Şimdi Ara

ENERJİ KAZANMAK İÇİN NELER YAPMALIYIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son günlerde yani 15 gün diyim baya bi halsizlik-bitkinlik baş ağrısı var sabah erken kalkıyorum 2-3 saat sonra uykum geliyo ama yatmıyorum eskiden böyle değildim dışardayken halsizlik beni etkisi altına alıyo sonra baş ağrısına dönüşmekte vitamin olarak yada başka yönde tavsiyeniz var mı ?

• bol bol karbonhidratlı besinler tüketin.Ayrıca uyku düzenin bozuk olabilir belki(3-4 saat uyumak gibi).Belki tam terside olabilir,cok fazla uyudugunuz icin kalktıgınız zaman bünye serseme dönüşebilir.Birde B2 vitamini tüketmenizi öneririm,eksikliginde enerji kaybı ortaya cıkabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __JokeR__ -- 11 Haziran 2008; 0:31:07 >
  • Hergün belli saatlerde yatıp kalkmaya bak
    Spor yap kesinlikle (hiç olmadı benim gibi evde dambıl falan kaldır inan o bile rahatlatır seni)
    Dengeli beslen (meyve sebze ne bulursan ye bence)
    Balık yağı hapı kullanabilirsin..
    Pharmaton vitamin kullanabilirsin... (1ay)
    Centrum denen vitamin kullanabilirsin..
    Her gün evde oturma sakın
    PC TV başında çok oturma...

aklıma başka bişi gelmiyo...
  • Sanırım bahar yorgunluğu denilen rahatsızlığı yaşıyorsunuz .

Bunun için ;
    meyve tüketiminizi artırabilir,
    Uyku düzeninize önem verebilir,
    Temiz hava soluyabilir,
    Sıvı tüketiminizi artırabilir,
    Birde kıyafetlerinizde pamuklu ürünleri tercih etmeye özen gösterebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Hergün belli saatlerde yatıp kalkmaya bak
    Spor yap kesinlikle (hiç olmadı benim gibi evde dambıl falan kaldır inan o bile rahatlatır seni)
    Dengeli beslen (meyve sebze ne bulursan ye bence)
    Balık yağı hapı kullanabilirsin..
    Pharmaton vitamin kullanabilirsin... (1ay)
    Centrum denen vitamin kullanabilirsin..
    Her gün evde oturma sakın
    PC TV başında çok oturma...

aklıma başka bişi gelmiyo...

*Darkchild hergün yatış kalkışım belli bazen geç yatarım spor pek yapmıyorum o dambıl işini evde yapmayı bende istiyorum.Dengeli beslenmiyorum fastfood tarzı yerim,balık yağı kilo yapar demişlerdi o yüzden onu sakıncalı buluyorum,Pharmaton ve centrum hiç kullanmadım ama kesin denicem,hergün evde durmam ,internete ara ara girerim yani TuVNeRa gibi sabah 10 da pc açıp gece 2.30 a kadar oturmuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

Sanırım bahar yorgunluğu denilen rahatsızlığı yaşıyorsunuz .

Bunun için ;
    meyve tüketiminizi artırabilir,
    Uyku düzeninize önem verebilir,
    Temiz hava soluyabilir,
    Sıvı tüketiminizi artırabilir,
    Birde kıyafetlerinizde pamuklu ürünleri tercih etmeye özen gösterebilirsiniz.

Evet kesinlikle bahar yorgunluğu olabilir ,meyve yemeyi pek sevmem ama o yeşil kütür kütür elmaları çok severim zaten evde mevcut şuanda aç karnına yedim iyi oluyo temiz hava Ankarada pek kalmasada soluyoruz işte,çok sıvı tüketimi yapmak istemiyorum çok fazla tuvalete gitme durumum oluyo, olur olmaz yerde sıkıntı yaratan bi durum T-shirtlerim genelde hepsi 100% cotton dur

• Mevsim geçişlerinde bana da oluyor. Gayet normal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.