Hocam, McKinsey dışı sanmıyorum 2k dolar olduğunu danışmanlık başlangıcının EY PwC falanda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hocam, McKinsey dışı sanmıyorum 2k dolar olduğunu danışmanlık başlangıcının EY PwC falanda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Biraz daha düşük olabilir ama yakın olduğunu tahmin ediyorum. Ben mckinsey için konuşmuştum dediğiniz doğru olabilir diğer şirketler hakkında çok bir tanıdığım yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalimyapmaz -- 21 Eylül 2022; 15:26:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 16 Ekim 2022; 15:51:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hangi departmanlarda çalışıyor dediğin endüstri müh mezunları? Ortalama dediklerin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falsoluserttop -- 1 Kasım 2022; 22:37:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bana neden aynı maaşı vermiolar hep meşhur şirketlerle görüştüm net mi bu maaş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |