Şimdi Ara

En yakın arkadaşınızın size attığı kazık?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En yakın arkadaşlar her zaman başa bela olmuştur.Hele erkek iseniz ve en yakın arkadaşınız erkek ise,sizin kızlarla çıkmanıza izin vermez(nasıl bir olaysa),kızlarla çıkınca onu satacağınızı düşünür.Var mı böyle arkadaşından kazık yiyen ve anlatacaklar merak ediyorum:)

Benimki sevgilimi elimden aldı.

• Bana güvenmedi Çokta şeyimde ne hali varsa görsün kimsenin kimseye ihtiyacı yok şu dünyada tekde yaşanır
  • Benim kiz arkadasima yenge diyor, bir kere ismiyle hitab ettigini bile duymadim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Right_

Bana güvenmedi Çokta şeyimde ne hali varsa görsün kimsenin kimseye ihtiyacı yok şu dünyada tekde yaşanır

Haklısın arkadaşım dünyada yalnızda yaşanabiliyor. Gördüğüm kadarı ile dostları yüzünden sevgilisini kaybeden çok fazla kişi varmış, kötü bir durum, güvenilecek kişi kalmamış gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkDefender

quote:

Orijinalden alıntı: _Right_

Bana güvenmedi Çokta şeyimde ne hali varsa görsün kimsenin kimseye ihtiyacı yok şu dünyada tekde yaşanır

Haklısın arkadaşım dünyada yalnızda yaşanabiliyor. Gördüğüm kadarı ile dostları yüzünden sevgilisini kaybeden çok fazla kişi varmış, kötü bir durum, güvenilecek kişi kalmamış gerçekten.

1/100 belkide 1/1.000

• quote:

Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C

En yakın arkadaşlar her zaman başa bela olmuştur.Hele erkek iseniz ve en yakın arkadaşınız erkek ise,sizin kızlarla çıkmanıza izin vermez(nasıl bir olaysa),kızlarla çıkınca onu satacağınızı düşünür.Var mı böyle arkadaşından kazık yiyen ve anlatacaklar merak ediyorum:)

Hocam kızma ama son yazına okuyunca bir anlık güldüm valla.

Valla kardeşim dediğim adamdan bugüne kadar hiç kazık yemedim ama bana en büyük kötülüğü sanırım ayrıldığım kız arkadaşımla tanıştırarak yaptı. Hala "hep senin yüzünden Tevfik" diye kızdırırım onu

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

quote:

Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C

En yakın arkadaşlar her zaman başa bela olmuştur.Hele erkek iseniz ve en yakın arkadaşınız erkek ise,sizin kızlarla çıkmanıza izin vermez(nasıl bir olaysa),kızlarla çıkınca onu satacağınızı düşünür.Var mı böyle arkadaşından kazık yiyen ve anlatacaklar merak ediyorum:)

Hocam kızma ama son yazına okuyunca bir anlık güldüm valla.

Valla kardeşim dediğim adamdan bugüne kadar hiç kazık yemedim ama bana en büyük kötülüğü sanırım ayrıldığım kız arkadaşımla tanıştırarak yaptı. Hala "hep senin yüzünden Tevfik" diye kızdırırım onu

Benzer durumları yaşamışız.Beni tanıştırdığı bir kızla sohbetimiz arttı , zamanla aşık oldum.6 ay kadar elde etmeyi denedim ancak hala sevmeme rağmen vazgeçtim ondan.Laf arasında ''sen yaktın beni'' derim hep yakın arkadaşıma .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.