Şimdi Ara

Enerjim tükendi yardım et dh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınava son iki aya kadar normal bir şekilde çalıştım.sınav yaklaştıkça hiç isteğim kalmadı.puanlar 450 460 arası zamanlar da da ortalama 445. Bir de çok stres yapıyorum soru kaçırdıkça.gaza gelip son bir haftada kendimi toparlamalıyım.yardım edin arkadaşlar.

• bence 430-450 arası alanların çoğu istese 450 yi geçebilir..çoğu da bu yüzden kaybediyor heyecan stres fln..

abi ortalaman 445 ise zaten tam takır kuru bakır biri değilsindir..sen böyle yaparsan 400 ü gecemeyen adam ne yapacak? bence bundan sonra yapılacak en iyi şey sakin olmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakanasit -- 22 Mart 2012; 22:49:25 >
  • Hep kötü dusunuyorum ya yapamazsam diye.
  • sakin ol.haline şükret.çalışmayı bırakma gerisini Allah a tevekkül et.
  • İnşallah kardeşim.
  • Hiç kasma gerçekten. Bunu herkes söyler heyecan yapmazsan kazanırsın filan diye. Ama bunu uygulamak hiç kolay değil. Ben geçen sene Ygs den sonra dedim olmaz bu sene bıraktım çalışmayı filan. Seneye kafasıyla girdim LYS ye yani bildiğin rahattım sınavda sorular o kadar kolay görünüyordu ki çalışmış olsaydım yapabilirdim o soruları. Ki Lys den de iyi bi puan almıştım ama istediğim bölüme yetişmiyordu puanım. Yani öenmli olan heyecanı stresi yenmek dünyanın sonu değil. Derin bir nefes al gevşe. Allah'ın izniyle çok iyi geçicek bu sınav. Öyle düşün. Ne kadar stres o kadar hata.
  • İnsallah oyle olur arkadaslar.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.bir de çevremin beklentisi çok o daha çok strese sokuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu aktif olmuyor DH bitmiş
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.