< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 25 Ekim 2020; 22:8:37 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Endonezyalı bir kadinla sevgili/evlenirmiydiniz ?

Endonezyalı bir kadinla sevgili/evlenirmiydiniz ?
(En Son Oy Tarihi: 21.5.2022)
-
-
birader omegle'de gördüğün her yabancı karıya aşık olup konu mu açıyon sen de
-
Evlenilmez de sevgili olunabilir, soruyu eksik okuduğum için hayır dedim.
Evlilik akıl karı bir iş değil, gerçek anlamda güvenmek zaman alır.
Hani bazen görüyoruz, bazı erkekler çitayı arşa çıkartıyor; köprüden atlayarak evlenme teklifi ediyorlar, vay efendim uçak filosu kiralıyorlar falan.
Bazı kızlarda çitayı arşa çıkarıyor, öyle güven verip öyle ilgileniyorlar ki.
Öyle seviyorlar ki, ulan daha önce sevilmemişim diyorsunuz.
Bu durumda bile, çok sevildiğinizi bilseniz bile, tam anlamıyla güvenmek +2 sene benim için.
-İsteğe bağlı okunacak kısım-
Ben biraz da arkadaşlar arasında bile kıdem sistemi kurmuş biriyim, garip huylarım var.
Örneğin; 15 senelik arkadaşım bana dese ki; "şu kişi senin arkandan iş çeviriyor, yapma bunu, uzaklaş" ve aynı kişi için benim 10 senelik bir arkadaşım çok iyi konuşuyorsa; aklımın sürekli bir köşesinde kıdemli olan arkadaşın sözü olur.
Şimdiye kadar hiç arkadaşlarım tarafından kandırılmadım, yada yanlış fikir edinmedim. Şanslıyım galiba. Aslında bu da şans değil, çevreme kimseyi almam, yeni insanlarla sanki onlar "it"mişçesine tanışır, malesef tanıştık ama, hadi yoluna derim.
Biliyorum yanlış, ama güvenli. Arkadaş arkadaşın arkasından iş çevirir olmuş. Ünideyken bile; çevremde 2 kişi olurdu, tüm okulu tanırdım, sadece uzaktan selamlaşırdım. Onlarda benim yanıma gelmek istemezlerdi, çünkü muhabbet tutmuyor; güvenmediğim adama yalandan muhabbet te etmem, paşa paşa susar otururum :).
- Arkadaş dediğinle bile oturup içeceksin, sonra arkadaşlığınızın akıbeti belli olacak.
E bu sevgili, hatta HAYAT ARKADAŞI dediğin insan için kat ve kat fazlasıyla geçerli.
Geceye güzel bir eser bırakıyorum gençler;
-
Soru eksik değil sevgili/evlenirmiydiniz diyoruz.
/ ya da demektir.Evlilige karşı olan için...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende soruyu "eksik okuduğum" için "hayır" dedim diyorum. Ankete evet demeliydim aslında, sevgili olunabilir; ama evlenilmez diye düşünüyorum.
Ve evlilik konusuna genel olarak çok uzak bakıyorum.
Birbirimizi yanlış anladık kardeşim
-
Nedir bizdeki bu Endonezyalı aşkı
Bende evlendim o şekilde ama ikamet almak çok zor bir olay kaldı ki bir Endonezyalı asla bu ülkeye alışamaz her yıl ülkesine gider gelir. Hani ben çok alfa erkeğim 5 yılda 1 gider diyorsanız bırakın hayal kurmayı çok iyi mazeret sunar ve ikna yeteneğiniz çok yüksekse en iyi ihtimalle 2 yılda 1 gitmelerine ikna olabilirler. + onların aileside gelecek ayrıca ölüm olur kaza olur vs her An hazırda uçak bileti hazır edin.
