Şimdi Ara

En yüksek ses çıkaran video oynatıcı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar malumunuz laptoptan yeterince ses çıkmıyor. kulaklığım kayıp. gom player ve splash pro var ikiside yeterli sesi vermiyor. daha iyi bir tavsiyesi olan var mı?

• Divx sanırsam en çok çıkaran..
  • KM Player çok iyi.
  • Hocam VLC player %200 e kadar cikartiyor sesi ve açamadigi hicbir video yok laptop kullananlar icin kesinlikle tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun arkadaşlar deniyorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sutlusoda

Hocam VLC player %200 e kadar cikartiyor sesi ve açamadigi hicbir video yok laptop kullananlar icin kesinlikle tavsiye ederim

%200 görünen kısmı alttaki simgede

ctrl + yukarı tuşuna basarsanız %400e çıkardığını göreceksiniz. Ses konusunda oldukça başarılı ancak bunun hoparlörlere zarar vereceğini de unutmayalım.

Ben alışkanlığımdan ötürü yıllardır BSPlayer kullanıyorum ancak ses konusunda çok başarısız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: Sutlusoda

Hocam VLC player %200 e kadar cikartiyor sesi ve açamadigi hicbir video yok laptop kullananlar icin kesinlikle tavsiye ederim

%200 görünen kısmı alttaki simgede

ctrl + yukarı tuşuna basarsanız %400e çıkardığını göreceksiniz. Ses konusunda oldukça başarılı ancak bunun hoparlörlere zarar vereceğini de unutmayalım.

Ben alışkanlığımdan ötürü yıllardır BSPlayer kullanıyorum ancak ses konusunda çok başarısız.

Evet 400 yaziyo ama okadar etkisi yok gibi geliyo bana o yuzden oyle yazdim :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle "vlc player"ı tavsiye ederim %400'e kadar çıkartabiliyor ses düzeyini ama %400'de biraz ses de bozulmalar olabiliyor ama genede tatmin edici düzeyde.
  • VLC 400 ama ses bozuluyor arttıkça sanırım.
  • En fazla çıkaranı bilmemde Pot Player'da eşitleme ayarları var.
    Kendisi yükseltiyor kurcalamak lazım.
  • kesinlikle vlc
  • benim vlc en fazla 200 çıkarıyor daha da artmıyor ne ypabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.