Şimdi Ara

Engelli arkadaşlar hayata nasıl tutunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Hail The King -- 4 Nisan 2022; 14:4:7 >

• Otizmliler engelli olarak geçiyor mu bilmiyorum ama klasik kolu, bacağı işlevsiz olan insanların neşesi ve azmi oluyor genelde. Böylece sağlıklı bir vücuda sahip ama psikolojiye sahip olamayan insanların başaramadıklarını başarıyorlar. Sendeki bazı sıkıntılar bende de var. Kendimi sesle ifade etmeye çekinen biriyimdir eğer karşımdaki insan çok samimi olduğum biri değilse. Çekinirim yani ama çok da değil. Onun dışında benim de zevk aldığım belli başlı oyunlar var, onların dışında başka oyunlardan zevk de alamıyorum ve hayatta başka bir şeyden de zevk alamıyorum. Oyunlar olmasa kafayı yerim cidden. Ha bir de birkaç takıntın vardır ama başka sorunların da vardır, psikiyatrlar direkt ana konuya odaklanıp, diğer sorunları es geçerler ya o olaya kanser oluyorum. Ulan diğerlerini neden es geçiyorsun sorun değil mi onlar?! Bu arada birkaç grup dediğin ne?
  • Engelli insanın gönül gözü daha kolay açılır derler umarım sen de hayatında güzellikleri bir "insan" gözüyle görüp yapabildiğince iyi değerlendirebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liseyi bitir iyi üni kazan hem oku hem çalış sosyalleş kendine bak. Sende bir şey yok aslında biraz büyümen olgunlaşman gerek. Oyun oynamayıda bırak bizde lisedeyken asosyaldik hep knight oynardık me kazandık? Hiçbir şey.

• beni ayakta tutan inancım. (sağ elim yok)
  • beyinleriyle tutunuyorlar. hayatta yapacak dünya kadar şey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Liseyi bitir iyi üni kazan hem oku hem çalış sosyalleş kendine bak. Sende bir şey yok aslında biraz büyümen olgunlaşman gerek. Oyun oynamayıda bırak bizde lisedeyken asosyaldik hep knight oynardık me kazandık? Hiçbir şey.
    Lise bitti hocam.

Mesela ?

@Fun Lovin Criminal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Hail The King

Lise bitti hocam.

Mesela ?

@Fun Lovin Criminal

Alıntıları Göster
    her şeyini alsalar, hayal gücün yine her şeye yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.