Şimdi Ara

En yakın kız arkadaşımdan hoşlanmaya başladım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
22.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En yakın olduğum kız arkadaşıma karşı daha özel şeyler hissetmeye başladım son zamanlarda. Eskiden yoktu bu son zamanlarda aklımdan çıkaramaz oldum.Her şeyi konuşurdum kızla sevgililerimi falan filan özel şeyleri. Şimdi ona karşı aynı şeyleri hissediyorum. Arkadaş olarak bir çok şey yaşamışken birden sevgili olmak garip kaçabilir ama ondan gerçekten hoşlanıyorum. Ne yapsam bilemedim. Söylersem tepki almaktan korkuyorum çünkü bir geçmişimiz var bunun yok olmasını istemem. Benim için değerli biri. Ne yapayım ne edeyim yardım edin, aranızda bu tip şeyler yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalMania7x -- 10 Ekim 2010; 20:43:34 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

En Yakın Erkek Arkadaşınızdan Hoşlanma Belirtileri

Yakın bir erkek arkadaşınızdan hoşlanmaya başladığınızda, bu kafa karıştırıcı ve zorlayıcı bir deneyim olabilir. İşte, bu durumu yaşıyor olabileceğinizi gösteren bazı belirtiler:

• Onun yanında daha sık olmak istiyorsun ve onunla geçirdiğin her anı değerlendiriyorsun.
    • Ona karşı korumacı hisler besliyorsun ve onu rahatsız eden her şeyden korumak istiyorsun.
    • Onun fikrine önem veriyor ve kararlarını etkilemek istiyorsun.
    • Ona karşı kıskançlık duyguları hissediyorsun, özellikle de başka insanlarla yakınlaştığında.
    • Onun hoşlanma belirtilerini fark etmeye çalışıyor ve onun da sana karşı duyguları olup olmadığını merak ediyorsun.
    • Onunla fiziksel teması özlüyor ve onun yanında olduğunda rahat hissediyorsun.
    • Onunla gelecek planları yapıyor ve hayatınızın bir parçası olmasını istiyorsun.

Bu belirtilerin hepsini veya sadece birkaçını yaşıyorsan, en yakın erkek arkadaşından hoşlanıyor olabilirsin. Bu durumda, duygularını dikkatlice değerlendirmeli ve nasıl ilerleyeceğine karar vermelisin. Arkadaşlığınızı riske atmamak veya onu rahatsız etmemek için temkinli davranmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İçinde kalcağına git et ama kabul etmez büyük etmez büyük ihtimalle, etmezse aranızın da bozulacağını sanmıyorum lakin bi daha çok derin konuları konuşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodSmacker

İçinde kalcağına git et ama kabul etmez büyük etmez büyük ihtimalle, etmezse aranızın da bozulacağını sanmıyorum lakin bi daha çok derin konuları konuşamazsınız.
    Kabul etmez. Etse bile çok saçma birbirinize zamanında bel altı şaka yapmışsınızdır, en rezil anlarınızı görmüşsünüzdür, her şeyi paylaşmışsınızdır bu saatten sonra sevgili olmak çok saçma git başka kız bul kafandan çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodSmacker

İçinde kalcağına git et ama kabul etmez büyük etmez büyük ihtimalle, etmezse aranızın da bozulacağını sanmıyorum lakin bi daha çok derin konuları konuşamazsınız.
    Aynısı başıma geldi, evet bende çok korkuyodum bundan sonra olan oldu işte oda boş değilmiş, ilk bir ay çok güzel geçti herşeyini biliyosun her zevkini... Çok güzel vakit geçirebiliyosun ama bizimki 4 ay sürdü, mükemmel bi ilişki bu, evlenene kadar kopmazsınız artık siz dedi bütün çevredeki arkadaşlarım, evlenirsiniz siz artık diyolardı ama önceden arkadaş olmanın, herşeyini biliyo ve onunda seninkileri biliyo olması çok baş ağrıtıyo, içinden çıkılmaz bir hal alıyo ve o mükemmel arkadaşı kaybediyosun, hayatından atmak zorunda kalıyosun boşluğa düşüyosun... Bende sana yaşadığım için bir tavsiye, biraz uzak tut kendini ve biran önce iyice bağlanmadan aklından çıkar... Yoksa o güzel arkadaşlığın mahfolucaktır emin ol.. Ama eğerki dersen bana o 4 ay veya 8 ay sizinki ne kadar sürerse o yeter diyorsan, evet mükemmel zaman geçiriyosunuz ama sonunu hiç düşünmediğin şey bir anda bitiyo ve ortada kalakalıyosun.

