Şimdi Ara

En Yeni Codecler Nereden Bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sistemimde DeCoPa diye bir toplu Divx kurulum paketi yüklü.. Son zamanlarda netten çektiğim bazı filmleri açamıyorum. Acaba codec sorunum mu var bilemiyorum. Gerek Divx gerekse onun haricinde diğer video formatlarının güncel sürümlerini nerelerden bulabilirim?

Yardımlar için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ElRoNd_ -- 9 Eylül 2005, 16:03:30 >

• ? yok mu öyle siteler filan?
  • konu,yazılım genel bölümünde daha çabuk çözüme ulaşacaktır
    lütfen konularımızı doğru yerlere açalım
  • _____________________________
    Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyarınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız. (Konfüçyus)
  • mega codec pack mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.hot-videos.be diye bir siteden lisans almam gerektiği yazıyor çektiğim videoları media player ile açmaya kalkınca..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ElRoNd_

www.hot-videos.be diye bir siteden lisans almam gerektiği yazıyor çektiğim videoları media player ile açmaya kalkınca..?

Eğer lisans soruyosa maalesef protected wmv çekmişin.Sanırım şuan için lisansız izleme yolun yok.

• ace mega codec pack işini fazlasıyla görecektir.

www.softpedia.com

www.download.com a bakabilirsin oldukça geniş siteler
    Öğrendiklerini bir saat gibi cebinde taşı. İkide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanlar gibi ortaya çıkartma. Eğer biri sana saati sorarsa söylersin, ama her saat başında sorulmadan saat kulesi gibi ötme.
    Lord Chesterfield
  • Hay anasını satıyım gerçekten mi? bi sürü de uğraşıp çektik anasını satıyım..satıyım anasını.. atasını sanıyım..
    quote:

Orjinalden alıntı: Executioner

quote:

www.hot-videos.be diye bir siteden lisans almam gerektiği yazıyor çektiğim videoları media player ile açmaya kalkınca..?

Eğer lisans soruyosa maalesef protected wmv çekmişin.Sanırım şuan için lisansız izleme yolun yok.

• ace mega codec pack i burdan çekebilirsin

http://www.free-codecs.com/ACE_Mega_CoDecS_Pack_download.htm
    Öğrendiklerini bir saat gibi cebinde taşı. İkide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanlar gibi ortaya çıkartma. Eğer biri sana saati sorarsa söylersin, ama her saat başında sorulmadan saat kulesi gibi ötme.
    Lord Chesterfield
  • sağol üstad, fekat bu lisanslı dosyaları izlemeye izin veriyor mu?
  • quote:

sağol üstad, fekat bu lisanslı dosyaları izlemeye izin veriyor mu?

Sorun senin codeclerinde değil, sorun lisans almakta. O filmleri standart codeclerle yapılıyorlar ama lisans istiyorlar. Bütün codeclerin yüklü olsun, elindeki film vs. lisans aldıktan sonra rahatça çalışır...
    bulmalısın ki izleyebilesin
    ace mega free olması lazım
    Lord Chesterfield
  • quote:

lisansı nereden alıyoruz peki?

Filmi açtığın zaman (Media Player ile) sana zaten lisans soracak "hede hödö" bişeyler diyecek. Username ve Passwordunu yaz ve onay tuşuna bas. Sonra servere bağlanıp isim/şifeyi kontrol edecek ve sonra Tamam tuşu gelecek. Filmi güvenle izleyebilirsin.

Ama her filmi açısında bunu yapacaksın... Protected media nın sorunu bu. Ama Protected medianın 10. versiyonu zaten kırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figo -- 9 Eylül 2005, 16:59:30 >

Ama her filmi açısında bunu yapacaksın... Protected media nın sorunu bu. Ama Protected medianın 10. versiyonu zaten kırıldı.
  • quote:

Anaaa! nerede kırıldı? nasıl kırıldı? kırılmış olanı istiyorum ben?! yardııımmm...

Ya 15-20 gün önce kırıldığını okumuştum. Hatta kırılan siteyi bilem ziyaret etmiştim ama unuttum ya...

Orjinalden alıntı: | Spooky |

quote:

Anaaa! nerede kırıldı? nasıl kırıldı? kırılmış olanı istiyorum ben?! yardııımmm...

Ya 15-20 gün önce kırıldığını okumuştum. Hatta kırılan siteyi bilem ziyaret etmiştim ama unuttum ya...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.