< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren8 -- 12 Aralık 2025; 17:43:50 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri 2025 (20 GB 208₺) (753. sayfa)
Popüler Konular listesinde
-
-
Alakası var bu tarifeler Teknosa, Mediamarkt gibi teknoloji marketlerinde saat alanlara satılması için açıldı, fiyatı da onun için uygun ve zamsız ana bayilerin sisteminde görünse bile satmaz elinde saat yoksa.
Kabul eden bayi varsa geçin Turkcell de var o dediğiniz engelleme henüz Vodafone yapmadı çünkü her yerden geçilmiyor kısıtlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 12 Aralık 2025; 17:53:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Türk Telekom'da taahhüt bittiği için, kampanya beklemek amacıyla faturasıza geçmek istedik. 185TL faturasıza geçiş ücreti varmış. Bunun yasal bir dayanağı var mı?
_____________________________ -
Aynısını turkcellde yapıyor, zorunlu paket tanımlıyor.
Farklı bir operatöre hazır karta geçip bekleyebilirsin. Genelde mağazalar hazırkarta geçirmek istemez, sistem yok vb. bahanelerle. Birkaç yer gezmen gerekebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şikayetvar üzerinden Vodafone için yazmıştım.Gelen teklif beni ikna etmedi.Şuan için kampanya kovalıyorum , ay sonuna kadar beklemeye devam edicem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Seat Leon 1.6 Dizel DSG FR -
turk telekom için tarife seçimi deyince ekranda kalıyorum yapabilen var mı ?

Bir şey seçilmiyor
_____________________________ Ihanet birini ne kadar sevdiğinle alakalı değildir.Ikilemin ne kadar zorlu olduğuna bağlıdır.
-
vodafone faturasıza 1 ay önce geçtiğim için en az 3 ay beklemem gerekiyormuş keşke hiç geçmeseydim buradaki yazılanların gazına geldim
_____________________________ Ihanet birini ne kadar sevdiğinle alakalı değildir.Ikilemin ne kadar zorlu olduğuna bağlıdır. -
başka operatöre geçmeyi kastediyorsan bunu etkilemez, üst mesajdaki güçlü plus tarifeler alıma kapalı büyük ihtimal ondan hata alıyorsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Türk Telekom MERHABA 25GB paketi 150TL çok uygun geldi bana, gözden kaçırdığım bir şey mi var, alıma kapalı falan mı?
bireysel.turktelekom.com.tr
Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/merhaba-25-gb-paketi_____________________________ "Şu Dünyada Üç Beş Arşın Bezin Var
Tüm Bedesten Senin Olsa Ne Fayda" -
iyiymiş bu, bakmak lazım
Buna bile gerek yok telekomda 6 ay 100gb ücretsiz ayrıca 3 ay 50gb da ücretsiz…
Fiyat çok iyi ama garantisi yok 2 ay sonra 300 TL de diyebilir bu tarife için
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Link varsa alabilir miyim?
_____________________________ "Şu Dünyada Üç Beş Arşın Bezin Var
Evet, uygun görmediğimde değiştiririm diye düşündüm.
Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/selfy-6-aylik-100-gb-paketi
Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/3-aylik-hos-geldin-50gb-kampanyasi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Keşke bi bilgileri okuyup yorum yazsaydınız
3 ay sabit fiyat yazısını okuyup sonrasında alınamayacağını bilip yazsaydınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
Çok teşekkür, inceleyeceğim.
Kullandığım hattı kendi üzerime almak istiyorum. Hattı üzerime aldıktan sonra 3 ay boyunca başka operatöre geçemeyeceğim sanırım. Peki hattı üzerime aldıktan sonra yeni müşteri kampanyalarından yararlanabilir miyim?
Başka operatöre geçebilirsiniz devirden sonra…
Devir yaparken numara taşıma kampanyalarından yararlanırsın
Devirden sonra da diğer operatöre hattını taşıyabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt