Şimdi Ara

En Zor Lys-1 Matematik+Geometri Yılı (Anket)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

En Zor Lys-1 Matematik+Geometri Yılı (Anket)

(En Son Oy Tarihi: 28.11.2020)
Giriş
  • En zor lys matematik-geo yılı seciminiz nedir?

Edit: Aiste sorular da aciklandi netlerin durumuna göre nasıldı sizce zorluk

Ankete devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lysiscoming -- 16 Haziran 2015; 9:39:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2014 diyen var ya la :DDDDD
  • 2015 en zoru falan değil kendimizi kandırmayalım.8-10 soru dışında aman aman bi soru yoktu.Objektif bi gözle bakarsanız son sorular dışında geneli çözülebilir sorulardı.

Çok iyi beklemiyorum orası ayrı.

edit: eksilemişsiniz ama ciddiyim arkadaşlar dediğim gibi çok iyi beklemiyorum ama objektif bakın,integral dahil olmak üzere 8-10 soru dışında normaldi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahira. -- 14 Haziran 2015; 19:12:14 >
  • 2013 mü en zoru :D 45 net çıkardım ondan. yorum isteyen güzel bir sınavdı ancak öyle kasıntı soru yoktu o sınavda. bu sınavda olasılık, kümeler, limit, türev, integralden kasıntı soru vardı gayet
  • Tabiki de 2010 2015 bebek işi.Edit:1 net bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adaletiseveninsan -- 14 Haziran 2015; 18:53:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pysko741

2013 mü en zoru :D 45 net çıkardım ondan. yorum isteyen güzel bir sınavdı ancak öyle kasıntı soru yoktu o sınavda. bu sınavda olasılık, kümeler, limit, türev, integralden kasıntı soru vardı gayet

olasılığın ve limitin hangi soruları kasıntıydı?
  • Sorular zorluk seviyesi 2013 > 2015

Zaman porblemi, işlem ameleliği 2015 > 2013

2013 kesinlikle daha kaliteli bir sınavdı..

En azından nasıl yapılacağını bşldiğin bir soruya 2-3 dk ayırmıyordun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yav arkadaalar 2013 sorulari kesinlikle zordu bi karmasik sayi bile kasintiydi ama bunun da ondan geri kaliri yok ozellikle integralin masallahi vardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahira34

2015 en zoru falan değil kendimizi kandırmayalım.8-10 soru dışında aman aman bi soru yoktu.Objektif bi gözle bakarsanız son sorular dışında geneli çözülebilir sorulardı.

edit: eksilemişsiniz ama ciddiyim arkadaşlar dediğim gibi çok iyi beklemiyorum ama objektif bakın,integral dahil olmak üzere 8-10 soru dışında normaldi bence.

bu sınav hedefi 20-30 arası olan biri için çok basitti ama dediğin gibi son kısımın zorluğundan dolayı hedefi 40-45 olan biri için en zor yıldı bence.
  • 2013 sınavını evinde rahat koltuğunda çözen adamlar 2015 e daha zor diyor tabi atmosferi yaşamayan ne bilecek
  • aslında haklısın,44-45+ için sıkıntılı sayılabilecek bi sınavdı,bu biraz da sınav esnasıyla alakalı bi durum o an insan bazı şeyleri göremeyebiliyor.
  • 2013 te 42 net yaptım
    2015e girmedim ama 2013 en zoru

• Arkadaşlara katılıyorum bende, 30 net falan isteyen için zor değildi, +45 isteyen için en zor sınavdı, 35-40 arası isteyen içinse 2013'ten daha kolaydı ama abartılacak kadar daha kolayda değildi bence, bir iki tık altı en fazla
  • küçükhakan kullanıcısına yanıt
    2015'i evde rahat koltuğumuzda çözdük, onda sınav atmosferi yoktu haklısın.
  • 2011e bile oy veren var
  • en zor sınav kesinlikle 2013 dü ardından 2014 ile 2015 yarışır. son iki senedir iki sınava da girdim 2014 daha zordu kesinlikle .
  • En zor 2010du manyakmisiniz ???

• Malim okuzum la ben. Integrali turevi limiti hatasiz yapmisim salak salak sorularda yanlis yapmisim

• quote:

Orijinalden alıntı: bahira34

2015 en zoru falan değil kendimizi kandırmayalım.8-10 soru dışında aman aman bi soru yoktu.Objektif bi gözle bakarsanız son sorular dışında geneli çözülebilir sorulardı.

lanet olsun yine haklısın
  • bahane94 B kullanıcısına yanıt
    He 20 net yapamam, kimle konuştuğunu dahi bilmiyorsun :D kuyruk acısı var sende anlaşılan hahaha

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.