Benimki biteli 1 ay oldu, ve şunu savunuyorum, herşeyini hiçkimseye anlatmiyicaksın, sadece sende kalan özel birşeylerin olmalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: batuberlin

Kabul etmez. Etse bile çok saçma birbirinize zamanında bel altı şaka yapmışsınızdır, en rezil anlarınızı görmüşsünüzdür, her şeyi paylaşmışsınızdır bu saatten sonra sevgili olmak çok saçma git başka kız bul kafandan çıkar

Alıntıları Göster
    Söylersen kaybedersin bende aynı senin gibiydim söyledim ve kaybettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanGurlek

Resmen senaryo yazmışsın kafanda, yazdıklarımdan bunu nasıl çıkardın anlamadım. Bel altı şaka falan yaptığımız yok belli bi seviyemiz vardı. O biraz aile yapısından kaynaklı çekingen olduğu için paylaşamadığımız daha çok şey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Womanizer!

Aynısı başıma geldi, evet bende çok korkuyodum bundan sonra olan oldu işte oda boş değilmiş, ilk bir ay çok güzel geçti herşeyini biliyosun her zevkini... Çok güzel vakit geçirebiliyosun ama bizimki 4 ay sürdü, mükemmel bi ilişki bu, evlenene kadar kopmazsınız artık siz dedi bütün çevredeki arkadaşlarım, evlenirsiniz siz artık diyolardı ama önceden arkadaş olmanın, herşeyini biliyo ve onunda seninkileri biliyo olması çok baş ağrıtıyo, içinden çıkılmaz bir hal alıyo ve o mükemmel arkadaşı kaybediyosun, hayatından atmak zorunda kalıyosun boşluğa düşüyosun... Bende sana yaşadığım için bir tavsiye, biraz uzak tut kendini ve biran önce iyice bağlanmadan aklından çıkar... Yoksa o güzel arkadaşlığın mahfolucaktır emin ol.. Ama eğerki dersen bana o 4 ay veya 8 ay sizinki ne kadar sürerse o yeter diyorsan, evet mükemmel zaman geçiriyosunuz ama sonunu hiç düşünmediğin şey bir anda bitiyo ve ortada kalakalıyosun.

Benimki biteli 1 ay oldu, ve şunu savunuyorum, herşeyini hiçkimseye anlatmiyicaksın, sadece sende kalan özel birşeylerin olmalı...

Hak veriyorum sana. Arkadaş olduğum biriyle çıkmıştım daha önceden. 1-2 ay geçti iyi güzel ama ayrılınca eskisi gibi olmadı tabi. Ne arkadaş olabiliyosun ne sevgili. Farkındayım olayın ama bu kıza karşı zaafım var. Ne yapıcam bilmiyorum. Zamana bırakmak en iyisi sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Womanizer!

Benimde 4 aya yakın sürmüştü dediği gibi sadece arkadaşını kaynediyor ve ortada kalıyorsun. katılıyorum arkadaşa

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalMania7x

quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanGurlek

Resmen senaryo yazmışsın kafanda, yazdıklarımdan bunu nasıl çıkardın anlamadım. Bel altı şaka falan yaptığımız yok belli bi seviyemiz vardı. O biraz aile yapısından kaynaklı çekingen olduğu için paylaşamadığımız daha çok şey var.

Alıntıları Göster
    bu durumda iki yol karşına çıkıyor; birincisi bu zamana kadar çok verdiğin bir arkadaşının sevgilin olup daha da kıymete binmesi ve ilişkinin seyrine göre evliliğe kadar gitmesi (mutlu son), ikincisi çok değer verdiğin bir kimsenin kaybı..teklifinden sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacak seni temin ederim..Boş yere ikiyüzlü davranışlar kendini göstermeye başlar birbirinizi üzersiniz ve mutlak ayrılık(kötü son)
    risk sana ait, kazanabilirsin ama kaybetmeyi de hazmedebilmek lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: VeNoM

bu durumda iki yol karşına çıkıyor; birincisi bu zamana kadar çok verdiğin bir arkadaşının sevgilin olup daha da kıymete binmesi ve ilişkinin seyrine göre evliliğe kadar gitmesi (mutlu son), ikincisi çok değer verdiğin bir kimsenin kaybı..teklifinden sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacak seni temin ederim..Boş yere ikiyüzlü davranışlar kendini göstermeye başlar birbirinizi üzersiniz ve mutlak ayrılık(kötü son)

Yorumun için teşekkür ederim. Açık açık konuşmayı düşünüyorum onla. İçimde kalmasını istemiyorum çünkü. Ona olan hislerimi bilmeli. Bu şekilde kendimi kötü hissediyorum çünkü yüzüne bakıp da ne hissettiğimi söylememek üzüyor. Umarım sonu güzel olur.

