Şimdi Ara

endüstri mühendisliği staj defteri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
9.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzaktan eğitim endüstri müh. staj defterim onaylanmadı. Allah tan 2 ay daha süre verdiler yenisini yap diye. hazırlayayım hazırlamasına da sıkıntı şu . staj yaptığım yer çok küçük bir şirket . zemin etüdü hazırlayan jeoloji mühendisinin yanında yaptım stajı. ama okul istemiş de istemiş. bide isterken demiş yoksa sebebini yazın . danışman hocaya da sordum firmanın küçük olması önemli değil staj kılavuzunda istenenleri yap diyo.. iyide istenen hiçbişey yok ki
    kimliğimi falan saklamadım farkındaysanız keşke firmayı staj yeri olarak kabul etmeselerdi de başka bi yerde staj yapsaydım. kafam kazan gibi ve hiçbişey bulamıyorum bu sayfalar nasıl dolacak hiç bilmiyorum. derdimi anlatacak birini de bulamadım yardım edecek birini de... öylesine yazıyorum yani yorum yapacak biri olursa rica ediyorum yıkıcı yorumlarınızı kendinize saklayın zira kafayı yemek üzereyim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Endüstri Mühendisliği Staj Defteri

Endüstri mühendisliği staj defteri, öğrencilerin endüstri mühendisliği alanında edindikleri pratik deneyimleri kaydetmeleri için kullanılan önemli bir araçtır. Staj defterleri, öğrencilerin becerilerini geliştirmelerine, sektör hakkında bilgi edinmelerine ve potansiyel işverenlere becerilerini sergilemelerine yardımcı olur.

Staj Defteri Örnekleri

Çeşitli endüstri mühendisliği staj defteri örnekleri mevcuttur, bunlar arasında şunlar yer alır:

• Endüstri Mühendisliği Üretim Staj Defteri Örneği: Bu defter, öğrencilerin üretim ortamlarında edindikleri deneyimleri kaydetmelerine yardımcı olur.
    • Endüstri Mühendisliği Yönetim Staj Defteri Örneği: Bu defter, öğrencilerin yönetim rollerinde edindikleri deneyimleri kaydetmelerine yardımcı olur.
    • Staj Defteri Örneği Endüstri Mühendisliği: Bu genel amaçlı defter, öğrencilerin endüstri mühendisliği stajları sırasında gerçekleştirdikleri tüm faaliyetleri kaydetmelerine yardımcı olur.

Önemli Hususlar

Endüstri mühendisliği staj defteri tutarken göz önünde bulundurulması gereken bazı önemli hususlar şunlardır:

• Günlük olarak kayıt tutun.
    • Uygun başlıklar kullanın.
    • Gözlemleriniz, analizleriniz ve sonuçlarınızı açıklayın.
    • Görsel yardımcılar (örn. grafikler, tablolar) ekleyin.
    • Stajınızın sonucunda bir değerlendirme yazın.

Staj defteriniz, endüstri mühendisliği alanındaki becerilerinizi ve bilgilerinizi sergilemek için değerli bir araçtır. Örnek staj defterlerini inceleyerek ve önemli hususları takip ederek, kapsamlı ve profesyonel bir staj defteri oluşturabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şu siteyi incele Endüstri mühendisliği notları ve staj defteri örnegi örnekleri var. Bunlara göre bir şeyler yaz.
    http://muratbilginerncfkr.blogspot.com.tr/

Staj klavuzu okulun web sayfasında olabilir veya hocadan veya satjı kabul gören arkadaşlarından birinden isteyebilirsin.
  • MURAT BEY sizin 2 yıl önce yaşadığınız stres şimdi bende de var ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz?Bana yaptığınız staj örneğini gönderebilir misiniz?YARDIMCI OLABİLECEĞİNİZ HERŞEYE TEŞEKKÜR EDRİM.Ben küçük bir yerde yaşıyorum üniversitenin istediği şeyleri burda birçok firma yapmıyor ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum.gungorhamza60@hotmail.com.Şimdiden teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.