Rehber matematik bakiyomus hocam daha cok. Eyupb'nin yalnizca bir soru bir yorumlarina baktim dedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Endüstri Müh Maaşları (2. sayfa)

-
-
Merhaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Bu tarz paylaşımların yanıltıcı olabileceğini düşünüyorum. Çünkü şirkete, sektöre, çalışılan departmana, yaptığın işe, tecrübene göre o kadar değişebiliyorki bir genelleme yapmak zor. Ben kendi bilgilerimi pek paylaşmak istemiyorum.
-
Bildiklerinizi paylaşabilir misiniz hocam
İTÜ endüstri mezunu tanıdık 2. Senesinde 22k
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi bir tek endüstri mezunlarında görüyorum bu durumu, çalıştıkları iş pozisyonlarını ya da maaşlarını pek paylaşmak istemiyorlar bu forumda. Herkes NDA falan mı imzalıyor işe girerken anlamadım ki? Bir fikir edinmek cidden çok zor kalburüstü endüstri mühendisliği mezunları ne iş yapar ne civarlarda kazanır gibi. (McKinsey gibi aşırı iyi yerlerde çalışan ya da şirkette yükselip CEO olan kişiler gibi nadir durumlar harici tabii ki.)
-
Çok geniş pozisyonlarda çalışıyorlar
En düşük üretim lojistik vb. daha az alıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten uzun zamandır bildiklerimi ve tecrübelerimi paylaştığım alttaki konum var, oradaki mesajlarımdan bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz. Aklınıza takılan ek soru olursa seve seve cevaplayabilirim.
@shalian14 forumu dikkatli arasaydın 7 yıldır devam ettirdiğim ve kolay kolay bulamayacağın, bir çok detay verdiğim konumu görebilirdin. Yaşadığım çoğu şeyi, yol gösterebilecek noktaları yazıyor gelen tüm soruları cevaplıyorum. Her şeyin hazır ayağına gelmesini beklememelisin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananni -- 18 Eylül 2022; 23:50:12 >
-
Pozisyonu ne
Hocam ben satış düşünüyorum da ydışı çok zor gibi. En kolay ydışı hangisinde sizce? Yazılım hariç var mı çevrenizden örnekler? Burdayken iş bulup giden yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falsoluserttop -- 19 Eylül 2022; 7:34:36 >
Evet yurtdisina gitmenin en zor oldugu alan satis. Cunku satis isi cok lokal bir is, bundan dolayi her ulkede satista calisanlar genellikle o ulkenin vatandaslari oluyor. Ancak uluslararasi is yapan ve uzaktan telefonla satis yonetimi&operasyonu olan sirketlerin yurtdisinda turk satis personeli aldigini biliyorum. Buna bir arkadasim ile ornegim de var, Google Irlanda.
Burda calisirken yurtdisina giden endustri bolum arakdaslarimi dusundugumde ise calisanlarin genellikle urun yonetimi, pazarlama veya analitik rollerde calisirken is bulup gittigini goruyorum veya ayni sektorde baska ulkede faaliyet gosteren rakip firmaya.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dijital ürün yönetimi mi?
Hem dijital hem fiziksel urun yonetimi yaparken giden arkadasimlarim mevcut.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yeni mezun o kadar ayrışmaz ama herhalde. yeni mezun maaşları yazılırsa üniye göre bir ortalama çıkartabiliriz kafamızda kabataslak iyi olur.
-
Yine ayrışır özellikle vakıflarda. İngilizce+Almanca bilip Almanyanın güzel ünilerine exchange aracılığıyla gidenler var. Bazıları çap ya da yandal yapıyorken bazıları yapmıyor. Ie de farklı alanlara yönelebiliyorlar bildiğin gibi. Adam örnek verir belki verdiği örnek üninin en düşüğüdür.
Ama yine de birkaç sayı duysak iyi olurdu. Yüksek ihtimalle 1k dolar civarıdır top ünilerde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir tanıdık big four danışmanlık tecrübesi 2 sene, sonra iyi bir bankaya geçiş Manager 2.senesi. 42k.
-
yok artık
Hep derim, endüstri > ceng
-
Tam tersi, maaş vermiyolar
Tavanı çok yüksek kazanan bir bölüm. Danışmanlık firmaları aşırı rekabetçi ve yorucu yerler ama başlangıç maaşı olarak 2k dolar civarlarından bahsediyoruz. Top ünilerin top mezunları çok iyi yerlere geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X