla aktarım yapacak. Bu yüzden garanti bankasında hesap açmak için herhangi bir ücret istiyorlar mı onu sordum dostum beş kuruş param yok ondan korkuyorum
  • Garanti'nin ATM'sinin tuşuna bassan para alır.

• WorstCrime kullanıcısına yanıt
    Sanırın 2 adet otomatik ödeme talimatı verince ücretsizdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Finansbank enpara şiddetle tavsiye ederim hersey dahil 0.00 tl
    Dün enpara o kadar işime yaradıki Şehir dışından geliyordum. Otogardan eve dönücem gece geç saat minibüs kalmamış bende taksiyle eve dönmek üzere para çekmek için Finansbank ATM'nin önüne gittim. Önümde bir bayan işlem yapıyordu ve sıra bana gelince ne olsun?? "Geçici Olarak Servis Dışı" haydaaa diye bi güzel sövdüm gece hava buz, mal gibi dolanıyorum. En son yapacak bişey yok diyip başka bir bankanın ATM'sine taktım kartı işlem ücreti kesilmesini göze almıştım. Çünkü birinden birini göze almam lazım. Ya donucam yada cüzi bir miktarı bankaya hibe edecektim. Taktım para çekicem bir uyarı geldi ekrana "Bankanız sizden bu işlem için herhangi bir ücret tahsil etmeyecektir" buna benzer bi cümle. Ben sonundaki "ETMEYECEKTİR" kelimesini bi kaç defa okudum. Keseceğine o kadar emin olarak çekiyorum parayı çünkü Bi mutluluk geldi ve aldım parayı hızlıca uzaklaştım. Sonradan aklıma geldi enparanın özelliği. Sanırım ayda 1 veya 2 kere başka bir atmden ücretsiz para çekilebiliyordu.

• Garanti hesabı açtım 2 hafta önce. Hesap açma ücreti Yok, yıllık aidat yok. Hesap açılır açılmaz qr kod ile islerimi halletmeye başladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Anladım hocam garanti hakkında bir fikrim yok ancak ücret alacaklarını sanmam aralarında rekabet var sonuçta

• genelde ücretsiz ama bazı bankalar hesapta 0tl tutamıyoruz en az 20tl civarı hesaba yüklemelisiniz falan diyorlar.para yine senin hesaba yükleniyo ayrı ücret almıyolar ama hesap açma uzun sürer. banka boşken git.nüfus cüzdanınla git. tc kimlik no adres anne kızlık soyadı sorarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 4 Mart 2019; 11:9:7 >
  • EzoBride kullanıcısına yanıt
    Çünkü enpara mutluluktur hocam fatura oduyorsun transferi yapıyorsun borç oduyorsun şans oyunlarına yatiriyorsun kontör yüklüyorsun hepsine de 1 kuruş işlem ücreti almıyor ayda 1 kere farklı bankadan işlem ücreti olmadan para cekmekte cabasi :)

• quote:

Çünkü enpara mutluluktur hocam fatura oduyorsun transferi yapıyorsun borç oduyorsun şans oyunlarına yatiriyorsun kontör yüklüyorsun hepsine de 1 kuruş işlem ücreti almıyor ayda 1 kere farklı bankadan işlem ücreti olmadan para cekmekte cabasi :)
    Kumar haramdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Dün enpara o kadar işime yaradıki Şehir dışından geliyordum. Otogardan eve dönücem gece geç saat minibüs kalmamış bende taksiyle eve dönmek üzere para çekmek için Finansbank ATM'nin önüne gittim. Önümde bir bayan işlem yapıyordu ve sıra bana gelince ne olsun?? "Geçici Olarak Servis Dışı" haydaaa diye bi güzel sövdüm gece hava buz, mal gibi dolanıyorum. En son yapacak bişey yok diyip başka bir bankanın ATM'sine taktım kartı işlem ücreti kesilmesini göze almıştım. Çünkü birinden birini göze almam lazım. Ya donucam yada cüzi bir miktarı bankaya hibe edecektim. Taktım para çekicem bir uyarı geldi ekrana "Bankanız sizden bu işlem için herhangi bir ücret tahsil etmeyecektir" buna benzer bi cümle. Ben sonundaki "ETMEYECEKTİR" kelimesini bi kaç defa okudum. Keseceğine o kadar emin olarak çekiyorum parayı çünkü Bi mutluluk geldi ve aldım parayı hızlıca uzaklaştım. Sonradan aklıma geldi enparanın özelliği. Sanırım ayda 1 veya 2 kere başka bir atmden ücretsiz para çekilebiliyordu.

Alıntıları Göster
    Benide kac kere kurtardi Allah razi olsun

• EzoBride kullanıcısına yanıt
    Aylık 500 tl sınırı var sanırım

• Cevaplarınız için teşekkür ederim dostlar işime yaradı.
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Garanti ve Akbank tan uzak durmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Alıntıları Göster
    Enpara da atm ye 5 kere gitsem en az 2sinde atm bozuk oluyor. Diğer Atmlerde ise şimdiye kadar hiç arızaya denk gelmedim. Tesadüf mü anlamadım. Son zamanlardaki favorim vakıf katılım. eft ücretsiz, tüm devlet atmlerinden ücretsiz para yatırma çekme var

• quote:

Finansbank enpara şiddetle tavsiye ederim hersey dahil 0.00 tl
    Yıllardır birçok banka ile çalıştım. Enpara konusunda da şüpheliydim başlarda ama gerçekten bu işi iyi yapıyorlar. Dört yıl ya da daha fazla olmuştur. Bir tek sıkıntı dahi yaşamadım.

• Maaş hesabı açtırınca para falan istemiyorlar hocam.
  • Hesap işletim ücreti kalktı deniyor ama bazı bankalar hala ücret sayfasında ücretli görünüyor.

Aslında hepsinde ücretsiz. Bazılarında ise içinde içine belli bir miktar para atınca ücretsiz. (Vakıf, deniz, ziraat)

Ama garantide böyle bir koşul yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.