Şimdi Ara

Engellenen Siteleri Dns de düzeltemiyor.. Çare bilen ? Ltfn Yardım :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar 3-4 gündür sharebus a giremiyorum.. Mahkeme kararı vs diyor.. Birsürü dns denedim , chorome yeniden yukledim , mozilladan denedim vs ettim yok düzelmiyor.. K tunnelden denedim yine aynı.. Bugun de 2. bir şok geçirdim piratebay de de artık mahkeme kararı diyor.. İşin garip yanı sharebus a giremeyince bende torrentl indireyim dedin piratebay e girdim ama 2. gün piratebay de gitti sanki biri girdiğim siteleri goruyorda bana özel filitreliyor gibi.. modeme reset attım dinamik ip olmasıan ragmen bi değişiklik olmadı.. Şöyle bir baktım cevremde de aynı sorunu yasayanlar var.Ama iş yerinden girebiliyorum sharebus a da piratebay e de... Anlayamadım gitti acaba kullanıcıya özel filtremi oluyorki ? Allah rızası için yardımcı olun piratebay herşeyim benim :)

Edit: mesela piratebaye girmeye calıstıgımda dns mns hepsi olmasına ragmen bu şekilde oluyor..

Engellenen Siteleri Dns de düzeltemiyor.. Çare bilen ? Ltfn Yardım :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 16 Temmuz 2011; 21:20:50 >

• işin garibi bugun işyerinden denedim , girebiliyorum ama evimde ne yaparsam yapayım giremiyorum.... ÇAre bilen ??
  • DNS1 208.67.220.220
    DNS2 208.67.222.222
    bu dns lerin açmadığı site yok birde bunları deneyebilirsiniz
  • proxy yapın her siteye girebilirsiniz dnsde çare etmiyor artık bazı sitelere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-45

proxy yapın her siteye girebilirsiniz dnsde çare etmiyor artık bazı sitelere.

bunu yapmanın en kolay yolu nedir ? Gerekirse ücret de veririm vpn falan da olur ama hangi vpn saglayıcı güvenilir bilemiyorum..

quote:

Orijinalden alıntı: semoli1982

DNS1 208.67.220.220
    DNS2 208.67.222.222
    bu dns lerin açmadığı site yok birde bunları deneyebilirsiniz

Open dns de işe yaramıyor , hepsini denedim dedim ya..
  • Bunun çaresini sabırsızlıkla bekliyorum.. Bende dns değişikti her siteye giriyordu.. Formattan sonra değiştirmeme rağmen giremiyorum hiçbir dns ile..
  • Hocam bende herşeyi denedim ama açamıyorum bir türlü özellikle 24 temmeuzdan sonrası tam sansür uygulanmaya başlandı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.