arkadaslar 4 5 gun oluyor 80 oldum setımı tamamladım.setıme enchantıng yaptırmak ıstıyorum ancak bu konuda hıc bı bılgım yok.bazı seyler ogrendım echantıng meslegıne sahıp olanlar sadece chest ve boot lara + seyler basabılıyormus. ancak ben helmet pad ve dıger parcalarada enchantıng yaptırmak ıstıyorum bunları farklı meslekler yapıyormus bı de bazı bolgelerde rep kasmak gerektıgını soleyenler oldu yanı anlayacagınız tam bı sonuca varamadım lutfen yardım edın tessekkurler.
armory:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Karazhan&cn=Whichone su an arms oynuyorum ama ıı bı ıkı el axe bulunca fury donecem pve oynuyorum fury olacagımdan dolayı + str crıtıc ve ap olarak enchanting yaptırmak ıstıyorum yorumlarınızı buna gore yaparsanız sevınırım.
shoulder helm için son of hodir ve kirin tor quearter masterlarından enchant satın almalısın. exalted olmaılısın ayrıca
ayrıca ah'ta consumeables- item enchant tan da enchant satın alabilirsin diğer enchantar için
Kirin Tor Faction: Kafalığa Spell Power + Crit Argent Crusade Faction: Kafalığa Defense + Stamina Knights of Ebon Blade Faction: Kafalığa Attack Power + Crit Wyrmrest Accord Faction: Kafalığa Spell Power + Mana Per Second
Son of Hodir: Omuzluğa her class için enchant (Honored olunca Rare, Exalted olunca Epic)
Leatherworkers: Pantolona yama (Stamina + Agi veya Attack Power + Crit) Tailors: Pantolona yama (Spell Power + Crit veya Spell power + Mana) Blacksmiths: Kemere ek prismatic soket
Bunun dışındaki bracer, chest, eldiven, bot, weapon gibi itemlara enchant, enchanterların işi.
dübel allah razı olsun kardes senden mukemmel acıklamıssın tesekkurler