Şimdi Ara

Enemy Front (Cry Engine 3 ile İkinci Dünya Savaşı) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
4
Favori
3.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: magrofon

oyun malum ortamlara düştü 8 gb boyutu var indiricem 2. dünya savaşını teee cod 2 de oynamıştım sene 2005 tam 9 yıl olmuş grafiklerde cry engine 3 ile şahane denemek lazım..

Bu oyun multide tutar demedi demeyin beyler
    Konu itibariyle ww2 olması o döneme ait oyunlara özlemimi artırmıştı.en son cod2 multi oynadıgımı hatırlıyom 2007 de.
    Akşama kadar yuklerse oyun grafık ve oynanış hakkında detayları buradan paylaşırım. Yeter ki oyun İyi çıksında satın alalım.xbox bolumunde oyunun çöp oldugunu iddia edenler var.hedef almanın çok zor oldugunu belirtmişler.pc de boyle bır sorun olacağını sanmıyorum.
    Hadi bakalım cryengine3 motoru göster gücünü bu oyunda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

oyun malum ortamlara düştü 8 gb boyutu var indiricem 2. dünya savaşını teee cod 2 de oynamıştım sene 2005 tam 9 yıl olmuş grafiklerde cry engine 3 ile şahane denemek lazım..

Konu itibariyle ww2 olması o döneme ait oyunlara özlemimi artırmıştı.en son cod2 multi oynadıgımı hatırlıyom 2007 de.
    Akşama kadar yuklerse oyun grafık ve oynanış hakkında detayları buradan paylaşırım. Yeter ki oyun İyi çıksında satın alalım.xbox bolumunde oyunun çöp oldugunu iddia edenler var.hedef almanın çok zor oldugunu belirtmişler.pc de boyle bır sorun olacağını sanmıyorum.

bu oyunu geliştiren ekip zamanında ps2 ye black adında efsane bir fps yapmıştı bu firmanın 3. oyunu bence kötü bir oyun değil kesinlikle 2. dünya savaşı çöp olsa oynanır zaten..

• quote:

quote:

quote:

bu oyunu geliştiren ekip zamanında ps2 ye black adında efsane bir fps yapmıştı bu firmanın 3. oyunu bence kötü bir oyun değil kesinlikle 2. dünya savaşı çöp olsa oynanır zaten..

Kesinlikle hocam ww2 olsun çöp olsun ki sanmıyorum çöp olacagına,cryengine3 motoru çöp bile olsa oynatır kendini

• Oynamak lazım bu oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar pc de oyunun oynanış video görsel şölenini izlemenizi tavsiye ederim...
    Ww2 konulu yeni bir efsane oyun bu sefer bu oyunla geldi sanırım.
    lanet olsun akk kurbanı olduk 3mbit hizla ancak 6 saat sonra bitiyor indirmem.

Buyrun:
    GameZineyoutube
    Enemy Front Gameplay (PC HD)
    http://m.youtube.com/watch?v=Wfii7yEnGOs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 11 Haziran 2014; 9:14:39 >

• güzel oyun tutar multisi varsa daha çok tutar karlı bölüm güzelmiş
  • Oyunun yapımcısı çöp olduktan sonra, isterse dünyanın en grafik motoru ile yapılsın.

Multiplayer 12 kişiye kadar destek veriyormuş, 3 tane modu varmış komik.

2. Dünya savaşını ben de severim, ama bu oyundan umitli değilim, çünkü bu tür oyunlarda başta atmosfer çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Haziran 2014; 11:30:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Oyunun yapımcısı çöp olduktan sonra, isterse dünyanın en grafik motoru ile yapılsın.

Multiplayer 12 kişiye kadar destek veriyormuş, 3 tane modu varmış komik.

denemeden yorum yapmak dogru degil

ben indiriyorum oynanis ,grafik yapay zeka hakkinda 1-2 güne kalmaz yorum atarim, ayrica yeni aldigim asus rog 750jh, de ilk fps deneyimim olacak bakalim 780m nelere kadir
  • İndirip oyunu deneyen forumda bir kişi bile yok mu ya...çatlıcam şimdi 5 saate ancak %65 oldu

• Gece iki ayrı ilaçlı sürüm indirdim ikiside çalışmıyor, herkesten şikayet var. Oynayamadım daha oyunu. Uzun süredir FPS açlığım vardı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 11 Haziran 2014; 14:04:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: runx89

Gece iki ayrı ilaçlı sürüm indirdim ikiside çalışmıyor, herkesten şikayet var. Oynayamadım daha oyunu. Uzun süredir FPS açlığım vardı :D

