< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Teşekkürler, geçiş bayiden mi olacak kaç gün sürer.eskiden kötüydü , şimdi nasıl bilmiyorum.Vodafon dan kaçmıştık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yeni bir hat almak istiyorum.operatörler 350 400 tl civarı kart ücreti istiyor.Sizce nasıl bir yol izleyebilirim? 20 gb civarı internet lazım.fiyat performans ya da avantajlarına bakarsak nasıl bir tavsye verirsiniz_ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri441907 -- 27 Mayıs 2023; 8:48:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cok tesekkurler hocam. Peki belirttigimiz gecici donemde en uygun tarife yerine gecici de olsa ihtiyaca yonelik yuksek bir tarifeye gecsek daha sonra malum hedef tarifeye ulasmamizda bu engel olur veya sorun cikarir mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
25gb olan tarifenin tam adı nedir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Enfes prime 25 dedi diye hatırlıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri441907 -- 27 Mayıs 2023; 23:35:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivaslı5841 -- 29 Mayıs 2023; 3:25:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 yıldan fazladır ttelekom blöf yemiyor diye biliyorum hala yiyor mu gerçekten? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |