Şimdi Ara

energizer tekrar sarj edilen piller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende energizer ch2pc-eu model pil sarj cihazi var
    ve sarj etmek için kullandığım piller energizer 2 adet AA tekrar sarj edilebilen 2000mAh lik
    kullanım klavuzunda bu 2 pilin birlikte 26 saat gibi sürede sarj olduğu yazıo ve sarj olduğunu anlamak için aletin üzerindeki ışıkların sönmesi gerekio fakat 5 gün geçio sönmüo 26 saat dio ama saatler geçio
    yada ben kullanım klavuzunu yanlışmı anladım bilmiyorum fakat açıkça yazıo<daha fazla beklemelimiyim
    pil sarj etme cihazı olan varsa sürelerini pil lerinin özelliklerini söylerlerse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razor9119 -- 13 Haziran 2008; 23:33:16 >

• 26 saatte şarz etmiştir. Doldu uyarısı vermediğine göre o konuda bir arızası olabilir. Bu şekilde kullanın yada aldığınız yere geri götürün.
  • pilleri 5gün şarzda mı tuttunuz
  • Selamlar,

Şarj ışığının sönmesi gerekir ama bazı cihazlarda bu özellik yok, tampon şarja geçiyorlar bu durumda da ışık yanıp sönüyor ama süreyi belirlemek için şarj akımı 200 ma ise 2 amp bir pili normalde 10 saat te şarj eder ilk şarj içinde 12-14 saat bir defaya mahsus yapılır.
    5 gün piller kavrulmuştur.

Bazı şarj cihazlarında seri bağlı olarak iki pili aynı anda şarj ediyor, bu durumda şarj gerilimi iki pil için verilirken akımda bir değişiklik olmaz.
    Şonuçta 5 gün hatalı bir değer, cihazı aldığınız yere iade edin. Pilleri bozmuş bile olabilir.
  • bi ara sarj ederken sigorta attı bu etki edermi
    ve ikisini aynı anda sarj ediom
    makina ateş gibi oluo ilk taktığımdada öleydi peki hangi markayı önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razor9119 -- 13 Haziran 2008; 13:30:40 >
  • beyler ben bu aleti kipa dan aldim fakat fiş kayıp nsl iade edebilirim
    sanırım bu durumda iade edemem peki bunu garantiye yollasam bende bir ücret alırlar mı ?
    sonuçta ürün aldığımda bozuktu.
    ama bişi sorcam aklıma takıldı
    piller patlamıştır dediniz fakat taktığımda çalışıo ama tam dolmuo yani ışığın sönmemesi gibi
  • BEN kipadan aletin yenisiyle değiştirdim
    ama gene olmuo yaw kullanım klavuzundada bişi yazmıo + - yede dikkat ediom ama yok olmuo
    1hafta geçio dolmuo
    o piller dolmuş halde mi gelio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    piller ve şarj cihazları.....
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arka arkaya 2 Energizer'in de arızalı olma ihtimali çok çok düşük, bence başka bir problem var.Çünkü energizer pil olayında dünyada güvenilecek 3 markadan biridir.
    Energizer
    Duracell
    Varta
  • Cihazın ateş gibi olması gayet normaldir.Bendede varta var şarj ederken soba gibi ısınıyo.Işıkların sönmesi lazım ama pilleriniz şarj ediyorsa bir sorun olmayabilir yada içinden çıkan kullanım kılavuzu ortak olabilir.(örneğin şarj ışığının sönmesi bir üst modele ait bir özellik olabilir)Bunlara dikkat etmenizi öneririm.İçinizin rahat etmesi için üretici firma ile iletişime geçmenizi öneririm.
  • piller in iksini taktım digital foto makinesine full gösterio pil göstergesi
    peki ben ne zaman pilin dolduğunu anlayamıomm çünkü ışıkta hareket olmuo
    2 pil aynı anda max kaç saat doldurayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razor9119 -- 8 Ağustos 2008; 17:52:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay289

piller in iksini taktım digital foto makinesine full gösterio pil göstergesi
    peki ben ne zaman pilin dolduğunu anlayamıomm çünkü ışıkta hareket olmuo
    2 pil aynı anda max kaç saat doldurayım

O cihazınızın gücüne göre değişiklik gösterir.Cihazın kutusunda yazması lazım,yazmıyorsa bile bir kaç denemeden sonra alışırsınız.Tam olarak şarj olduğunda piller baya ısınır.(cihazınızın arızalı olduğunu düşünüyorsanız satın aldığınız firma ile irtibata geçiniz)Ayrıca cihazın üzerindede yazıyor olabilir.
  • düşündüğünüzün aksine energizer ve duracell şarjlı pil satışını en ağırdan alan firmaların başında gelmektedir. bunlar stratejisi kullan at pilleri satmaktır. çünkü satışın devamlılığı , cirosu , karlılığı asıl burada yatmaktadır.

sony enerji alanında oldukça ileride olan ve şarjlı pilleri en çok geliştiren firmaların başında gelmektedir. Lityum ion pil teknolojisi de sony tarafından geliştirilmiştir. birçok önemli notebook firması da sony pil kullanmaktadır.

bence sony şarjlı pilleri deneyin , fazlasıyla memnun kalacaksınız. 2500mh ^'e kadar ve 15dk şarj olan cihazları dahi mevcut. bu tipi ararsanız biraz pahalı 60YTL kadar. ama normal şartlar altında sıradan şarj cihazlarıyla da yaklaşık 6-8 saat içinde piller şarj oluyor. bunlar ise 25-30YTLgibi 4 boş pil ile beraber.

yaklaşık 30 civarında sony şarjlı pilim var, evde her üründe bunları kullanıyorum. şimdiye kadar sadece 1 adet pilim off oldu ki, kullan at lara verdiğiniz paranın yanında hiç kalır. oyuncak, fener, kumanda, radyo ne varsa bunları kullanıyorum.

geçenlerde büyük boy sony şarjlı pil bulamadığım için 8 tane varta aldım ve şarj cihazı birlikte dünya para tuttu ve pillerin kalitesinden ve şarj süresinden hiç memnun kalmadım.

quote:

Orjinalden alıntı: bobita

Arka arkaya 2 Energizer'in de arızalı olma ihtimali çok çok düşük, bence başka bir problem var.Çünkü energizer pil olayında dünyada güvenilecek 3 markadan biridir.
    Energizer
    Duracell
    Varta

• kullan at piller arasında en iyisi duracell
    bildiğim kadarıylada hp notebooklarda sony piller kullanılıyor ve ben memnun kalmamıştım
    1 yıldan sonra piller dayanmaz olmuştu hemen şarj edio fakat hemende bitiodu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.