Şimdi Ara

Endoskopi İçin Hastane ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
31.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Endoskopi yaptırmam gerekiyor. İstanbul'da yaşıyorum. Devlet hastaneleri malum temmuza ağustosa gün veriyorlar. Özelde yaptırayım dedim. Muayenesiyle birlikte 1000TL yi buluyor. Makul fiyatlara yapan bildiğiniz iyi bir yer var mı? Kocaeline filan da gidebilirim fiyat çok fark ederse. Bi endoskopiye 1000TL vermek istemiyorum.



  • VALLA BEN 2 YILDA BİR YAPTIRIYORUM.İZMİR BUCA TIP MERKEZİNDE (AYRICA ÖZEL TINAZTEPE HASTANESİ)M EN SON 180,TL VERMİŞTİM.1000 TL ÇOK PARA.
  • Bezmialemde 200 lira fark ile yaptırabiliyorsun ama ileriye gün veriyolar. Ertesi gün yaptırmak isterse 800 lira. Şikayetin nedir ?
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    İki hafta önce bezmialeme gittim temmuza gün veriyorlardı. Haftasonları yapan bir doktor varmış ona yaptırayım dedim galiba 800 dediğiniz o olsa gerek ücreti bilmiyordum. Ona bile mayıs listesi belli olmadı, mayısın başında gelin verelim gün dediler.
    Yaklaşık 10 senedir mide ağrım var iki defa endoskopi oldum. En son 5sene önce filan yaptırmıştım. Onikiparmak ülseri var demişti doktor. Sürekli kullandığım ilaç filan yok ama ramazanda çok zorlanıyorum. Ramazan öncesi bi gideyim ilaç alayım, tutmamam gerekiyorsa zorlamayım diye düşünüyordum ama ne yapacağım bilmiyorum. Endoskopi tedavi yöntemi olsa 1000 değil 10bin vereyim en azından tedavi derim. Ama 1000 liraya sadece teşhis için... Bilemiyorum çok fazla geldi.
  • devlet hastanesinde beleşe ve uyutmadan yaptılar



    önce ortası delik ağız topu baglıyorlar



    sonra kurbanlık koyun gibi yüzüstü yatırıyorlar badını sağa çeviriyorsun görevli besmele çekerken hayvanların nasıl hissettiğini anladım







    ardından yaklasık bir buçuk metre uzunluğunda 2 cm çapında siyah ve kaygan kameralı hortumu görevli bir eliyle kafamı bastırıp diğer eliyle hızlı bir şekilde hortumu direkt mideye kadar sokuyor kusmak istiyorsun ama kusamıyorsun gözlerin kan çanağı ve o şokla fal taşı gibi açılmış ayrıca bol bol gözyaşı







    görevli hortumu midede ileri geri sokup sokup çıkardığında bol bol geğiriyorsun



    keşke ölsem diyorsun ama işkence bitmiyor



    hedef noktayı görünce oradan örnek alıyorlar



    sonra görevli hortumu dahada içine sokuyor ince barsuğu görmek için bir ara hortum köşeye takılıyor







    görevli düğümü açmak ve hortumu ilerletmek için daha da bastırıyor birazdan mideni delip dışarı çıkacak zannediyorsun







    en kötüsü de hortumu geri çıkarmaları defalarca kusmaya çalışıyorsun gözyaşı ve salya sümük o haddeye geliyorki görevli sümüğe bulanmış yüzünü peçeteyle siliyor







    tüm bu işkence 5 dakika sürüyor ama hayatı sorgulamaya başlıyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Ben ayık denedim yaptıramadım tebrik ederim sizi. Yalnız devlette de bayıltıp yapıyorlarmış ama o zaman anestezi doktoru da gerektiği için randevu tarihi iyice uzuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: appreciate-k

    Ben ayık denedim yaptıramadım tebrik ederim sizi. Yalnız devlette de bayıltıp yapıyorlarmış ama o zaman anestezi doktoru da gerektiği için randevu tarihi iyice uzuyor.
    Genelde propofol ile uyuturlar. Normal anestezi gibi değil damardan verilen basit bir narkotik. Anestesi muayenesi gerekmez yani. Teşhiste tedavinin yarısıdır, bekletmeyin derim. Gastro rahatsızlıkları yaşam kaliteni çok bozar ileri seviyelerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun.Size tavsiyem Endoskopi işlemini yapmadan önce farklı bir doktora daha şikayetinizi anlatın.Eğer hekim yine Endoskopi gerek görürse öyle yaptırın.Ayrıca Endoskopi işleminde devlet hastanesi dahi olsa Gastroenterolog tarafından yapılan bir kurum bulunuz.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Randevu/ücret sorunlarından dolayı iki doktora gitmiş oldum dün itibariyle. Ülser denileli 5sene olduğu ve yeniden bakılmadığı için ve iyileşmediğim için endoskopi istediler. Belki başkasının işine yarar Biruni hastanesinde 275TL imiş. Orda yaptıracağım.

    Gazi Üniversitesinde ayık yapmaya çalışırlarken sürekli doktorun elini çektiğim için doktor beni kaldırıp anesteziden randevu almamı istemişti. Ben anestezi sanıyordum. Doğrudur demek farklı bir ilaç. Hasta için daha iyi tabi :)

    Tekrardan teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese Merhabalar;


    Ankara 100.yıl hastanesinde ENDOSKOPİ ve KOLONOSKOPİ için uzman doktorları bulabilirsiniz. 100.yıl hastanesinin müşteri hizmetlerine VIP sağlık ekibi bakmaktadır. Paylaştığım bağlantıdan ilgili kişilere ulaşarak detaylı bilgi sormalısınız.


    https://www.vipsaglik.net/ozel-hastanede-endoskopi-fiyatlari-ankara


    Herkez kendi araştırmasını yapıp kararını vermelidir, sadece referans olsun diye paylaşıyorum, detayları kendilerine sorarsınız. Beğenirsiniz yada beğenmezsiniz kararınızı verecek sizsiniz somuçta.


    herkese selam !!

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.