< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (87. sayfa)

Giriş
-
Arkadaşlar Vodafone 128k 5g sim kart verirken Turkcell 64 k sim kart veriyor. Bu konuda zayıf olduğunu düşünüyorum. Ücretsiz 128 k sim kart vermiyor mu Turkcell
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında müşteri temsilcisi söylüyordu, bana söyledi ama unuttum, tarifem 69 TL, ikinci dönem sanki 80 küsür dedi ama enflasyon artışı bilmem ne kadarı geçerse fark gelir demişti
Merhaba,
Hocam buna nasıl geçtiniz anlamadım?
-
Muhtemelen konu başlığın da ilk sayfa da bahsettiğim yöntemler veya benzer yöntemler ile geçiş olmuştur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akıllı saat zorunlu değil. Normal telefon hattınızı taşıyabilirsiniz. TT altyapısı kullanan sanal operatörlerden (Bim, Ptt, Vestel) geçiş yok. Vodafone ve Turkcell'den geçiş var. MM mağazalarından işlemlerinizi yapabilirsiniz.
bireysel.turktelekom.com.tr
Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/avantajli-cocuk-saati-1gb-tarifesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 15 Mayıs 2023; 20:30:51 >
-
Güzel tarife, Teknosacell’e alternatif.
Yarım saat sonra Vodafone da Kırmızı Fırsat tarifelerine geçiş kapanacak sanırım, uzatılabilir de kampanyalar hiç belli olmaz.
Bu Kırmızı Fırsat tarifeleri bir süre daha devam edecek gibi duruyor, ilk olarak Şubat ayın da sunulmaya başlanan bu Kırmızı Fırsat tarifeler serisinin kampanyaları sanırım bir kaç hafta daha devam edecek gibi.
Gelişme/gelişmeler olursa haberdar etmeye çalışacağım.
Tarifeler devam ediyor hala, geçmek isteyenlerin bilgisine.
Git gel yaparak geçtiğim tarife bugün açıldı. Bence gayet iyi fiyat
www.turkcell.com.tr
Sürpriz Ekstra 20 GBhttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/surpriz-ekstra-20-gb -
Hayırlı olsun hocam
Bimcell yine mesaj gönderdi zam yapacakmış. 5 ay önce yapmıştı zaten.
Faturasız uygun fiyatlı hangi tarifeler var? Önerisi olan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufcn -- 16 Mayıs 2023; 21:16:31 >
Taahhüt dolmadan fiyat artışına başvuramazlar hocam, mümkün değil.
malesef pek uygun paket kalmadı faturasız
Faturalida olabilir. Toplam ödeyeceğim para önemli
bugün mh görüştüm fiyatlar çok pahalı ben bu fiyatları ödemem dedim 53,59 ödüyordum şimdi 110 150 arası teklif sunuluyor
blöf yaptım faturasıza geçirin dedim, eminmisiniz oda 110tl gibi birşey söyledi bende tmm olsun dedim faturasız hatta geçirin zaten konusma sürem aylık 15,20dakika geçmiyor dedim
72 saat içinde ilgili arkadaş arayacak faturasız için onay isteyecek dedi,(büyük ihtimal paket sunacak) bakalım ne çıkacak istediğim sonucu almazsam
turkcell 80lira olan paket var en kötü ona geçerim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni hat alacağım en uygun nereden alabilirim turkcel 450 tl fiyat verdi yok mu daha ucuza almanın bir yolu acaba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X