Şimdi Ara

Enemy Front (Cry Engine 3 ile İkinci Dünya Savaşı) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
4
Favori
3.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hafta sonuna denemiş olurum baya merak ediyorum oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Grafikleri Crysis 1'i andırıyor. Bu haliyle de olağanüstü görünüyor zaten. Peki vuruş hissi ile yapay zeka nasıl?

Oyunu biraz önce 1 saat kadar oynadım grafikler crysis 2 ye yakın gibi ama kaplamalar ve antialias daha kötü tabi ondan, birde çevre fazla renkli bu da yapaylığa yol açıyor,

Yapay zeka çok kötü değil çok iyide değil bazen geç davranıyorlar bazende fazla erken davranıyorlar,
    Vuruş hissi call of duty serisinden iyi, battlefield 4 ten kötü ikisinin ortasında diyebiliriz,
    Vurulan adamdan çıkan kan efektleri güzel olmuş

oyunda gördüğüm 2 büyük bug var
    Birincisi etrafta kendi kendine çıkıp kaybolan büyük gölge parçaları
    İkincisi otomatik tüfekle tek tek atış yaparken silah sesi bozuluyor seste kesilme oluyor

Oyun sıradan city oyunları tekdüzeliğinde.

• yarım saat oynadım ama olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: runx89

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Grafikleri Crysis 1'i andırıyor. Bu haliyle de olağanüstü görünüyor zaten. Peki vuruş hissi ile yapay zeka nasıl?

Oyunu biraz önce 1 saat kadar oynadım grafikler crysis 2 ye yakın gibi ama kaplamalar ve antialias daha kötü tabi ondan, birde çevre fazla renkli bu da yapaylığa yol açıyor,

Yapay zeka çok kötü değil çok iyide değil bazen geç davranıyorlar bazende fazla erken davranıyorlar,
    Vuruş hissi call of duty serisinden iyi, battlefield 4 ten kötü ikisinin ortasında diyebiliriz,
    Vurulan adamdan çıkan kan efektleri güzel olmuş

oyunda gördüğüm 2 büyük bug var
    Birincisi etrafta kendi kendine çıkıp kaybolan büyük gölge parçaları
    İkincisi otomatik tüfekle tek tek atış yaparken silah sesi bozuluyor seste kesilme oluyor

Cry Engine için bir göz atarım o halde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merak ettim,akşam bir deniyeyim bakalım.
  • boyutu biraz düşük geldi sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

boyutu biraz düşük geldi sanki

hocam boyutunun düşük olması muhtemelen ara videoların çözünürlüğünün düşük olması da etken olabilir.
  • benim şu ana kadar gözlemlediğim eksiler farenin en düşük ayarda bile fazla hassas olması. ayrıca adamımız sanki yürümüyor da yerin hafif üzerinde kayıyor, yani hareketleri seri değil de biraz gecikmeli hep. W tuşunu bırakınca daha 1-1,5 adım atıyormuş hissi veriyor, tuhaf geliyor biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

benim şu ana kadar gözlemlediğim eksiler farenin en düşük ayarda bile fazla hassas olması. ayrıca adamımız sanki yürümüyor da yerin hafif üzerinde kayıyor, yani hareketleri seri değil de biraz gecikmeli hep. W tuşunu bırakınca daha 1-1,5 adım atıyormuş hissi veriyor, tuhaf geliyor biraz.

evet yerde buz varmış kayıyor gibi az Anck oynadıkça alışıyorsunuz hocam..oyunun sonlarına yaklaştım gibi ortalama 8 saat oynamışım şu ana dek.
  • Oynunu atmosferi güzel fakat yukarda arkadaşın belirtmiş olduğu gibi silah sesleri bug a giriyor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: runx89

İndirip deneyeyim dedim ve fazla oynamadan sildim, bu firma oyun yapmasını beceremiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Haziran 2014; 11:49:56 >
  • Oyun harika deneyin derim.Bazen görevlerde tekli veya 3-4 kişi yanınızda geliyor şu an 5. bölümdeyim.Üstelik CryEngine olması dahada güzel kılıyor oyunu.
  • Vuruş hissi yok oyunda
  • grafikler ortalama ama detay diye birşey yok oyunda yani biraz öteye bakınca binaların içinin tamam kağıt olduğunu bile görebiliyorsun onu bırak hikaye anlatımı ve müzikler çok kötü. 2. dünya savaşı sözde ama ne tank var ne bişi sadece adam vurup ilerliyon aşırı sıkıcı bir oyun.

her beğendiğim nokta kar98 mp44 mp40 fln..
  • Ben yanlış oyunu mu indirdim acaba dedim.Grafikler çok eski görünüyor.Mouse saçma sapan hareket ediyor.Vuruş hissi yok.İlk 5 dakikada midem bulandı(kontrol sorunundan),sildim.Şu aralar hiç düzgün oyun çıkmayacak mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu oynuyorum daglardayim grafiklerin crysis 3 ile alakasi yok cod 1 deki grafigin aynisi SIRF 2,ci dünya savasini özledigim icin oynuyorum sniper le almanlari devirmek yavas cekimde hosuma gidiyor ayrica bozaka ile bir alman tanki imha ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galactus

Ben yanlış oyunu mu indirdim acaba dedim.Grafikler çok eski görünüyor.Mouse saçma sapan hareket ediyor.Vuruş hissi yok.İlk 5 dakikada midem bulandı(kontrol sorunundan),sildim.Şu aralar hiç düzgün oyun çıkmayacak mı?

Aynı şeyleri yaşadım. Seslendirme ve müzikler de kötü oluna tuz biber oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu yeni bitirdim. Oyun çok iyi değil ama çok kötü de değil.

İkinci dünya savaşı temasını özlemiştim iyice. İlaç gibi geldi.

Call of Duty de yapsa ya şöyle WW2 oyunu

Grafikler çok da kötü değil. CryEngine toparlamış gtafikleri biraz. Ama tabi Crysis 2-3 grafiği de beklemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fena durmuyor !
  • Grafıkler crysıs kadar degıl, ayrıca 2 3 dekı o grafıgın normal pclerde bıle akması bu oyunda yok. Pc ıcın 3 5 fırmayı gecmıyor ıyı optımazyon yapan. Iste DICE ı bu yuzden sevıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.