< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Endeneme tyt

-
-
İlkokulda denemeye girdik sıralar fenaydı denemeye gelince matematik orta geometri kolaydı türkçe de zordu bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhabadünya1 -- 31 Aralık 2022; 13:17:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Matematik ve Türkçe orta sosyal ve fen kolaydı ama tam sınav ayarında çok kaliteli denemeydi özellikle soruların Türkçesi çok güzeldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 3dden daha zordu bence
ortaydı matta boşlar kalmasa daha iiydi
-
Bence matematik orta üstüydü ama genel olarak sınav ayarındaydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaskow -- 31 Aralık 2022; 13:35:8 >
Katılıyorum özellikle türkçesi
Hocam bence 3dnin türkçesi daha zordu be. Değişkenlik gösterir tabi
bu denemesi kötü geçen adam mezu a kalır beyler demedi demeyin önleminizi alin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yine linç yiyeceğim ama sıkıntı değil 3d zor değil sadece soruların dili bozuk 345 ile 3d yi karşılaştırmak tofaşla ferrari kıyaslamak gibi bir şey. 345 hala sınava en yakın denemeyi yapan yayın bu en deneme işiyle de artık sınav ortam ve atmosferi olarak da ösymyi yakaladı üstteki hocalarımın yorumlara sonuna kadar katılıyorum
-
haklısınız hocam orta üstü statüsü daha uygun olacaktır
-
345>3d kesinlikle 3d 345ten iyi değilse o da ösym dilini kullanamamasındandır hak veriyorum.
Şu endeneme zımbırtısı aslında yılların geyiği olan. İnsanlar daha çok çalışıyorun kanıtıdır.
-
Soruları iyiydi ama yazmayan kalem ve silmeyen silgi ile koca denemeyi çözmek cidden zorluyor 😀
Toplu alım indirimini de sayarsam o verdikleri sınav setinin toplam maliyeti maksimum 5TL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7723167B -- 31 Aralık 2022; 16:53:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türkçe ösym seviyesinde değildi 2022'de sınava girmiş biri olarak hiç zorlanmadım sorular aktı gitti 35 dakikada çözdüm (35-5 geldi)
sosyal ösym seviyesindeydi zor da değil kolay da coğrafya dısında klasik okuduğunu anlama sorularıydı coğrafyada bilgi vardı ama mantıkla öyle böyle çözülebiliyordu bence. (17-3 geldi)
matematikte ilk 15 soru güzeldi problemlerde aralara klasik ösym mantığı uğraştıracak 2-3 soru atmıslar onun dısında zor soru yoktu,sorulara takılı kalmayıp çözenler iyi yapmıstır.(ben basaramadım) geometride 3-4 soru cok kolaydı ama ortası yoktu bence o 3-4 soru dısındakiler zor denebilecek sorulardı (31-3 matematik geldi) geometri son 4 soru sadece okuyabildim uğraşacak vaktim yoktu orta üstü ama kaliteliydi bence.
fen'e gelicek olursak fizik soruları kaliteliydi yani bilen yapar çıkar tam ösymydi ama kimya biyoloji için öyle diyemem çok basit ve klasik sorular içeriyordu fene 20 dakika veririm ben normalde ama bu sınavda 10 dakikada fen bitti (17-3 geldi) keske kolay diyip tribe girip hızlı çözmeseydim 3 soruyu tamamen dikkatimden kaçırmısım kısaca böyle işte 95-96 küsür netim var,45k'dan mezunum ve iyi çalıstıgımı düsünüyorum öyle sağda solda 110 yaptım 115 yaptım çok basitti diyenleri pek dinlemeyin güzel sınavdı 2022 tytsinde 91 net yapmıstım bu sınav ondan zordu bence kendime bir şeyler kattığımı görmek iyi hissettirdi.
-
şunu da ekleyeyim organizasyon iyi düşünülmüs kimse üstüm aranmadı da şöyle oldu da böyle oldu da demesin,amaç zaten üstünüzün formaliteden aranması o sınav gününü yaşamanız,ayrıca deneme kitapçıklarının o an size verilirken kutudan çıkarılması da sıralamanızı doğru bir şekilde görmeniz açısından çok iyi (katılım az olsa da ).şuan girdiğiniz tüm türkiye genelleri sağda solda telegramda paylasılıyor gercek sıralamanızı göremiyorsunuz ben geçen sene girdiğim msü öncesinde ne hissettiysem bu sınav da onu hissettim hafif bir heyecan vardı içimde,kurumda girdiğim denemelerde artık bunu hissetmiyorum,tesekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X