Şimdi Ara

Enflasyonda 11.yiz, Faizde Zirveye Göz Kırptık (Durum Vahim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Enflasyonda 11.yiz, Faizde Zirveye Göz Kırptık (Durum Vahim)

IMF ‘e kayıtlı bulunan 181 ülkede Enflasyon oranı bizden yüksek olan ülkeler. 1]Venezuela 2]Güney Sudan 3]Sudan 4]Kongo 5]Suriye 6]Orta Afrika Cumh 7]Arjantin 8]Angola 9]Liberya 10]Libya
    Ve biz 11.yiz ! Kaldıki enflasyon oranları bizde iyileştirilmiş bir biçimde yani reel enflasyon verileri ile 6. falan oluyoruz...

Enflasyonda 11.yiz, Faizde Zirveye Göz Kırptık (Durum Vahim)

Faiz de ise gelişmekte olan ve bizde aynı kulvarda olan ülkeler arasında, bizle bir uçurum var. Faiz oranınının enflasyona göre düşük olduğu da gözüküyor. %21'lere kadar falan çıkar ilerki süreçte...

• Sihirli iksiri içtikten sonra,

Ekonomik gelişmeler: Yaşasın Reis
    Ekonomik gerilemeler: Kahrolsun herkes (Reis hariç)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimliker sandı ki ümmetçilik yapınca hepsi birlik olduklarını zannedince döviz ve enflasyon düşecek Suudi arabistan ve civarı petrol olmasa afrikadaki kabilelerden dahada aç kalacak konumda olurlar daha bundan haberleri yok herhalde. Bizim bu kafayla ileri gitmemizi beklemek tam bir hayal kırıklığı. Arapların petrolü var hadi bizim neyimiz var? üretim için dilinde tüy biten muharrem inceyide dalgaya aldınız. Zaten kötü giden gidişatı perçinleyerek onayladınız. Birisi bana bu ekonominin nasıl düzeceğini açıklayabilir mi? Mesela günde 5 kez değil de 25 kez namaz kılsak ekonomimiz düzelir mi? Böyle birşey mümkünse ben destek olurum. Nedir abi sizin ekonomi için çözümünüz? rakıya vergi zammı mı? vergilerle ancak halkı köle edersiniz. nedir abi çözüm ne? Millet kıraathanesi mi yoksa millet bahçesi mi? Nedir abi olay ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 4 Temmuz 2018; 12:5:31 >

• vamp kullanıcısına yanıt
    Onlarin petrolu varsa bizim de reisimiz var hocam.

• Hocam yandaş medya izleyenlere bunları anlatamazsın anlattın diyelim sana vereceği cevap = Ülkemiz üsstüne oyunlar oynanıyor dış güçler dış mihraklar faiz lobisi soğan lobisi gelişmemizi istemiyor
    Hadi gel! basit yaşayalım, basit olmayalım!

https://www.youtube.com/watch?v=iA1ZK2ZTC4I
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E halka ne diyeceksin? Akp'nin yaptığı onca hataya rağmen "iyi yapıyorsun, devam et" demedi mi? Bu gazı arkasına alan Akp kaldığı yerden 2x devam edecek!

Kendi düşen ağlamaz!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

PSN : Jeopol
  • Birinci de olacağız inşaallah. Çünkü her şeyin en iyisini biz yaparız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cücük lobisinin bu manipulatif operasyonlari bu aziz milletin amilaz ekskresyonunu baski altina alamaz. Topunuz gelin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncel...

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.