Birde unutmadan Endonezyalı biri özel noodle el yapımı çeşit çeşit baharatlar., kecap manis sambal chili ve onlarca çeşit baharat Sos olmadan yaşayamaz. Endonezya dan kargo ile kg si 10 usd den bu ürünleri getireceksiniz. Yok makarna yesin ketçap mayonez var dersen boşanırsınız benden söylemesi
Eğer çok paranız varsa evlenin her yıl çocuk dahil uçak biletine 10 bin tl + üç yılda bir 2000 TL ikamet ücreti vereceksiniz
Aklınız varsa nordic yada alman bulun, şişman çirkin vs dert etmeyin çok
Asyalı kızlarda Ten rengi farketmez beyazda olabilir diyorsanız eğer
japon kız bulma hayali kurmayın imkansız ötesi (kıvanç Tatlıtuğ gibi tip varsa olabilir)...rotayı filipinli olmayan Singapur vatandaşlarına çevirin...internet ortamında en çok filipinli kızlar olduğunuda unutmayın pek bulaşmayın onlarda Filipinler den kurtulma derdindeler. Sığınacak liman misali
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 25 Ekim 2020; 23:0:21 >
-
Sıradaki ülke hangisi?
-
Moona ile evlenirdim he
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Omegle a nasıl giriyonuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arada badoo üzerinden Endonezyalı kızlarla konuşuyorum bizim Türk kızlarına oranla çok daha sıcakkanlılar ama dil sorunu var iyi ingilizce bilmek gerek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap biraz abes olacak ancak Endonezyalı sevgilisi olan arkadaşımın yaptığı ve söylediği bir şeyi söylemek istiyorum.
Sevgili olunabilir dediğiniz için söylüyorum, arkadaş kıza oral yapmaya kalkmış tiksinmiş rahatsız olmuş, bir dahakine ice cream sürüp öyle yapmış
Türkçesini yazmak daha da cringe geldi ondan öyle yazdım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SkylinedNedir bizdeki bu Endonezyalı aşkı
Bende evlendim o şekilde ama ikamet almak çok zor bir olay kaldı ki bir Endonezyalı asla bu ülkeye alışamaz her yıl ülkesine gider gelir. Hani ben çok alfa erkeğim 5 yılda 1 gider diyorsanız bırakın hayal kurmayı çok iyi mazeret sunar ve ikna yeteneğiniz çok yüksekse en iyi ihtimalle 2 yılda 1 gitmelerine ikna olabilirler. + onların aileside gelecek ayrıca ölüm olur kaza olur vs her An hazırda uçak bileti hazır edin.
Birde unutmadan Endonezyalı biri özel noodle el yapımı çeşit çeşit baharatlar., kecap manis sambal chili ve onlarca çeşit baharat Sos olmadan yaşayamaz. Endonezya dan kargo ile kg si 10 usd den bu ürünleri getireceksiniz. Yok makarna yesin ketçap mayonez var dersen boşanırsınız benden söylemesi
Eğer çok paranız varsa evlenin her yıl çocuk dahil uçak biletine 10 bin tl + üç yılda bir 2000 TL ikamet ücreti vereceksiniz
Aklınız varsa nordic yada alman bulun, şişman çirkin vs dert etmeyin çok
Asyalı kızlarda Ten rengi farketmez beyazda olabilir diyorsanız eğer
japon kız bulma hayali kurmayın imkansız ötesi (kıvanç Tatlıtuğ gibi tip varsa olabilir)...rotayı filipinli olmayan Singapur vatandaşlarına çevirin...internet ortamında en çok filipinli kızlar olduğunuda unutmayın pek bulaşmayın onlarda Filipinler den kurtulma derdindeler. Sığınacak liman misali
rus kızlarıyla evlilik hakkında ne düşünüyorsun hocam? konuştuğum bir kazan tatarı kız var da. kız tataristanlı yani rus vatandaşı.
En Beğenilen Yanıtlar

birader omegle'de gördüğün her yabancı karıya aşık olup konu mu açıyon sen de |
Benzer içerikler
- berberler ne kadar kazanıyor
- doğalgazlı ocak tüpe çevirme
- cipro diş için kullanılır mı
- omega 3 faydaları
- birine iban numarası vermek tehlikeli midir
- google çizim yap
- penis nakli
- dc açıldı mı
- huawei boykot mu
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X