Sorununuz kürekle ilgili. pm attım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 11 Haziran 2014; 14:44:47 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: runx89

Gece iki ayrı ilaçlı sürüm indirdim ikiside çalışmıyor, herkesten şikayet var. Oynayamadım daha oyunu. Uzun süredir FPS açlığım vardı :D

Sorununuz kürekle ilgili. pm attım hocam.

sen oynuyon mu ewar nasıl güzel mi grafikler falan sesler ortam
  • Beyler oyunu 15 dakikadır oynuyorum...oyun grafik oldukça iyi.güneş ışığı otlar vs oldukça iyicryengine 3 belli oluyor.oyunu normal zorlukta oynuyorum.gerçi daha başlardayız.tünelde ara förevler için talimat alıyorum ve dışarı çıkıp 2 görevi bitirdim.oldukça sürükleyici kilisede esiri kurtarma ve nazi muhımmat odasını havaya uçurma gibi 2 görevi yaptım şuan...gtx770 ve fx8320 ile herşey fullde hiçbir bug veya grafikte donma gibi şeyler ile karşılaşmadım...şuan için muhteşem ara fotoları çekiyorum.1-2 saate koyarım.sesler derseniz çok iyi değil ama idare eder.adamlar siper alma durumu ve sizi görme durumu iyi.

• Arkadaşlar oyun içi ilk SS lerimi paylaşıyorum.Bu arada oynadıkça yaşadığım deneyimleri paylaşayım.
    Sniper tüfek kullanmak oldukça zevkli nefes tutma aynı sniper elite oyunu hissi veriyor.
    ve adamı vurdugunuzda kan akma durumu oldukça güzel görünüyor.
    Dürbün ile adamların yerini gördükçe işaretleme yapması güzel.
    Bozuka pek hoşuma gitmedi.diğer silahların çıkardığı sesler oldukça gerçeğe yakın..
    Ara ara görev geçtikçe sinematikler devreye giriyor.
    Bu oyunu indirmeyen pişman olur demedi demeyin...
    Neyse ben oyuna devam ediyorum.
    BUYRUN:

Enemy Front (Cry Engine 3 ile İkinci Dünya Savaşı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 11 Haziran 2014; 17:00:22 >

• Oyun güzel görünüyor fırsat olursa deneyeceğim mutlaka
  • quote:

Beyler oyunu 15 dakikadır oynuyorum...oyun grafik oldukça iyi.güneş ışığı otlar vs oldukça iyicryengine 3 belli oluyor.oyunu normal zorlukta oynuyorum.gerçi daha başlardayız.tünelde ara förevler için talimat alıyorum ve dışarı çıkıp 2 görevi bitirdim.oldukça sürükleyici kilisede esiri kurtarma ve nazi muhımmat odasını havaya uçurma gibi 2 görevi yaptım şuan...gtx770 ve fx8320 ile herşey fullde hiçbir bug veya grafikte donma gibi şeyler ile karşılaşmadım...şuan için muhteşem ara fotoları çekiyorum.1-2 saate koyarım.sesler derseniz çok iyi değil ama idare eder.adamlar siper alma durumu ve sizi görme durumu iyi.

Dostum oyunda tek başımıza mı yapıyoruz görevleri yoksa takım halinde mi ilerliyoruz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

quote:

Beyler oyunu 15 dakikadır oynuyorum...oyun grafik oldukça iyi.güneş ışığı otlar vs oldukça iyicryengine 3 belli oluyor.oyunu normal zorlukta oynuyorum.gerçi daha başlardayız.tünelde ara förevler için talimat alıyorum ve dışarı çıkıp 2 görevi bitirdim.oldukça sürükleyici kilisede esiri kurtarma ve nazi muhımmat odasını havaya uçurma gibi 2 görevi yaptım şuan...gtx770 ve fx8320 ile herşey fullde hiçbir bug veya grafikte donma gibi şeyler ile karşılaşmadım...şuan için muhteşem ara fotoları çekiyorum.1-2 saate koyarım.sesler derseniz çok iyi değil ama idare eder.adamlar siper alma durumu ve sizi görme durumu iyi.

Dostum oyunda tek başımıza mı yapıyoruz görevleri yoksa takım halinde mi ilerliyoruz ?

Bazı yerlerde takım halınde bazı yerlerde tek savaşıyoruz.ancak çogunlukla tek.

• Oyuna başladım, adam beni duvar içinden vurduktan sonra sildim oyunu.
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Grafikleri Crysis 1'i andırıyor. Bu haliyle de olağanüstü görünüyor zaten. Peki vuruş hissi ile yapay zeka nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneyelim bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.