Şimdi Ara

Enermax Apollish // Nzxt Sentry LX // Sese Duyarlı Neon // TT Armor+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar sonunda beklediğim enermax apollish fanlarım geldi. 2 kırmızı ve 1 mavi aldım.

kasanın yeni halinden bir kaç video

http://www.facebook.com/video/video.php?v=103349663023515
    http://www.metacafe.com/watch/3961493/neon_show_tt_armor_enermax_apollish_sentry_lx/

kasamın şimdiki hali bu. bu fanları takıp tekrar bir düzenleme yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 12 Ocak 2010; 21:44:13 >

• Hocam fanlar süperSese duyarlı neonu nerden buldun sorabiliri miyim acaba
  • @mertguz

teşekkürler. neonları alalı 1 seneden fazla oldu. konya sokak dan almıştım ama daha sonra gidip sorduğumda ellerinde olmadığını söylediler.. aldığım günlerde baya bi vardı. şans eseri bulmuştum.
  • @ramazanyurt
    Bende yaklaşık 1 yıldır arıyorum bir türlü bulamadım ya.
  • yeni resimler

yalnız boyutlar biraz büyük

• arkadaşlar kötü mü olmuş?

ufak bir video

http://www.facebook.com/video/video.php?v=103349663023515
  • hocam kotu olmamışta.o fanların tanesi 45 ytl sanırım.cok fazla para.3 fana 135+kargo ytl biraz fazla gibi geliyor.ustelik performanslarıda ogle aman aman degil.sadece gosteriş e yonelmişiniz.tavsiyem uv lu fanlara yonelseydiniz daha guzel goruntu alabilirsiniz.ses duyarlı ledlere gelince bende bi ara kullandım bir hevestir gelip geciyor.sesi cok acmaniz gerekiyorki led ler iş gorsun.oda turkiye şartlarında malum komşular rahatsız oluyor.ama genede guzel olmus tabiki.gule gule kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında ledlere güzel bir devre ile 8 tan mi 12 tanemi ledin hakkını tamamen vermek mümkün ama bence hakeder o parayaı çok şık duruyor .
  • Üstadım fanlar süper, kasanızda da müthiş uyum sağlamış.. Güle Güle kullanın..
    Bu arada profilinde ki resime koptum, bim torbasında
  • bu fanların tadından yenmez , ses oranı ve hava üfleme gücü nasıl ?

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

hocam kotu olmamışta.o fanların tanesi 45 ytl sanırım.cok fazla para.3 fana 135+kargo ytl biraz fazla gibi geliyor.ustelik performanslarıda ogle aman aman degil.sadece gosteriş e yonelmişiniz.tavsiyem uv lu fanlara yonelseydiniz daha guzel goruntu alabilirsiniz.ses duyarlı ledlere gelince bende bi ara kullandım bir hevestir gelip geciyor.sesi cok acmaniz gerekiyorki led ler iş gorsun.oda turkiye şartlarında malum komşular rahatsız oluyor.ama genede guzel olmus tabiki.gule gule kullan.

öff o kdar pahalımı yaw , fanların renginde boya satılıyor alıp kendimiz yapsak daha ucuza gelir sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 1 Ocak 2010; 22:08:10 >

• @hsngencer

dostum o kadar tutmadı. her şey dahil 40 pounda maloldu. yani 100 TL.

kasanın son halinden bir video koyuyorum. bu videoyu bir türlü youtube veya facebooka upload yapamadım. yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

http://www.metacafe.com/watch/3961493/neon_show_tt_armor_enermax_apollish_sentry_lx/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 2 Ocak 2010; 0:16:29 >
  • Hocam fanlar çok şık, güle güle kullanın
  • Fanlar çok güzel gözüküyor. Güzel olmuş. Güle güle kullan
  • sese duyarlı ışıklar çok güzelmiş güzel olmuş eline sağlık
  • Öncelikle fanlar kaliteli ve çok güzel ışık yayıyorlar, fakat biraz pahalı ama değdi yinede...

+ Ramazan abi senden önce almıştım ben ama tabi foruma koymamıştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaReTTa_99

Öncelikle fanlar kaliteli ve çok güzel ışık yayıyorlar, fakat biraz pahalı ama değdi yinede...

+ Ramazan abi senden önce almıştım ben ama tabi foruma koymamıştım...

doğrudur dostum. şöyle nete bir baktım bulamadım. ben de öyle yazayım ki hem ilgi hem de biraz havam olsun istedim. (açıksözlülüğün bu kadarı ) ama istiyorsan değiştirebilirim başlığı.
  • Abim ne demek ya, bende başlık ilgimi çekti ne ise girip yazdım, rahat ol abim başlık güzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

@ramazanyurt
    Bende yaklaşık 1 yıldır arıyorum bir türlü bulamadım ya.

forumda bir arkadaşamız sese duyarlı neon satıyor dileyen benimle iletişime geçsin msn adresinivereyim ulaşmanız daha kolay olur. bu arada hocam fanlar güzel olmuş kasa'da tt olunca ayrı bir hava katmış. nerden temin edebilirim bilgi verebilirmisin?
  • @ramazanyurt

Hocam çok güzel olmuş elinize sağlık İnsan bakınca bi gözü gönlü açılıyo Yalnız birde yan kapak takılı şekilde bi resim görmek isteriz zahmet olmazsa
    Kapak açıkken daha güzel görünüyo sanki Kapaktaki bu fanın olduğu (tarak şeklindeki yer) biraz görüntüyü bozuyo sanki videoda tam anlaşılmıyo

24cm lik fanı çıkarmıssınız heralde ,o fandan memnunmuydunuz Armor+ bi arkadaşımda var kasa çok güzel ama soğutmasından biraz memnun değil gibi

Enarmaxlar ,neonlar ve ön taraftaki lcd panel çok güzel duruyo güle güle kullanın
  • @komiks
    fanları İngiltere'den gelen bir arkadaşıma aldırmıştım. maalesef Türkiye'de yok.

@hellteam
    dostum yan kapaktaki fanı, vidalarını yeni fanı takmak için kullandığım için çıkarttım. soğutma ile ilgili bir sıkıntım yok. sadece işlemciye oc çektim (2.8 @ 3.6 GHZ). fotoğrafları bir ara koyarım.

yorumlarınız için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.