Şimdi Ara

Enermax Galaxy PSU geldi 1000watt :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar enermax psu geldi yurt dışından gelin bi akrabam getirdi. ben de forumda araştırıp iyice Seasonix X-760 almıştım. ikisi de aynı sessizlikte süper şimdi ben bu x-760'ı napıyım? 3 gün filan oldu sanırım eksen bilgisayardan alalı. satsam mı acaba burdan? 250 tl ye filan veriyim nasılsa bende duracağına siz faydalanın. piyasa fiyatı 350-400 tl arasında. ben size 250 ye veriyim faturalı, kutulu, çantalı ve sadece 3 gün kullandım. Forumdaki X-760 almadan önce açtığım konum :

http://forum.donanimhaber.com/m_63229185/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63487349

• 3 günlük x760'ı o fiyata verme sakın kaçtan aldıysan zararın en fazla 50tl olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLyLoveMe

3 günlük x760'ı o fiyata verme sakın kaçtan aldıysan zararın en fazla 50tl olsun

dikkate alırım hocam. maksat insanların işi görülsün. bana zaten havadan geldiği için diğer psu ondan işe yararsam memnun olurum diye o fiyata verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvanch

quote:

3 günlük x760'ı o fiyata verme sakın kaçtan aldıysan zararın en fazla 50tl olsun

dikkate alırım hocam. maksat insanların işi görülsün. bana zaten havadan geldiği için diğer psu ondan işe yararsam memnun olurum diye o fiyata verdim.

olsun hocam para kolay kazanılmıyor 364 tl ye aldıysan temiz 300den bırak gitsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kıvanch

quote:

olsun hocam para kolay kazanılmıyor 364 tl ye aldıysan temiz 300den bırak gitsin

yok 350 ye aldım hocam :) bi de şimdi bunun kargosu 5 lira filan da o tutar. onun için dedim madem satıyoz hayırlı bi iş yapalım. belki o fiyattan biraz farklı teklifler olursa değerlendirmede ön sıralara gelir. ama ilk 250 yi verene verecem cümle de bi tuhaf oldu ha

• Eksenden internet üzerinden aldıysanız 1 hafta koşulsuz iade hakkınız var.Geri iade edebilir yada yerine farklı bir şeyler alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squadd

Eksenden internet üzerinden aldıysanız 1 hafta koşulsuz iade hakkınız var.Geri iade edebilir yada yerine farklı bir şeyler alabilirsiniz.

Ama kutusunu açtım, kasama taktım . açılmış bi ürün oldu sonuçta geri alırlar mı ki? Yerine ürün almak istemiyorum. zaten paramın büyük kısmını geri almış olacam satınca. böyle olunca eksen geri almaz çünkü cable management plastik kıskaçlarından 2 sini kullandım adamlar geri alır mı ki böyle ? onun dışında açılmamış gibi duruyo gerçi psu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEDONANIM -- 21 Temmuz 2012; 12:22:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kutusunda ve üründe fiziksel bir zarar yoksa almaları gerekiyor.Çıkarıp güzelce silip temizleyin. Sonrada arayıp iade etmek istiyorum yada yerine farklı ürün almak istiyorum dersiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squadd

Kutusunda ve üründe fiziksel bir zarar yoksa almaları gerekiyor.Çıkarıp güzelce silip temizleyin. Sonrada arayıp iade etmek istiyorum yada yerine farklı ürün almak istiyorum dersiniz :)

ya baktım da 16 sında kesmişler faturayı yani benim onlara en geç 24 ü gibi yollamam lazım. üründe silecek bişey yok zaten sıfır gibi farkı yok. kutusunda da bişey yok o da aynı. tek farkı bi kaç kablo döşemede kullanılan kıskaçların kullanılmış olması. ordan sıkıntı çıkabilir. neyse o güne kadar alıcı çıkarsa burdan satarım. satamazsam yollamaya çalışırım. ama bu fiyata satılır forumda
  • Artık size kalmış :) baktımda şuan ki fiyatı 345 TL 280 TL gibi rahat satılır diye düşünüyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.