Şimdi Ara

Endemik YKS matematik denemesi zor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
8.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün denemeyi aldım ve zorluk olarak normal gibiydi ama çözünce zorlandım 27 doğru çıktı. Çözenler sizde durum nasıl

• Yapay Zekanın Yanıtı

Endemik YKS Matematik Denemeleri Zor Mu?

Endemik Yayınları, Türkiye genelinde tanınan ve güvenilir bir eğitim yayın grubudur. Endemik tarafından hazırlanan denemeler, YKS'ye hazırlanan öğrenciler arasında oldukça popülerdir.

Endemik YKS matematik denemelerinin zorluk seviyesi hakkında çeşitli görüşler bulunmaktadır. Bazı öğrenciler denemelerin zor olduğunu düşünürken, bazıları ise orta düzeyde zorlukta bulmaktadır.

Endemik TYT matematik denemelerinin zorluk seviyesi, öğrencinin matematik konusundaki mevcut bilgisine ve becerisine göre değişebilir. Temel kavramlarda sağlam bir temele sahip öğrenciler, denemeleri daha kolay bulabilirler. Ancak matematik konusunda daha fazla desteğe ihtiyaç duyan öğrenciler, denemeleri daha zorlayıcı bulabilirler.

Denemelerin zorluk seviyesinin yanı sıra, Endemik denemelerinin içerik kalitesi de oldukça yüksektir. Denemeler, YKS müfredatına uygun olarak hazırlanmıştır ve öğrencilerin sınavda karşılaşacakları soru türlerini yansıtmaktadır.

Öğrenciler, Endemik denemelerini YKS'ye hazırlık sürecinde bir değerlendirme aracı olarak kullanabilirler. Denemeleri çözerek, eksikliklerini belirleyebilir ve bu eksiklikleri gidermek için çalışabilirler.

Sonuç olarak, Endemik YKS matematik denemelerinin zorluk seviyesi özneldir ve öğrencinin mevcut bilgisine ve becerisine göre değişebilir. Ancak denemelerin yüksek içerik kalitesi, onları YKS'ye hazırlık sürecinde değerli bir kaynak haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Orta zorlukta
  • Bence de orta

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zor sorular da var kolay da orta da genel olarak baba denemelere acile vs geçiş için çok faydalı olur ha sınavin benzeridir noktasında fifty fifty diyebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baba denemeleri sayabilir misin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endemik genel itibari ile orta-zor denemeler sürüyor piyasaya. ÖSYM'nin bir tık üstü zorlukta olabiliyor bazı soruları. Zorlanmış olman normal. Seviyeden seviyeye değişir gerçi o ama genel olarak kolay deneme yapmaz Endemik zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cplusgazoz -- 26 Nisan 2018; 4:11:38 >
  • Deneme sizce nasıl almayı düşünüyordum hocam kitabı iyi denemesi alınmaz demişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    ayt matematik ilk sorular
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B8EB3E99F

Zor sorular da var kolay da orta da genel olarak baba denemelere acile vs geçiş için çok faydalı olur ha sınavin benzeridir noktasında fifty fifty diyebilirim
    acil denemesi nasıl hocam sizce? alınmalı mı?
  • Hocam endemikten önce kendimi geliştirmem icin hangi denemeleri önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıreykınayt

acil denemesi nasıl hocam sizce? alınmalı mı?

Mutlaka çözmeden sınava girme yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ricky40 rubio

Hocam endemikten önce kendimi geliştirmem icin hangi denemeleri önerirsiniz

Seviyeni tam bilmiyorum da güzel denemeler haricinde deneme pek incelemedim foruma bi sor da herhangi bir deneme toprak yayınları var ona bir bak bulabilirsen incele kolay gelirse al toprak denemesini incelemedim pek bilgi sahibi değilim

• Hocam karekök 20 li ayt denemesini inceledin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARİSTO1235

Hocam karekök 20 li ayt denemesini inceledin mi

İncelemedim bor da forumda kaliteli olmadığını söyleyen var kolay olduğunu vs ben bir sorusunu gördüm sadece oda gözüme takıldı 2017 lys de çıkmış küme sorusuydu sanırım şu parantez içlinde x vs sonra a n b:p vs diyordu o sorunun aynısını gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B8EB3E99F

quote:

Orijinalden alıntı: ARİSTO1235

Hocam karekök 20 li ayt denemesini inceledin mi

İncelemedim bor da forumda kaliteli olmadığını söyleyen var kolay olduğunu vs ben bir sorusunu gördüm sadece oda gözüme takıldı 2017 lys de çıkmış küme sorusuydu sanırım şu parantez içlinde x vs sonra a n b:p vs diyordu o sorunun aynısını gördüm

Alıntıları Göster
    Hız ve Renk AYT denemesi nasıl ?

• orta bile sayılmaz limit türev integraldaki bazı güzel soruları hariç gayet de kolay bir deneme
    soru bankasıyla uzaktan yakından alakası yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.