Şimdi Ara

Endustri Muhendisligi Icin (Lutfen bakabilirmisiniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar Endüstri muh. icin su universiteler tutuyor.Sizce hangisini uste yazayim sebebiyle belirtirseniz sevirim.

-Balikesir
    -18 Mart(canakkale)
    -Sakarya 2.ö
    -Selçuk (konya)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperia47 -- 17 Temmuz 2014; 16:06:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uppp

• selcuk iyidir ama belki sehir beklentini karsılamaz sehir sıkıntı degil dersen en iyi tercih selcuk olur
  • dostum bende endüstri istiyorum ama böyle anadoludaki sıradan üniversitelerde okuduğumuzda iş bulamayacağımızı söylüyolar, sırf bu yüzden belki de tercihimi değiştiricem ben. End. mühendisliğinde genelde boğaziçi, itü , odtü, bilkent mezunları seçiliyor diyorlar. Anadoluda normal bir üniversitede bu bölümü okusak açıkta mı kalırız sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölüdeniz

dostum bende endüstri istiyorum ama böyle anadoludaki sıradan üniversitelerde okuduğumuzda iş bulamayacağımızı söylüyolar, sırf bu yüzden belki de tercihimi değiştiricem ben. End. mühendisliğinde genelde boğaziçi, itü , odtü, bilkent mezunları seçiliyor diyorlar. Anadoluda normal bir üniversitede bu bölümü okusak açıkta mı kalırız sence ?

Dostum iyimser olucam belki ama olaya şu açıdan bak, endustri muhendislerinin devlette işi yok bunu bilirsin zaten ki eger donanimli bir endustri muhendisi olursan ozel sektor de seni kendisi için firsat olarak gorur -bak bu adam bana para kazandirir dedirtebilirsen pek âla is bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

selcuk iyidir ama belki sehir beklentini karsılamaz sehir sıkıntı degil dersen en iyi tercih selcuk olur

Kardesim bende selcuk dusunuyorum ama tercih olarak üste Balikesir yazdim oda biraz şehirden dolayi.Konya tabi konumu geregi ankara eskisehir antalya izmire yakin olan bir yer buda bir tercih sebebi iste ne dersin selcugu mu yazayim uste ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperia47

quote:

selcuk iyidir ama belki sehir beklentini karsılamaz sehir sıkıntı degil dersen en iyi tercih selcuk olur

Kardesim bende selcuk dusunuyorum ama tercih olarak üste Balikesir yazdim oda biraz şehirden dolayi.Konya tabi konumu geregi ankara eskisehir antalya izmire yakin olan bir yer buda bir tercih sebebi iste ne dersin selcugu mu yazayim uste ?

hocam balıkesirderahat ederim derseniz kalsın nerede oturuyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hyperia47 kullanıcısına yanıt
    hocam ben olsam selçuk yazardım daha büyük şehir sonuçta şehirde etkili böyle şeylerde imkan olasılığı da fazla
  • quote:

quote:

quote:

Rize deyim hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rize deyim hocam

yaz selcuk o zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.