Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri 2025 (20 GB 208₺) (752. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (4 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
15.142
Cevap
789
Favori
1.275.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
79 oy
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rastgele tarifeye geçtik diyelim mağazaya gittik bu kampanya olmadı o zaman ne yapacaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

vazgecebilirsin biliyorsun işlem yapılmazsa taşıma otomatik olarak 20 gün içinde silinir..malum sim için kurye geliyor ya..arkadasa kurye gelmemiş basvuru otomatik olarak kapanmış yada ararsın 532 yyı taşımayı iptal edin dersin..önemli olan şözleşmenin yapılması...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Numaranın ait olduğu ilk operator Turkcell olmalı gibi bir düşünceye kapilmistim ki öyle değil sanırım. 26sinda TT de bitecek tarifem için kovalıyor olacağım ben de bunu, yapabilen ler detay belirtirse bize de ışık olur🙏🏻

Ancak bugün şöyle bir durum yaşadım:
    Önceki günlerde TT bayilerin camında asılı olan güçlü avantaj tariflerinin fiyatının arttığını gördüm. İçeri girip sorduğumda o tarifeler kalktı ama sistemsel boşluktan faydalanıp bugün yapıyoruz dendiği için eşimin numarasını taşımak için başvuru yaptım. Sonra Web sitesinden baktığımda gördüm ki kampanya devam ediyor ama geçerli iller arasından Mersin çıkarılmış gerçekten 😅 bayide ki arkadaş çok yoğun talep oldu demişti, o yüzden olsa gerek

• Selam arkadaşlar, Vodafone'dan numara rezerve ettim ama henüz aktif etmedim. Bu hat kimin üzerine olacak? Ayrıca sadece faturalı tarife seçtiriyor. Açıldığı an numarayı başka bir operatöre taşısam Vodafone tarafından herhangi bir ücret çıkarılır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drago71 -- 12 Aralık 2025; 5:1:4 >
  • drago71 kullanıcısına yanıt
    Faturalı yapıyorlar. Numarayı rezerve işlemi yapılan kod gelen numaraya işlem sırasında tekrar kod geliyor, kodu söyleyip işlem tamamlanıyor. Kimlik kartı isteniyor. E-devlet onayı istediler. Bunlar normal işlemler. Gelelim ilk başta söylenmeyen sürprize. Ayda 69 TL yeni hat parası faturaya 12 ay byunca ilave olarak geliyor. 205 TL 10 GB faturalıysa ilave 69 tl daha faturaya yansıyor. Faturalıdan faturasıza geçildiğinde bu paranın ödenmeyen bölümü toplu halde geliyor. Bir de cayma bedeli çıkıyor. İlk ay ise yaklaşık 200 TL. Caymaya ek olarak 12 x69 TL. Toplam çıkan fatura 1.000-1.200 TL. Ayrıca yeni numara olduğu için üç ay beklemeden taşıma yapılmıyor. Tek artısı istediğiniz numarayı seçmeniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaberDH -- 12 Aralık 2025; 6:16:10 >
  • HaberDH H kullanıcısına yanıt

Ayda 69 TL ek ödeme, yeni bir hat aldığınız için tüm operatörlerde faturanıza eklenen bir tutar. Faturalı hat aldığınız için 12 taksite bölüp öyle alıyorlar, faturasız hat alırsanız bu parayı peşin olarak hemen tahsil ediyorlar (828 TL). Bundan dolayı faturalıdan faturasıza geçerseniz kalan ödemeyi hemen borç çıkarıp ödemenizi istiyorlar.

Bunların hepsi tabi ki hiçbir işlem yapmadan ve hiçbir hizmet karşılığı olmadan, vergi diye vatandaşın cebinden alınıp maliyeye aktarılan bir tutar. 570 lirası özel iletişim vergisi, 258 lirası da telsiz ruhsatname ücreti diye geçiyor. Bunun üzerine ayda 21.5 TL telsiz kullanım vergisi diye ayrıca bir para da ödüyoruz. Sonuç olarak, hiç kimseyle konuşmasanız bile, yeni bir hat aldığınızda ilk yıl toplam 1086 TL (aylık 90.5 TL), vergi adı altında para vermeniz isteniyor. 2026 başından itibaren bunların hepsine zam gelecek, dolayısı ile yeni hat almayı düşünenler yıl sonundan önce alırlarsa ödemeleri bu rakamlara göre yapacaklar, 2026'ya kalırlarsa ödeyecekleri tutar en az %25 zamlı olacak.

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri 2025 (20 GB 208₺)
    En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri 2025 (20 GB 208₺)www.turktelekom.com.tr
    Faturalı ve Faturasız Hat Vergileri Hakkında Bilgi | Türk Telekom
    https://www.turktelekom.com.tr/yardim/bireysel-mobil/faturali-ve-faturasiz-hat-vergileri

• merkep kullanıcısına yanıt
    Bu ayın sonuna kadar bekleyebiliyor iseniz bekleyin. Daha önce 20gb 1000dk olan tarifeyi 132 tl ye verdiler. Yıl sonuna doğru kampanya yaparlar yine

online var mı bayilere özel mi acaba?

edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 12 Aralık 2025; 13:42:2 >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

teşekkürler bakalım aileden geçecekler var

iki tarife arasında fatura stop vs. farklar varsa onu bilemem

ayrıca yılın son gününe doğru kampanyalar daha da farklı bir boyut kazanabilir ama bu garanti değil tabi

bireysel.turktelekom.com.tr
    Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/guclu-plus-tarifeler?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

şimdi geldim bayiden hiç böyle bir şey yok. 30 gb 420 tl dedi. 20 gb 305 gibi bir şey.

geçen 2 hattımı faturasıza geçirdim bayideki eleman diyorki en az 3 ay başka operatöre geçemezsiniz ve 600-700 liradan aşağı paket bulamazsınız, tamam sıkıntı yok dedim konuyu kapattım 2 saat ona doğrusunu bildiğimi anlatamam

• Eski bir telefonda çocuk kullansın diye aşağıdaki tarifeye geçeyim diyorum ama akıllı saat dışında kullanım yapıldığında ek ücret çıkarıyorlar mı? Sayfada akıllı saatle kullanmazsanız cezası olur gibi bir şey göremedim ama vodafonedakilerin hepsi ayrı telden çalıyor.

Kullanan ve tecrübe eden var mı?

• evren8 E kullanıcısına yanıt

Kullanırsınız sorun yok ancak sadece Mediamarkt mağazalarından geçiliyor çoğu saat satmaya çalışıyor normal Vodafone bayilerinde geçiş yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 12 Aralık 2025; 17:41:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.