Şimdi Ara

Enemy Front (Cry Engine 3 ile İkinci Dünya Savaşı) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
4
Favori
3.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyunu satın aldım, steam'den. Oyuna giriyorum ses yok

sorunun kaynağını bilen var mı acaba?
  • Oyunun Türkçe yaması çıkmış. Buradan indirebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunun bitirdim.Oyunun grafikleri gerçekten çok güzel.Atmosfer başarılı.Oyunda bir gazeteciyiz.Silahlar genel olarak başarılı.Neden beğenilmemiş anlamadım.Türkçe yama için TG Yama ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.

Enemy Front (Cry Engine 3 ile İkinci Dünya Savaşı)  Enemy Front (Cry Engine 3 ile İkinci Dünya Savaşı)  Enemy Front (Cry Engine 3 ile İkinci Dünya Savaşı)

Enemy Front (Cry Engine 3 ile İkinci Dünya Savaşı)  Enemy Front (Cry Engine 3 ile İkinci Dünya Savaşı)  Enemy Front (Cry Engine 3 ile İkinci Dünya Savaşı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 2 Nisan 2016; 19:53:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

Oyunun bitirdim.Oyunun grafikleri gerçekten çok güzel.Atmosfer başarılı.Oyunda bir gazeteciyiz.Silahlar genel olarak başarılı.Neden beğenilmemiş anlamadım.Türkçe yama için TG Yama ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.

Hikaye olarak nasık hocam ? 4.5 TL olmuş alıp oynıyım diyorum.

• Sly_Owl kullanıcısına yanıt
    Fena sayılmaz.Gideri var bence.Denemeye değer.
  • Steam sürümü kaç GB?
    Malum Cryengine 3.. Boyutu büyük ise almayım diyorum ay başındayız kota ilk haftadan yalan olmasın
  • Ustanak U kullanıcısına yanıt
    Bendeki steam sürümü değildi.7 gb a yakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

Fena sayılmaz.Gideri var bence.Denemeye değer.

Alıcam geçicem hocam.Oyunda gizli ilerlemede varmış.4 TL civarında bir oyun beğenmezsem bile zararım olucağını düşünmüyorum,teşekkürler bu arada :)
  • Oyunu mp için aldım mp nasil

• MP OYNAMAK İSTEYEN VAR MI?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.