• quote:

quote:

Yorumun için teşekkür ederim. Açık açık konuşmayı düşünüyorum onla. İçimde kalmasını istemiyorum çünkü. Ona olan hislerimi bilmeli. Bu şekilde kendimi kötü hissediyorum çünkü yüzüne bakıp da ne hissettiğimi söylememek üzüyor. Umarım sonu güzel olur.

Kendini kötüsünede hazırlamalısın yoksa kabullenmek zor oluyor bazen...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tlhsbt

quote:

quote:

Kendini kötüsünede hazırlamalısın yoksa kabullenmek zor oluyor bazen...

Alıntıları Göster
    sonra pişman olmaktansa içinde tutma ve ciddiyetini hislerini tüm samimiyetinle paylaş en önemlisi ona ne olduda bu tarz hisler beslemeye başladın içtenlikle anlat asla keşke deme kararlı ol umarım herşey gönlünce olur kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

sonra pişman olmaktansa içinde tutma ve ciddiyetini hislerini tüm samimiyetinle paylaş en önemlisi ona ne olduda bu tarz hisler beslemeye başladın içtenlikle anlat asla keşke deme kararlı ol umarım herşey gönlünce olur kolay gelsin

Alıntıları Göster
    İnan yapma böyle birşey.sonu hiç iyi bitmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

İnan yapma böyle birşey.sonu hiç iyi bitmiyor.

Alıntıları Göster
    Bencede söyleme seni sevseydi bu kadar yakınsın hiç mi belli etmez .İstemese de senle karsılasınca donar kalır, ne yapacağını bilmez , konusamaz konussada saçmalamaya başlar

Kısaca kanka kadar yakın oldugun kızdan bu güne kadar en ufak hoşlanma belirtisi almadıysan .Bu teklifin sonu hüsran olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

Aynen böyle yapmayı düşünüyorum. Ona karşı olan hislerimin değişmesinin nedeni bana karşı diğerlerine göre özel davranması. Hepsini konusacam tek tek. Sağolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

Bencede söyleme seni sevseydi bu kadar yakınsın hiç mi belli etmez .İstemese de senle karsılasınca donar kalır, ne yapacağını bilmez , konusamaz konussada saçmalamaya başlar

Kısaca kanka kadar yakın oldugun kızdan bu güne kadar en ufak hoşlanma belirtisi almadıysan .Bu teklifin sonu hüsran olur bence.

Kızlar duygularını saklamakta gerçekten çok ustadır...

Eğer gerçekten olgunsanız ve birbirinize anlatmadığınız özeliniz varsa, kızda sana karşı boş değilse, yaşınızda müsaitse evliliğe kadar gider
  • quote:

quote:

Aynen böyle yapmayı düşünüyorum. Ona karşı olan hislerimin değişmesinin nedeni bana karşı diğerlerine göre özel davranması. Hepsini konusacam tek tek. Sağolasın.

Alıntıları Göster
    bence konuşma. lisede yakın bir arkadaşım vardı, bende bi ara ona karşı özel hisler duymaya başladım, bunu söylemekle söylememek arasında kaldım. okul bitti ayrıldık ama ben söylememiştim. daha sonra onu nadir görmeye başlayınca aslında hislerimin onunla birlikte zaman geçirmenin vermiş olduğu haz olduğunu anladım.
    halen şu an arkadaşım fakat lisede ona karşı hislerimi söyleseydim arkadaşım olarak kalamayacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

bence konuşma. lisede yakın bir arkadaşım vardı, bende bi ara ona karşı özel hisler duymaya başladım, bunu söylemekle söylememek arasında kaldım. okul bitti ayrıldık ama ben söylememiştim. daha sonra onu nadir görmeye başlayınca aslında hislerimin onunla birlikte zaman geçirmenin vermiş olduğu haz olduğunu anladım.
    halen şu an arkadaşım fakat lisede ona karşı hislerimi söyleseydim arkadaşım olarak kalamayacaktı.

Bu konuda yaş çok önemli. Lisedeysen bencede söyleme arkadaşım boşver, ne aşklar unutuluyor lisedeki.

Ama 20 yaşına vardıysan artık birşeylerin farkındasındır. Hayatı tozpembe görmeyi yavaş yavaş bırakmaya başlıyorsun. işler ciddiye biniyor. Kızında düşünceleri çok önemli.

Benden sana bir tavsiye, kızın dışında samimi olduğun arkadaşlarına söyle aynı ortamdayken pekte yakışıyorsunuz gibisinden sözler sarfetsinler, kızın tepkisi ne olcak bakalım.

• quote:

quote:

sende sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

quote:

quote:

sende sağol

Alıntıları Göster
    Sigmund Freud u ne kadar manyak bulsam da

bir kez daha haklı çıktı

bir kız ve bir erkek asla arkadaş olamaz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.