Şimdi Ara

En yakın arkadaşlarımla küstüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık yalnızım koca dershanede bir tane bile arkadaşım kalmadı selam veren yok,alan yok.Takıldığım grup ile de aramız bozuldu..

Ne yapmalıyım?

• Bosver gundi 3 ay sabret seneye umrunda olmazlar zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xqueir

Bosver gundi 3 ay sabret seneye umrunda olmazlar zaten.

Yemeğe bile tek gidiyorum ama.

Bu arada arka planda Rohirrim Charge açık.
  • Kızsın deme?

• Aranız senin yüzünden bozulduysa özür dile veya barışmayı dene çünkü arkadaşlık önemli bir unsur yalnızlık iyi bişi değil bu söylediklerim sınavla bir alakası yok bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

Kızsın deme?

No man

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagertha Lothbrok -- 26 Şubat 2015; 23:04:46 >
  • Arayi duzeltmeye calis o zaman.cok buyuk yanlis yapmadiysaniz birbirinize duzelir.

Ben mobilden giriyorum pc olsa acardim arkadan simdi :D Bak gaza getirdin beni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman gari gizla takil

• quote:

Orijinalden alıntı: xqueir

Arayi duzeltmeye calis o zaman.cok buyuk yanlis yapmadiysaniz birbirinize duzelir.

Ben mobilden giriyorum pc olsa acardim arkadan simdi :D Bak gaza getirdin beni.

Tavsiye ederim, harika oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

O zaman gari gizla takil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagertha Lothbrok -- 26 Şubat 2015; 23:08:54 >
  • Bende asigim herkesin bir derdi var.

• Ya bırak seviyolarsa zaten geri alırlar sen bir sey demeden..zaten 3-4 ay sonra ömür boyu görmezsin sanırım boşver. Hayat bu kadar küçük şeyleri takmak için çok kısa

• sınava 15 gün var sen neyi kovaliyon

• Benimde takıldığım 2 insan vardı başka şehirlere gittiler ama sıkntı yok seneye görmicem zaten hiçbirini bence sende takma
  • Arkadaşlar biraz ciddi olun. Ben 10 senelik arkadaşlarıma yol verdim. Niye? Anca hevesimi baltalalar. "Sen kazanamazsın, o puanı alamazsın,bizde o kafa yok(benide kendileri sandılar),seneye belki" felan diyorlardı. Bütün alakamı kestim. Zaten barajı zor geçen tiplerdi. Sizde onlara inat çalışın ben öyle ediyorum. Tercihlerden sonra "aa kazandın mı?" Demelerine güleceksiniz.

• MehelYusuf kullanıcısına yanıt
    4-5 ay sonra çok büyük kısmı bir daha birbirini görmeyecek, neyin dostluğu?

• klasik ve soylenmis ama cidden hicbirini gormiceksin istesen bile bi sekilde bulusamayacaksiniz takma kafani dinle otur deneme coz ne biliyim alternatifleri gelistirirsin sen

• Hayat bos pompala cos derler hocam. Sen de tek takıl bıraz mıs gıbı. Sınavına calıs

• okul arkadaşlığı olsa neyse de dersane arkadaşlığı gelip geçici be kardeşim. Şu an dersanede çok iyi arkadaşlarım var da bir kaç ay sonra yolda görsek belki selamlaşırız acı ama gerçek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.