Şimdi Ara

ENDÜSTRİ // UÇAK-GÖVDE MOTOR BAKIM // HAVACILIK ELEKTRİK-ELEKTRONİĞİ Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu 3 bölümden bana en yatkın endüstri gibi geliyor . Hepsini araştırdım... Endüstri dışındaki 2 bölüm maddi açıdan biraz daha ön planda gibi duruyor. Ama iş olarak endüstri daha rahat ve seveceğim bir bölüm gibi geliyor...

Endüstriyi ön planda tutmamın sebebi , 4 sene uçak gövde motor bakım okuyup meslek lisesi çıkışlı olanlarla veya 2 yıllık okuyanlarla aynı ünvanla işe başlıyorsun. Hayatın hangarda uçak tamiri bakımıyla geçiyor. Bu beni pek tatmin etmiyor açıkçası. Yaş ilerledikten sonra da çalışabileceğin fazla yer yok. Belki otomotiv şirketlerindde çalışabilirsin. O da 1500 1600 maaş altında anca .... Mühendis olunca en azından ilerde tecrübelerinle kendine özel açacağın bir yer olablir.. Bu yüzden Endüstriyi diğerlerinden daha ön planda tutuyorum.

Sizce hangisi daha ön planda ? Nedenleriyle yazarsanız memnun kalacağım. Şimdiden teşekkürler...

• Bende bu soruyu merak ediyorum.
    Yukarı.
  • Şuda var Türkiye'de uçak motor bakım bölümü iki üniversitede var ve yeni havalimanı yapılıyor yani bence bu meslekte iş garanti gibi..
  • Starram kullanıcısına yanıt
    Maaşları hakkında bilginiz var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.